Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=260)
-   -   Askerlerden Erbakan'a ilginç itiraz (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=14749)

fütüvvet 11-23-2007 22:03

Askerlerden Erbakan'a ilginç itiraz

Alıntı:

Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Siz bizdenseniz, biz sizden değiliz muhterem. Bizi ağzından çıkanı kulağı duymayan zihniyetten değiliz.

VesseLam

anlamadım.. yani anladımda, kulaklarıma inanamadım..

derdin nedir..bi izah et istersen..

bayonet 11-23-2007 22:04

evet arkadaslar duyurmak istiyorum ak forest banlanmış bulunmaktadır...saygılarımla

mavera 11-23-2007 22:05

Alıntı:

feyza Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşın niyeti kışkırtmak evet bunun bende farkındayım, amacına ulaşabilmesi için sizlerde çaba sarfediyosunuz onun istediğini yapıyosunuz evet başarılı bir şekilde bizi birbirimize düşürdü ::) helal olsun

amaci kiskirtmak olan birine site yönetimi ne kadar daha dayanacak?? kac gündür meydani bos buldu salliyor, iyi o zaman amaci kiskirtmak diye deli sacmalarina cevap vermeyelim bu mudur dogru olani?

Yâren 11-23-2007 22:05

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
ak parti milli görüsün devamiysa ben ak partili degilim kardesim..bu kadar acik ve secik..ben milli görüsü benimseseydim ak partide degil, milli görüste yer alirdim..
bunun lami, cimi yok..milli görüsü benimseyenler lütfen saadet partisini tercih etsin, yok ak parti diyorsaniz bizim cizgimiz ve yolumuz bellidir..

bu sözlerin altına imzamı atarım... teşekkürler kardeşim

Necip Fazil 11-23-2007 22:06

Biz kendi sıkıntımızı mavera Ağabey'imize anlatmış, fakat sözler bize ise, canları sağolsun diyelim. Biz kimsenin hatri ile Ak Parti'yi seçmedik, Ağabey'imizde olsa kimsenin hatrı ile safımızı değiştirecek değiliz.Biz Milli Görüş'ü burada gördüğümüz için bu çatı altındayız. İlla gitmemiz isteniyor ise, forumu terkedebiliriz.

VesseLam

mavera 11-23-2007 22:09

Alıntı:

Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Biz kendi sıkıntımızı mavera Ağabey'imize anlatmış, fakat sözler bize ise, canları sağolsun diyelim. Biz kimsenin hatri ile Ak Parti'yi seçmedik, Ağabey'imizde olsa kimsenin hatrı ile safımızı değiştirecek değiliz.Biz Milli Görüş'ü burada gördüğümüz için bu çatı altındayız. İlla gitmemiz isteniyor ise, forumu terkedebiliriz.

VesseLam

yusuf kardesim benim ne demek istedigimi anladin..senle konustuk bu meseleyi..bak ben milli görüscüler gelmesin demiyorum benim gelmesin dedigim ak partiyi, saadet partisine cevirmek isteyen kücük azgin azinlik..
yoksa ne haddimize sizlere gelmeyin demek..bu partide herkesin bulunmasi zenginliktir..sen milli görüsü bulursun, ben özal ruhunu baskasi adnan menderes ruhunu..bu normaldir..
ama birileri gelip burayi saadet partisine cevirmeye calisirsa ona haddini bildirmek gerekir, saadet partisinin durumu ortada, onlardan neden ayrildigimiz ortada güzel kardesim..;)
yoksa senin samimiyetinden zerre kadar süphem yok..

Ayşe_Berra 11-23-2007 22:09

Şuna bak ya ne hale gelmişiz bir deli kuyuya bir taş atmış durumu..Ve dost diye birbirini savunanlar sırt dönecek neredeyse.. :'( :'(

Feyza 11-23-2007 22:10

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

feyza Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşın niyeti kışkırtmak evet bunun bende farkındayım, amacına ulaşabilmesi için sizlerde çaba sarfediyosunuz onun istediğini yapıyosunuz evet başarılı bir şekilde bizi birbirimize düşürdü ::) helal olsun

amaci kiskirtmak olan birine site yönetimi ne kadar daha dayanacak?? kac gündür meydani bos buldu salliyor, iyi o zaman amaci kiskirtmak diye deli sacmalarina cevap vermeyelim bu mudur dogru olani?

Kişiye değilde eklediği haberlere ve yorumlara cevap vermektir doğru ,hakaret etmeden sabırlı bir şekilde
Deminden beri uyarıyorum çünkü banlama yetkim yok o üyeye uyarı gönderdim dikkate almadı başkan gelince banladı.

bayonet 11-23-2007 22:10

Alıntı:

bayonet Nickli Üyeden Alıntı
evet arkadaslar duyurmak istiyorum ak forest banlanmış bulunmaktadır...saygılarımla

Necip Fazil 11-23-2007 22:11

Alıntı:

milli görüsü benimseyenler lütfen saadet partisini tercih etsin, yok ak parti diyorsaniz bizim cizgimiz ve yolumuz bellidir..
Bu kısmı anlamış değilim ama, sizin bildiğiniz gibi olsun.

VesseLam

All times are GMT +3. The time now is 15:19.