Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Sinan Çetin'den Fethullah Gülen'e teşekkür... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=150122)

El Emin 06-22-2011 04:24

Alıntı:

anticehape1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905323)
yazıklar olsun sana nasıl sattın hemen beni

Akifim can kuşum seni unutmuşum..Sadece seni değil cihannur abini ve azap kardeşimizi unutmuşum ki daha unuttuğum bir o kadar kişi vardır bak misal gönülden abla eşref abi gibi off daha niceleri var :)

cartman 06-22-2011 04:25

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905286)

kardesim ama adi üstünde türkce olimpiyatlari o acidan daha kusatici olmali yani toplumun her kesiminin orda olmasi bence cok dogal..
evet o sahsiyetler sana, bana itici gelebilir ama toplumda belli bir kitleyi temsil ediyor ve o kitleyle empati adina o sahsiyetlerin görünmeleri bence olimpiyatlari daha bir kapsamli gösteriyor..
yani kendin cal, kendi oyna tarzindan cikip daha bir genis kitleye hitap eden, daha toplumun farkliliklarina acilmis bir olimpiyatlar bana göre daha hedefine ulasmis oluyor ki buda acizane benim görüsümdür..

benım gorusumde cok farklı her kesım derken sımdı bızım toplumda yok yok :) Bence sanatını tasıyabılecek ahlakta ınsanların gelmesı gerekır.Kendımızı kandırmayalım sımdı demet akalında gelse cok mu mutlu olcaz.Sahsen yerın dıbıne gırerım.Turkce olımpıyatı dıye her onune gelen gırerse asıl amacını saptırmıs olmazmıyız.Benım de acizane fıkrım bu ustad hastalık ıste magazın programlarından kacarken olimpiyatlarda yakalanmayım bu tıplere nefret edıyorum cunku

anticehape1 06-22-2011 04:26

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905325)

Akifim can kuşum seni unutmuşum..Sadece seni değil cihannur abini ve azap kardeşimizi unutmuşum ki daha unuttuğum bir o kadar kişi vardır bak misal gönülden abla eşref abi gibi off daha niceleri var :)

onlar beni ilgilendirmek...ama beni nasıl unutursun...ben unutulacak adammıyım......

İntifada 06-22-2011 04:27

maşallah maşallah say say devam :)
bu insanlar gülenci olduklarını inkar etmezlerse söz hakkım o zaman doğacak...

anticehape1 06-22-2011 04:27

forumda iyice cemaatçi cemaatçi olmayanlar diye bazıları ikiye bölmek ve bunun üzerinden prim(ve beğeni)
kazanıyorlar...bu ve bunun gibi bölücülere fırsat ve prim vermeyin

El Emin 06-22-2011 04:28

Alıntı:

anticehape1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905327)
onlar beni ilgilendirmek...ama beni nasıl unutursun...ben unutulacak adammıyım......

Akifim can kuşum,cancağazım,can parem...Kalbimin "yerel disk c" bölümü :( üzüyorsun beni..
Hata yapan eşşektir yapmayan eşşek oğlu eşşektir derler,bizde kuluz yaptık bir hata lütfen hemen böyle sert ve haşin davranma bak kırılıyorum...:(
:ağla::ağla::ağla:

İntifada 06-22-2011 04:29

akif planı deşifre etti...
açığa çıktık beyler...

El Emin 06-22-2011 04:29

Alıntı:

anticehape1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905329)
forumda iyice cemaatçi cemaatçi olmayanlar diye bazıları ikiye bölmek ve bunun üzerinden prim(ve beğeni)
kazanıyorlar...bu ve bunun gibi bölücülere fırsat ve prim vermeyin

O tür şahısları gördüğünüzde lütfen akife haber verin..Hakkında gerekli resmi işlemleri şahsı yürütmektedir..Saygılar...

cartman 06-22-2011 04:29

Alıntı:

_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905289)
haklısınız tabiki, kesinlikle saygı duyuyorum...
ama amaç sadece onların beğenisini kazanmak değil,
kendilerindeki bu kusurları görmeyerek ya da kapatarak,
kendileriyle bu vesileyle ilgilenmek olabilir..
sanatçı statüsünde görünen herkese bir şekilde kucak açmak...
sadece görüşleri bize yakın insanlarla bu destek sürdürülseydi,
sonraları insanların görmek istedikleri farklılıklara cevap verilemeyebilirdi...
olimpiyatlar milyonların beğenisini kazanıyor, milyonların beklentisine cevap niteliğide taşıyor olabilir...

bakın arkadaslar benım derdım gorusle degıl.Benım derdım yasam tarzı.Sımdı zulfu lıvanelı sebahat akkiraz vs orda olsa gurur duyarım.Ama demet akalın hadıse falan bunları lutfen farklı gorustekı ınsanlardan zenginlik olarak sunmayın.Bu ınsanlar bu toplumun ne sanatını ne de aslını yansıtıyor.Bunlar bır kac semtın dısında yasamayan ve dıgerlerını tanımayan ınsanlar.Onlarla ılgılenerek deger verdıgınız gosterebılırsınız ama o olimpiyatı ızleyen cok cocuga o kısıyı ornekte gosterebilirsiniz

El Emin 06-22-2011 04:30

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 905331)
akif planı deşifre etti...
açığa çıktık beyler...

http://www.swfcabin.com/swf-files/1284998456.swf

All times are GMT +3. The time now is 06:05.