![]() |
Alıntı:
Bazen her insan pisikolojisi kızıyoruz ama hak yememek gerek yapılanlar ortada ve şuanda ortadoğuda işler karışık. Bu fiyatlarda durum böyleyse bazı şeyleri dengelemek içindir. |
şoförler belli oluyor;D
ama benim araba F1 tronic nasıl yapacağım;D |
[QUOTE=unnamed;870530]şoförler belli oluyor;D
ama benim araba F1 tronic nasıl yapacağım;D [/QGaza basma fazla :) Şaka bir yana biz ekonomist değiliz ve bu işlerden fazla anlamayız eminimki bu işle uğraşan büyüklerimiz bizim bilmediğimiz bu konularda çalışıyolardır bu işi onlara bırakmak lazım ;ı:petrol konusu malesef kontrol dışı. Yani bilmeden bir şey yazmışsak affola :gül: |
Aleyküm Selam. Hoşgeldiniz bay muhalif. Size alışık olmadığınız hatta belki idrak edemeyeceğiniz bir dille söylüyorum ki; size burdan ekmek çıkmaz kardeşim başka kapıya...
|
http://medya.zaman.com.tr/2010/12/16/resim2.jpg
vergi payı dusse bile yeterli degil biliyoruz..Bu kadar yuksek verginin olması da hayırlı :) |
Alıntı:
özelleştirmelerden sonra % 100 kapitalist olduk . |
vergi vergi demişsinizde pırlantada mücevherde uygulanan vergi oranı nedir bileniniz varmı ?
hükümet fakirin elmas ihtiyacını düşünmüş olacakki bir ara sıfır vergi alıyordu elmastan mücevherden :) yoksa oğlunun bu işle ilgilenmesiyle falan yakından uzaktan alakası yok yani bu vergi indiriminin :) |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 12:30. |