![]() |
Alıntı:
Ah şikayet etmeseniz bende size çok şeyler yazarım ya ...:kızdım: Sende kal sağlıcakla kardeş... |
aga bencede git sen...
zorla arabayı vitese taktırcan bana...;D |
Alıntı:
Neyse gidiyorum ,, olaki hoca ile alakalı yorum yazarsınız gece rüyama girer acarım neti yazarak okurum canınıza... |
Gülen reytingçiler için bir iki çift laf etmiş mi bilmiyorum.Henüz okumadım haberi.Ancak bu tepki anlaşışır değil akıncı.Taşı SÜLÜMANCILARA atmış sesi senden geliyor..
Alıntı:
Bu tür ifadeler çoluk çocuk ifadesi.Gülen televizyon yapımcısı değil bir TV de ne olur ne olmaz buna o işin ehilleri karar verir.Bu yüzden eğitim alıyorlar.Osmanlı Devletine olan sevgisini ve muhterem Padişahlarına olan muhabbetini bilmeyen yoktur.O ayıptır demiş haklı olarak düşüncesini dile getirmiş. |
Alıntı:
:) bunun polemiğini yapıp abartmanın, tepkileri çoğaltmanın, saymanızın, sizin tabirinizle 'canına okumanızın' daha doğrusu sizi rahatlatacak bu tarz konuşmalarınızn her iki yöndende zarar olduğunu düşünüyorum. En başta hocaefendiye duyulan saygıya, sonra davasına... |
Üstadim sen git, yat en iyisi bizde burada bostan korkulugu degiliz, haddini asan yorum olursa gerekeni yapariz..
haddime degil ama ben insanlarin kutsanmasina karsiyim günahsizlik yani "ismet" Peygamberlere hastir ;).. tabiki gelisi, güzel elestirilere kendi cercevemizde tepkimizi koyalim ama lütfen su taassublarimizida bir kenara birakalim.. |
Alıntı:
üslubunu topla zorla adamı zıvanadan çıkarma.. deli olsan ne olur? ol bakalım bi delide görelim nasıl olunuyormuş deli... sabrında bir sonu var... şaka üsluplu yaklaşıyoruz... ipin ucunu kaçırıyorsun.. |
Alıntı:
yani millet laf söylemesin hiç dimi ne diyeceğinizi şaşırıyorsunuz... fethullah gülen böyle bir istekte bulunacak kanal yönetimi karşı çıkacak öylemi |
Sıkıntı var dediler geldik, ha karışacakmıyım; tabi ki hayır...
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 21:22. |