![]() |
Eşref ;D
|
Alıntı:
haşırt diye geçmiştir :/ |
Alıntı:
|
amma güldüm yav;D
hele o gri dacia kapıları kilitliyor ya;D fenaydı.. ne üzülecem yav tohumuna paramı saydım;D |
Alıntı:
Evet üzülmedim lakin sevinmedim de.. Normal koşullarda dahi sevinmem mümkün değilken birde bunun üzerinden kalkıp dindarları böyle yol kesici yobazlar olarak gösterilmeye kalkışılacağını bildiğimden hiç hiç sevinmedim. |
Alıntı:
|
deli tipi var ama:)
|
Kişinin sevilip sevilmeyeceği içindeki ruh haliyetine göre değişebilir.
Kimi kişi ,kişiye gıcık kapıyordur ve içinden bir bıçak da o sallamak ister , ama yapabilirmi tabi o tartışılır. Kimi kişi ise rahmetli Erol taş gibi kahkahalar atarak ,hayatında ilk defa bıçak yemiş birisinin feryat etmesini keyifle izler. Kimi kişi ise, belkide en doğru hareketi yaparak Allah'a havale eder. Yazılan yorumların çoğu bu duyguları yansıtıyor. Çoğu zaman kendilerini akyürekli olarak ifade eden akpartili arkadaşların ,sanki yavaş ,yavaş taşyürekli olmaya doğru gittiklerini ne yazık ki üzülerek görüyorum. 5-6 sene önce bende en az bu kadar heycanlıydım yaş 30'a doğru yaklaştıkça değişiyormu ne. Her ne şekilde olursa olsun ben, kişiyi Allah'a havale edenlerdenim. Ama asıl dikkatimi çeken ve anlatmak istediğim taraf ise vatandaşın duyarsız olması.Bu bedri baykam değil bir başkası da olabilirdi,her hangi birimiz de olabilirdi,durumu daha ciddi olup kan kaybından da ölebilirdi. Hiç mi yardım edilmez ,bizim milletimiz artık bu kadar mı duyarsız oldu bunu söylemek istiyorum. |
hocam bırak Allah aşkına ne kan kaybı ya...
sen videoda kan gördünmü ben görmedim... adam kalkmış dolanıyor utanmasa çift kale maç yapacak... |
|
All times are GMT +3. The time now is 13:15. |