Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   2011 Seçimlerine Dair Paylaşımlarınız (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=480)
-   -   İSLÂM Hukukuna Göre oy Hangi Partiye ? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=149458)

havace 06-04-2011 20:20

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 899900)
Gidiniz ve Alimlerinize naklettiğimi veriniz... ! Onlar anlarlar... Ayrıca Ehli Sünnet ! Sünneti takip eden ehil demektir...!

...............

HaArP 06-05-2011 00:48

Alıntı:

havace Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 900046)
Sen nereden yedin bu zehiri ?

(sana tavsiyem bilmediğin mevzulara girme ... tamam ? zamanla belki öğrenirsin sende ...)

Siz lütfen önce ne ifade edilmek istendiğini anlamadan yorum yapmayınız... Daha uygun bir üslup kullanmanızı istirham ederim... Lütfen ben ne anlatıyorum bir izah ediniz ???

İntifada 06-05-2011 00:49

Alıntı:

havace Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 900046)
Sen nereden yedin bu zehiri ?

(sana tavsiyem bilmediğin mevzulara girme ... tamam ? zamanla belki öğrenirsin sende ...)

ne demiş adam sana...
ehli sünnetin manasını söylemiş bu agresiflik niye ?
bizim bilmediğimiz bir manasımı var ehli sünnetin?yok varda bize söylemiyorsanız vebali sizin boynunuza...

HaArP 06-05-2011 01:09

İşin daha da garip ve endişe verici olanı şu ki ! İslami Fıkıh oy kullanma fetvası veremez...! Kur'an ve Sünnet ile hükmedilmeyen bir ülkede kötünün iyisi kavramı değerlendirilebilir... Lakin fetva verilemez !

unnamed 06-05-2011 01:13

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 900148)
Siz lütfen önce ne ifade edilmek istendiğini anlamadan yorum yapmayınız... Daha uygun bir üslup kullanmanızı istirham ederim... Lütfen ben ne anlatıyorum bir izah ediniz ???

üstat seni bilen biliyor...
bir senin yazdıklarına bakıyorum, birde arkadaşın...
uçurumlar var arada...
bakınız üstat hep hadislerle ayetlerle konuşmuş...
diğerine hiç bakmayın...:saygılar:

HaArP 06-05-2011 01:16

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 900166)
üstat seni bilen biliyor...
bir senin yazdıklarına bakıyorum, birde arkadaşın...
uçurumlar var arada...
bakınız üstat hep hadislerle ayetlerle konuşmuş...
diğerine hiç bakmayın...:saygılar:

Kardeşim o kardeşimiz biraz fevri davranışta bulunuyor lakin acizane ne ifade ediyorum desem cevap veremez Allahualem... Yanlış anladığını düşünüyorum...

unnamed 06-05-2011 01:22

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 900173)
Kardeşim o kardeşimiz biraz fevri davranışta bulunuyor lakin acizane ne ifade ediyorum desem cevap veremez Allahualem... Yanlış anladığını düşünüyorum...

salla gitsin dünyayı senmi kurtaracaksın üstat....:güzel:

HaArP 06-05-2011 01:26

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 900180)
salla gitsin dünyayı senmi kurtaracaksın üstat....:güzel:

Sorumluluk var elh... Dünyayı biz kurtaramayız Allah c.c. kurtarır... Biz acizane bildiklerimizi anlatır Müslümanlara öğüt verebilir uyarabiliriz... Siyasi Zehirler kardeşlerimizin tarafgir kavramları İslami dairede okuyamadıklarını görmek üzüyor... Herkes kendi dairesini bırakıp İslami dairede bakamadığı sürece işimiz zor Allahualem...

havace 06-05-2011 01:45

Alıntı:

HaArP Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 900148)

Size aslında ilmi delillerle itiraza gerek bırakmayacak cevap yazacaktım ancak temelinizin olmadığını müşahade ettiğim için yazdım (en azından fıkıh oy vermede fetva veremez sözünüzden) yoksa kalbinizi kırmak gibi bir niyetim yok ...

HaArP 06-05-2011 01:48

Alıntı:

havace Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 900218)
Size aslında ilmi delillerle itiraza gerek bırakmayacak cevap yazacaktım ancak temelinizin olmadığını müşahade ettiğim için yazdım yoksa kalbinizi kırmak gibi bir niyetim yok ...

Öncelikle Şeytan'dan Allah'a sığınarak acizliğimden ilmi eksende kalbimi heyecanlandırıp ilmi temelim olup olmadığı konusunda nefsimi aşağılarım lakin deneyebilirsiniz...!

All times are GMT +3. The time now is 22:23.