![]() |
Alıntı:
Bahçeli gibi tabanıyla %95 çelişen bir insanı örnek olarak gösterdiniz ya pes doğrusu :) |
Alıntı:
O zaman boş verin karl marxta olsa kıstas olur ne önemi var :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
ayrıca sonar da mı calısıyorsun hemen kendine gore sonucları yazmısın o da aynısını yapıyor |
Alıntı:
Bana şu şöle diyorlar bu böle diyorlarla gelme ben sana ne dedim refaranduma vuralım Erbakan refarandumdan çıkar Gülen ve diğeri çıkamaz diyorum hatta daha radikal bir şey diyorum sadece AK Partililer oylasa yine çıkamaz diyorum sizde bunu bile bile bu muhabbetleri yapıyorsanız amacınzın ne olduğunu yani reklamın iyisi kötüsü olmaz olduğu siz haricindeki herkez biliyor . Daha fazla üslubumu senin seviyene indirmek istemiyorum indirdiğim zaman çocukla niye bir oluyorsun diye kızıyorlar bu yüzden senin üslubunla cevap vermiyorum şimdilik ha bana çocuk dediğim için kızıyorsundur kusura bakma bel atlı vurmakda üstüme yoktur kiminle aşık attığını bileceksin :güzel: |
Alıntı:
piri reis,lokman hekim vb. bir sürü böyle isim var geçmişimizde... çok uç noktalardaki isimler olmamalı bence... |
:) Senin zaten tek yapabildiğin budur olayı yaşa vurmak :)
Yaşla adam olunsaydı oho bu gün toplumda bu kadar şerefsiz olmazdı :) Ha çok güzel der atalarımız; Akıl yaşta değil baştadır.. Gördümki fizyolojik olarak ne kadar büyüsede daha bir yaşında kalan insanlar var ;) Diyorum ya sen mahalle modundan çıkamamışsın hala fikir tartışması yerine sidik yarıştırdığını zannediyorsun.. Yaş büyümüş ama ruhun hala mahalle köşesinde çocuklarla sidik yarıştıyor :) Sana iyi eğlenceler dostum... Son sözlerim bu dediklerinde de kesinlikle haklısın.. Çünkü tutupta cahili karşına alıp iki çift kelam edersen duyacakları zaten kabul etmişsin demektir...K.bakma dost....Vesselam ! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Fatih sultan mehmet,mevlana gibi hemen hemen herkesin sevip saygı duyduğu insanların isimlerini alması daha hayırlı olur.. |
All times are GMT +3. The time now is 15:46. |