![]() |
Askerlerden Erbakan'a ilginç itiraz
Alıntı:
derdin nedir..bi izah et istersen.. |
evet arkadaslar duyurmak istiyorum ak forest banlanmış bulunmaktadır...saygılarımla
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bu sözlerin altına imzamı atarım... teşekkürler kardeşim |
Biz kendi sıkıntımızı mavera Ağabey'imize anlatmış, fakat sözler bize ise, canları sağolsun diyelim. Biz kimsenin hatri ile Ak Parti'yi seçmedik, Ağabey'imizde olsa kimsenin hatrı ile safımızı değiştirecek değiliz.Biz Milli Görüş'ü burada gördüğümüz için bu çatı altındayız. İlla gitmemiz isteniyor ise, forumu terkedebiliriz.
VesseLam |
Alıntı:
yoksa ne haddimize sizlere gelmeyin demek..bu partide herkesin bulunmasi zenginliktir..sen milli görüsü bulursun, ben özal ruhunu baskasi adnan menderes ruhunu..bu normaldir.. ama birileri gelip burayi saadet partisine cevirmeye calisirsa ona haddini bildirmek gerekir, saadet partisinin durumu ortada, onlardan neden ayrildigimiz ortada güzel kardesim..;) yoksa senin samimiyetinden zerre kadar süphem yok.. |
Şuna bak ya ne hale gelmişiz bir deli kuyuya bir taş atmış durumu..Ve dost diye birbirini savunanlar sırt dönecek neredeyse.. :'( :'(
|
Alıntı:
Deminden beri uyarıyorum çünkü banlama yetkim yok o üyeye uyarı gönderdim dikkate almadı başkan gelince banladı. |
Alıntı:
|
Alıntı:
VesseLam |
All times are GMT +3. The time now is 15:19. |