Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Yeni Şafak , Akit ve Milat (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=301)
-   -   Mehdi mi dediniz? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=152272)

Ahmet Yasin 08-03-2011 05:24

Yok yazma o zaman :) Alır oklavayı kovalar bizi yoksa

Feride 08-03-2011 05:26

Yok yahu yenme diye bir durum yok, herkes kendi doğruları nispetinde konuşuyor.

Maksat insanların yanlış bilgilenmemesi bilhassa bu tür hassas konularda..

Hüdaverdi 08-03-2011 05:28

Biri özet geçsin kim kimmiş öğrenelim.

unnamed 08-03-2011 05:32

ben çekildim;D
oklavayı ahmet yasin ağabey yesin;D

bayrakbekcisi_ 08-03-2011 05:37

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 926115)
Biri özet geçsin kim kimmiş öğrenelim.

aynen

Seyyah 08-03-2011 07:04

Bir özetle anlatılacak konu olsa,
Bu kadar rağbet görürmüydü be kardeşim :)
Tembellik etmeyinde okuyun.

AdaletinKılıcı 08-03-2011 22:39

Alıntı:

Seyyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 926083)
Aynen onu söylüyorum ablam,
Mehdi konusu ile inanç sarsmak istiyorlar,
Ki bunun en büyük örneği Harun Yahya'dır.
Bir bakıyorsunuz mükemmel İslam'i yayınlar yapıp güvenimizi sağlıyor,bir bakıyorsunuz ben masonum, ben mehdiyim, masonlar iyidir deyip akılları karıstırıyor.
İnternet sitesine bakıyorsunuz masonların Türkiyeeki siteleri ile grafikleri bile aynı, sembolizeler aynı ki bu sadece Türkiyeden bir örnek.
Adamlar videodada gösterdiğim gibi Kabenin üzerinde teknolojiyi kullanarak hologram ile İsa silüetleri ve melek şekilleri gösteriyorlar.
Bizimde bunları çok iyi idrak ederek etrafımızı uyarmamız lazım diyorum.

Seyyah, "Bir bakıyorsunuz mükemmel İslam'i yayınlar yapıp güvenimizi sağlıyor,bir bakıyorsunuz ben masonum, ben mehdiyim, masonlar iyidir deyip akılları karıstırıyor.
İnternet sitesine bakıyorsunuz masonların Türkiyeeki siteleri ile grafikleri bile aynı, sembolizeler aynı ki bu sadece Türkiyeden bir örnek." kısmını biraz açıklar mısın lütfen? Mehdilik iddiasında bulunuyor gibi ama masonluk konusunu anlamadım.

Ebuzer 08-03-2011 23:18

Alıntı:

AdaletinKılıcı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 926321)
Seyyah, "Bir bakıyorsunuz mükemmel İslam'i yayınlar yapıp güvenimizi sağlıyor,bir bakıyorsunuz ben masonum, ben mehdiyim, masonlar iyidir deyip akılları karıstırıyor.
İnternet sitesine bakıyorsunuz masonların Türkiyeeki siteleri ile grafikleri bile aynı, sembolizeler aynı ki bu sadece Türkiyeden bir örnek." kısmını biraz açıklar mısın lütfen? Mehdilik iddiasında bulunuyor gibi ama masonluk konusunu anlamadım.

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Ahmet Yasin 08-03-2011 23:48

Maşaallah..:)

Seyyah 08-04-2011 02:45

Alıntı:

AdaletinKılıcı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 926321)

Efendim burada bana birşeymi sordunuz anlayamadım.

All times are GMT +3. The time now is 18:16.