Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Dil-Dil Bilimi-Dil Bilgisi (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=225)
-   -   FORUMDA KULLANDIĞINIZ İSMİN ANLAMINI PAYLAŞMAK İSTER MİSİNİZ? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=15159)

dildade 03-06-2008 23:34

FORUMDA KULLANDIĞINIZ İSMİN ANLAMINI PAYLAŞMAK İSTER MİSİNİZ?

Osmanlıca bir kelime ve anlamı:gönül vermiş,gönlünü kaptırmış. ::)

eddie 03-07-2008 02:11

eddie:
iron maiden diye bi grubun maskotuydu.. bi de buz devri 2 filminde iki sıçan vardı eddie ve crash diye.. arkadaşlar kardeşimle beni onlara çok benzetirler.. bu iki sebepten bu ismi kullanırım heryerde..
ama bi anlamı yok.. hüü :'(

RDönmezs 03-07-2008 02:26

RDönmezs;
Rıdvan Dönmez"s" ingilizce çoğul anlamda ailemide aldım içine Dönmezler oluyor yani :D

azize 03-07-2008 11:27

Alıntı:

eddie Nickli Üyeden Alıntı
eddie:
iron maiden diye bi grubun maskotuydu.. bi de buz devri 2 filminde iki sıçan vardı eddie ve crash diye.. arkadaşlar kardeşimle beni onlara çok benzetirler.. bu iki sebepten bu ismi kullanırım heryerde..
ama bi anlamı yok.. hüü :'(

iron maiden...vay güzelce..ben de dinlerdim gençken :( :( :( :(

Alıntı:

RDönmezs;
[color=red][i]Rıdvan Dönmez"s" ingilizce çoğul anlamda ailemide aldım içine Dönmezler oluyor yani Kahkaha
çeto süpersin yaa :D :D

Azize..Aziz ismini sevmemden ve hotmaile ismimi yazmak istemememden kaynaklaranak doğmuştur ;D 8) iş arkadaşlarım bile artık asiseeee diye çağırıyorlar ..lakin adımı çok sevdğim için kullanmıyorum sanal alemde...

Ak_Kelebek 03-07-2008 12:46

Ak_kelebek : AK beni temsil ediyor Kelebek ise en sevdiğim hayvandır ve nick olarakda onu kullanıyorum 3-4 yıldır.

hipermuhafazakar 03-08-2008 14:35

Yüksek Muhafazakar Sağlık Memuru (daha okuyoruz ilerde olacam)

Bendeki güçlü - aşkın - baskın - yüksek AKP - muhafazakarlığın yanında cahillik yapanlar hiç ummmadıkları cevaplar - tepkiler almışlardır ! Hatta bazen 'AKP militanı' bile demişlerdir bana. Benim yanımda AKP'ye laf edenler duvara çarpmış gibi olurlar. Ne babamı ne eniştemi ne alemi ne samanyolunu tanırım. AKILLI OLACAKLAR BİLİP BİLMEDEN İLERİ GERİ KONUŞAMAZLAR

selinay 03-08-2008 14:43

selinaykendi adım :) :)

ısırgan 03-08-2008 17:37

Malum benim üye adımın ne olduğunu bilmeyen yoktur, Isırgan pek çok derde deva, şifalı bir bitkidir...

Ben niye bu üye ismini tercih ettim? Hem yakıcı hem de faydalı olması babından kendime bunu uygun gördüm ;D

Hüdaverdi 03-08-2008 17:43

Alıntı:

ısırgan Nickli Üyeden Alıntı
Malum benim üye adımın ne olduğunu bilmeyen yoktur, Isırgan pek çok derde deva, şifalı bir bitkidir...

Ben niye bu üye ismini tercih ettim? Hem yakıcı hem de faydalı olması babından kendime bunu uygun gördüm ;D

ders çıkartalım bundan ;D

ısırgan 03-08-2008 17:55

Alıntı:

antienflamatuvar Nickli Üyeden Alıntı
ders çıkartalım bundan ;D

Sizin üye adı da şifalı yanlız doğal değil. Yan etkilerinden korunmanız için vitamin takviyesi yapsanız iyi olur ;D

All times are GMT +3. The time now is 03:24.