Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   AK Parti olmasaydı???? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=15148)

sadeceali 12-12-2007 20:17

AK Parti olmasaydı????

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar hic biri yada oy vermezdim diyen arkadaslara birsey sormak istiyorum siz ak partiden önce ne yapiyordunuz hadi bazilarinizin yasi tutmuyrodu ama hic biri secenegi bana absürd geliyor sonucta ak parti olmasaydi onun yerini baska bir parti doldururdu..

yürü be mehmet abi.... mehmetti demi??

çok haklısın önceden napıyodunuz???

mavera 12-12-2007 20:25

AK Parti olmasaydı????

Alıntı:

sadeceali Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

arkadaslar hic biri yada oy vermezdim diyen arkadaslara birsey sormak istiyorum siz ak partiden önce ne yapiyordunuz hadi bazilarinizin yasi tutmuyrodu ama hic biri secenegi bana absürd geliyor sonucta ak parti olmasaydi onun yerini baska bir parti doldururdu..

ahmet ama ne farkeder ki ayni kapiya cikar ali kardesim ;)

tua68 12-13-2007 12:56

AK Parti olmasaydı????

Alıntı:

Alıntı:

Ak Parti olduğuna göre :)
Olmasaydı onu o zaman düşünürdük..

sadeceali 12-13-2007 18:06

AK Parti olmasaydı????

Alıntı:

tua68 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Ak Parti olduğuna göre :)
Olmasaydı onu o zaman düşünürdük..

ama bu bence yanlış bi bakış açısı.... sadece an'ı düşünmemek gerekir...

tua68 12-14-2007 12:36

AK Parti olmasaydı????

bence bir yanlışlık yok.. bakış açısı dediğiniz şey adı üstünde ..herkesin ki farklı olabilir... bana görede sizin ki yanlıştır.. Ayrıca siz sadeceali demişsiniz. bende sadece AkParti diyorum ... :)

TÜRK EVLADI 12-14-2007 14:29

AK Parti olmasaydı????

Galiba AKP'nin yarısı Mhp kökenliymiş...

Oylar sürekli MHP'ye gidiyo:)

Onlybullet34 12-14-2007 16:56

AK Parti olmasaydı????

Alıntı:

TÜRK EVLADI Nickli Üyeden Alıntı
Galiba AKP'nin yarısı Mhp kökenliymiş...

Oylar sürekli MHP'ye gidiyo:)

2002 seçimi kurtuluş seçimiydi tüm partiler denenmiş ve kriz hali vardı ben şayet milliyetçi bir aileden geliyorum fakat seçimde halkın refahı için Akpartiye verdik bide R.Tayyip Erdoğan faktörü .

loneliness 12-14-2007 17:15

AK Parti olmasaydı????

Alıntı:

Kolaya kaçma diyelim abi buz buna kısaca..

TÜRK EVLADI 12-16-2007 16:59

AK Parti olmasaydı????

Alıntı:

Onlybullet34 Nickli Üyeden Alıntı

2002 seçimi kurtuluş seçimiydi tüm partiler denenmiş ve kriz hali vardı ben şayet milliyetçi bir aileden geliyorum fakat seçimde halkın refahı için Akpartiye verdik bide R.Tayyip Erdoğan faktörü .

Bende seniğn gibiydim ama ailem Refahçı benim...

sadeceali 12-16-2007 19:05

AK Parti olmasaydı????

Alıntı:

tua68 Nickli Üyeden Alıntı

bence bir yanlışlık yok.. bakış açısı dediğiniz şey adı üstünde ..herkesin ki farklı olabilir... bana görede sizin ki yanlıştır.. Ayrıca siz sadeceali demişsiniz. bende sadece AkParti diyorum ... :)

bir tartışmadan karlı çıkmanın en iyi yolu katılmamakmışşş ;) haklısınız... o da sizin bakış açınız...

All times are GMT +3. The time now is 01:51.