Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Bedri Baykam'a bıçaklı saldırı! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=147593)

Hüdaverdi 04-19-2011 07:08

Eşref ;D

İntifada 04-19-2011 12:29

Alıntı:

TYH Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 883577)
Ben bi daha düşündüm,dalga geçtiğime pişman oldum özellikle Eşref'in yazdığından sonra.İnşallah hayati bir tehlikesi yoktur.E hayati tehlikesi olmadığı sürece de biz dalgamızı geçelim bari ne tatlı girmiştir ki o bıçak şimdi :r

haşırt diye geçmiştir :/

Sevban 04-19-2011 16:01

Alıntı:

muh_ince Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 883184)
Yazıklar olsun "iyi ki yapmış" diyen sizlere. Tarantula_ seni tenzih ediyorum.

Siz şimdi namaz kılınca kabul mu edilecek sanıyorsunuz yaralı ve ölüyorum diye inleyen birisine yapılanları böyle savunarak. Biriniz de gelsin evime demiş bıçaklayan için. Yuh ona.

"Bir insanı öldüren tüm insanlığı öldürmüş sayılır..." demiyor mu dinimiz. Allah'ın verdiği canı kimse alamaz değil mi?

Yazıklar olsun. Bu kadar da dinden ve insanlıktan çıkmış olamazsınız...

Sana yazıklar olsun ciğerim... Gece gündüz uyumadan kendini din düşmanlığına adamış bir müsvetteye ufak bir çakı soktular diye yasmı tutacaz... ALLAH ALLAH... Ne güzel yav, bir ayet bir hadis ekle sonra dinsizi bile hakla...

unnamed 04-19-2011 16:09

amma güldüm yav;D
hele o gri dacia kapıları kilitliyor ya;D
fenaydı..
ne üzülecem yav tohumuna paramı saydım;D

El Emin 04-19-2011 16:14

Alıntı:

Eşref Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 883222)
Rambo bıçağıyla iki yerinden bıçaklanmış. Show haber, karaciğerinde ve on iki parmak bağırsağında yırtık var dedi. Aslında videoyu izlerken, bana basit bir yaralanma gibi gelmişti.

Baykam için üzüldüm diyemem. Çünkü onsuz ve onun gibilersiz bir dünyayı tercih ederim. Peki sevindim mi? Sevindim de diyemem. Sevinemedim. Sevinemedim çünkü sevinmeme de inancım müsade etmez.

Şükranlar...:saygılar::saygılar::saygılar:

Evet üzülmedim lakin sevinmedim de..
Normal koşullarda dahi sevinmem mümkün değilken birde bunun üzerinden kalkıp dindarları böyle yol kesici yobazlar olarak gösterilmeye kalkışılacağını bildiğimden hiç hiç sevinmedim.

Ammar 04-19-2011 17:13

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 883657)
amma güldüm yav;D
hele o gri dacia kapıları kilitliyor ya;D
fenaydı..
ne üzülecem yav tohumuna paramı saydım;D

valla bana kalırsan şöfür bunu deli sandı da kapıları kilitledi. adamın yardım isteme şekli bi acayip yaw.

Beritan 04-19-2011 18:08

deli tipi var ama:)

Saltuk Buğra Han 04-19-2011 18:45

Kişinin sevilip sevilmeyeceği içindeki ruh haliyetine göre değişebilir.
Kimi kişi ,kişiye gıcık kapıyordur ve içinden bir bıçak da o sallamak ister , ama yapabilirmi tabi o tartışılır.
Kimi kişi ise rahmetli Erol taş gibi kahkahalar atarak ,hayatında ilk defa bıçak yemiş birisinin feryat etmesini keyifle izler.
Kimi kişi ise, belkide en doğru hareketi yaparak Allah'a havale eder.
Yazılan yorumların çoğu bu duyguları yansıtıyor.
Çoğu zaman kendilerini akyürekli olarak ifade eden akpartili arkadaşların ,sanki yavaş ,yavaş taşyürekli olmaya doğru gittiklerini ne yazık ki üzülerek görüyorum.
5-6 sene önce bende en az bu kadar heycanlıydım yaş 30'a doğru yaklaştıkça değişiyormu ne.
Her ne şekilde olursa olsun ben, kişiyi Allah'a havale edenlerdenim.
Ama asıl dikkatimi çeken ve anlatmak istediğim taraf ise vatandaşın duyarsız olması.Bu bedri baykam değil bir başkası da olabilirdi,her hangi birimiz de olabilirdi,durumu daha ciddi olup kan kaybından da ölebilirdi.
Hiç mi yardım edilmez ,bizim milletimiz artık bu kadar mı duyarsız oldu bunu söylemek istiyorum.

İntifada 04-19-2011 18:48

hocam bırak Allah aşkına ne kan kaybı ya...
sen videoda kan gördünmü ben görmedim...
adam kalkmış dolanıyor utanmasa çift kale maç yapacak...

Ammar 04-20-2011 12:11

adana hocadan da inciler :D

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

All times are GMT +3. The time now is 13:15.