![]() |
yunusum eyvallah kardeşim...
|
seyyah enlerinde yer verdiğin için çok sağol :)
|
Allah razı olsun kardeşim...
|
Alıntı:
|
hadi bakalım bu ay bi kıyak geçeyim size...
En Aktif Üye:Akif,Seyyah,Hüdavendigar,Azap,Hudaverdi,Tarantula, Onurcan,Almi,Cihannur,mavera,lahuti,merve.G,serdar y,Abdullah Kaç En Ciddi Üye:Bir ara delilin nur vardı ondan ciddisini görmedim daha en fanatik:Blur,bilalbaştan,cevher,almi,epivates,tarantula,hü davendigar,adem etyemez En Tatlı Başbelası üye:akif,akobalı akkurt ;1 En Geveze Üye:Akif,mavera (benim gibi susmak bilmiyor),hüdaverdi En Karizmatik Üye:Fırat,Cevher,Unnamed,Furkanca Bakış,Seyyah,Beldei Tayyibe,sevban,beylerbeyi En Kibar Üye: Almi,lahuti,merve g,cihannur,cartman,tarantula,ruhi aga En Komik Üye:hüdaverdi la ;D hüdavendigar,nun En Daimi Üye:AK_Kelebek,Gönülden,NuN,Feride,Ukba,Adem Etyemez En Paylaşımcı Üye:Azap,Seyyah,Ottoman,Meçhul En Sevilen Üye: :karizmatik::karizmatik::karizmatik::karizmatik:AK ıncı 34:karizmatik::karizmatik::karizmatik::karizmatik: En Sinirli Üye:Unnamed,Tarantula,Adem Etyemez,Blur En Heyecanlı üye:Akif,Ayşenur En Sabırlı Üye:Tüm yönetim sabırlı haklarını teslim edelim... En Şair Üye:Mustafa Cilasun reyizle ak sevda En iyi İmza:Seyyah,Furkanca Bakış En iyi Kullanıcı Adı ottoman,lahuti,hüdavendigar cihan şumul sevban En Muhalefet üye:tyh,furkan,molla,unahmet En Entellektüel üye:Mavera,rengahenk,hakan özkan,adem etyemez,eşref,ruhi zar En Tekrarcı üye: akif kaybol git lan valla en listesi yaparken soğudum senden... En Milliyetçi üye: blur,ezel,eşref,furkanca bakış(bazen),hüdaverdi En Özgürlükçü üye:fırat,furkanca bakış(çoğu zaman),almi,beylerbeyi,mavera En Aykırı üye:tyh adamın tarzını seviyorum En iyi Yorum yapan Üye:Fırat,Beylerbeyi,Furkanca Bakış,Almi,Seyyah,Furkanca Bakış,Unnamed En Kendine güvenen Üye:cevher,unnamed,mavera En Yeteneğini yansıtan üye:ottoman |
eyvAllah ortak
|
sağolasanaz
varolasanaz |
Yavuzum senin listende yer almak bir yana,
Senin liste hazırlaman bir onur :) Yöneticilerden yavuzun listesinin sabitlenmesini talep ediyorum :) |
Alıntı:
|
yavuzum bu yarali adamida unutmamissin...
eyvallah kardeslerin en guzeli... +70.... |
All times are GMT +3. The time now is 07:29. |