Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Bediüzzaman, Erbakan ve Gülen adına üniversite kurulmalı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=150324)

_Ednâ_ 06-25-2011 03:40

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 907327)
Erbakanı nasıl gördüklerinimi ?
Devlet Bahçelinin Erbakan için dediklerine bak
Birde Fetullah Gülen için dediklerine bak
Burda çıkış yolu olarak kendine Erbakan vefat etti diyebilirsin
Saidi Nurside vefat etti ama hala hain diyorlar ;;)

Bu gün Erbakan için üniversite açılsın mı diye refarandum yapılsa % 80 evet çıkar

Fetulah Gülen için diğer için % 20-30 çıkarsa öpde başının üstüne koy :karasız:
Benimle tartışırken istediğin yere tirübünede oynayabilirsin ama emin sol sonunda sahnede düşmek var :))

aman Allahım bahçeliye göre hareket edeceksek tayyip erdoğanın hiç şansı yok desene :)
Bahçeli gibi tabanıyla %95 çelişen bir insanı örnek olarak gösterdiniz ya pes doğrusu :)

El Emin 06-25-2011 03:41

Alıntı:

_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 907333)
aman Allahım bahçeliye göre hareket edeceksek tayyip erdoğanın hiç şansı yok desene :)
Bahçeli gibi tabanıyla %95 çelişen bir insanı örnek olarak gösterdiniz ya pes doğrusu :)

:) Maksat muhalefet değil mi :)
O zaman boş verin karl marxta olsa kıstas olur ne önemi var :)

cartman 06-25-2011 03:44

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 907329)
diyorum ki bana kalsa hiç biri olmamalı...
atatürk,inönü,demirel,bayar falan filan...
ama eğer bu şartlar böyle sürecek deniliyorsa bu isimler arasında olabilecek tek isim erbakandır çünkü diğerleri gibi devlet yöneticiliği yapmıştır kılıfında bu isim verilebilir...
sen fethullah güleni üniversiteye isim yaparsan admada gelir aziz nesini yapar...
sen saidi nursiyi yaparsan adam kel aliyi yapar...
bu böyle gider...

bu sartlar boyle surmeyecek ıste bız de onu soyluyoruz..unıversıtelerın ısımlerı sacma sapan hepsının..bunların yerıne topluma onderlık yapmıs ınsanlar olabilir mi olabilir.tamam surda hem fıkırım bazı ısımler tum toplumu kucaklamıyor olabilir.eger boyle bır durum varsa en basta basbakanların olmaması lazım. cunku sıyaset yapmıs ınsanların her zaman muhalifleri olmustur ve sevilmemeleri normaldir.Bunların dısında mevlana desem yıne karsı cıkacaklar hadı onu gectım abdulhamid han desem yıne karsı cıkcaklar hadı onu da gectım isvicrede adalet caddesın de dunyada gelmıs gecmıs 4 adalet temsılcısınden bırı gosterılmıs büstü olan kanunı sultan suleyman desem yıne olmayacak.Bu toplumda peygamber efendımızın ısmıne bıle tahammul edemıyecek ınsanlar yasıyor.Bu sekılde kıme yer verilir dusunuruz o zaman da sadece futbolcu sanatcı bılım adamı iş adamı vs olabilir ama bir anlamı olur mu dusunulur

cartman 06-25-2011 03:46

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 907327)
Erbakanı nasıl gördüklerinimi ?
Devlet Bahçelinin Erbakan için dediklerine bak
Birde Fetullah Gülen için dediklerine bak
Burda çıkış yolu olarak kendine Erbakan vefat etti diyebilirsin
Saidi Nurside vefat etti ama hala hain diyorlar ;;)

Bu gün Erbakan için üniversite açılsın mı diye refarandum yapılsa % 80 evet çıkar

Fetulah Gülen için diğer için % 20-30 çıkarsa öpde başının üstüne koy :karasız:
Benimle tartışırken istediğin yere tirübünede oynayabilirsin ama emin sol sonunda sahnede düşmek var :))

devlet bahcelının basbakan ıcın dedıklerıne hıc baktın mı :)

ayrıca sonar da mı calısıyorsun hemen kendine gore sonucları yazmısın o da aynısını yapıyor

EZEL 06-25-2011 03:48

Alıntı:

El Emin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 907331)

:) Dostum şimdide klavuzun veya kıstasın devlet bahçeli mi oldu :)
Ona göre mi yapıyoruz..:)
Klavuzu karga olanın burnu boktan çıkmaz derler aman dikkat diyeyim..:)
Mhpnin kurucusu sayın türkeşte gülen hakkında iyi şeyler derdi ama erbakan hakkında demezdi o ne olacak :)

:) Dostum ismet inönüyede hala diktatör diyorlar , erbakanada hala yobaz siyasetten anlamayan şahıs diyorlar :)

Zaten beni düşürecek rakip olarak görüyorsan sen burada tartışmak değil sidik yarıştırma derdindesin ..Tribüne oynamayı ise açık söyleyeyim erkekliğin şiarına yakıştırmam..Bu arada nice düşüreceğim diyenleri gördük ama sadece güle güle öldük ;D

Klavuzum kıstas derken tabiki olumsuz görüşleri örnek vereceğim olumlulardan verdikden sonra bu ülkede Doğu Perinçek adına da üniversite açılır :) Türkeş out oldu yerinde Devlet Bahçeli var varki Devlet Bahçeli ile birlikte MHP'de yaşanan evrimi sen göremediysen bu senin sorunun ;;)
Bana şu şöle diyorlar bu böle diyorlarla gelme ben sana ne dedim refaranduma vuralım Erbakan refarandumdan çıkar Gülen ve diğeri çıkamaz diyorum hatta daha radikal bir şey diyorum sadece AK Partililer oylasa yine çıkamaz diyorum sizde bunu bile bile bu muhabbetleri yapıyorsanız amacınzın ne olduğunu yani reklamın iyisi kötüsü olmaz olduğu siz haricindeki herkez biliyor . Daha fazla üslubumu senin seviyene indirmek istemiyorum indirdiğim zaman çocukla niye bir oluyorsun diye kızıyorlar bu yüzden senin üslubunla cevap vermiyorum şimdilik ha bana çocuk dediğim için kızıyorsundur kusura bakma bel atlı vurmakda üstüme yoktur kiminle aşık attığını bileceksin :güzel:

İntifada 06-25-2011 03:52

Alıntı:

cartman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 907337)
bu sartlar boyle surmeyecek ıste bız de onu soyluyoruz..unıversıtelerın ısımlerı sacma sapan hepsının..bunların yerıne topluma onderlık yapmıs ınsanlar olabilir mi olabilir.tamam surda hem fıkırım bazı ısımler tum toplumu kucaklamıyor olabilir.eger boyle bır durum varsa en basta basbakanların olmaması lazım. cunku sıyaset yapmıs ınsanların her zaman muhalifleri olmustur ve sevilmemeleri normaldir.Bunların dısında mevlana desem yıne karsı cıkacaklar hadı onu gectım abdulhamid han desem yıne karsı cıkcaklar hadı onu da gectım isvicrede adalet caddesın de dunyada gelmıs gecmıs 4 adalet temsılcısınden bırı gosterılmıs büstü olan kanunı sultan suleyman desem yıne olmayacak.Bu toplumda peygamber efendımızın ısmıne bıle tahammul edemıyecek ınsanlar yasıyor.Bu sekılde kıme yer verilir dusunuruz o zaman da sadece futbolcu sanatcı bılım adamı iş adamı vs olabilir ama bir anlamı olur mu dusunulur

mimar sinan olsun...
piri reis,lokman hekim vb. bir sürü böyle isim var geçmişimizde...
çok uç noktalardaki isimler olmamalı bence...

El Emin 06-25-2011 03:53

:) Senin zaten tek yapabildiğin budur olayı yaşa vurmak :)
Yaşla adam olunsaydı oho bu gün toplumda bu kadar şerefsiz olmazdı :)

Ha çok güzel der atalarımız;
Akıl yaşta değil baştadır..
Gördümki fizyolojik olarak ne kadar büyüsede daha bir yaşında kalan insanlar var ;)

Diyorum ya sen mahalle modundan çıkamamışsın hala fikir tartışması yerine sidik yarıştırdığını zannediyorsun..
Yaş büyümüş ama ruhun hala mahalle köşesinde çocuklarla sidik yarıştıyor :)
Sana iyi eğlenceler dostum...

Son sözlerim bu dediklerinde de kesinlikle haklısın..

Çünkü tutupta cahili karşına alıp iki çift kelam edersen duyacakları zaten kabul etmişsin demektir...K.bakma dost....Vesselam !

cartman 06-25-2011 03:56

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 907344)
mimar sinan olsun...

evet bu isimler daha guzel , sadece erbakan deme ama :)

_Ednâ_ 06-25-2011 03:58

Alıntı:

mimar sinan olsun...

bir bakıma hak veriyorum, anlıyorum, doğru diyorsun bi yerde... milyonlara, her türlü insana mâl olunca tabi... birde çağın şartlarınıda işin içinde katınca orda haklısın.

El Emin 06-25-2011 03:59

Alıntı:

mimar sinan olsun...

Aslında dediklerine katılıyorum abi..daha kucaklayıcı isimler az soruna sebep olur..
Fatih sultan mehmet,mevlana gibi hemen hemen herkesin sevip saygı duyduğu insanların isimlerini alması daha hayırlı olur..

All times are GMT +3. The time now is 15:46.