Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Fatma Şahin !!! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=153083)

havace 08-14-2011 04:32

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 933686)
espiriyi anlayabildiysen demek ki göründügünden daha akilliymissin :karizmatik:

Seviyene düşmek istemem hadi sana selametle ... önemli işlerim var senden vakit kaybettirdin bir sürü... selametle

Mavera 08-14-2011 04:33

Alıntı:

havace Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 933690)
sadece avukat değil akıllıymışsında üstelik ...

teveccühünüz :karizmatik:

ALmi´ 08-14-2011 12:48

Nankörüz arkadaşlar.Vallahi billahi nankörüz.Dayak yiyen kadınları görünce, sırf dayak yüzünden hayatını kaybeden kadınları görünce, hepimiz sesimizi olabildiğince yüksek çıkarıyoruz.Nerde bu devlet diyoruz.Devlet bu konuda bir şeyler yapmaya kalkınca da başlıyoruz mızmızlanmaya.Bi karar verelim ne yapmak istediğimize.

Hüdavendigâr 08-14-2011 14:22

Alıntı:

havace Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 933622)
2- kadınlar mağdur kadınlar mağdur... çocukları kaçırılan hukuki hakları ellerinden alınan babaların hakları ne olacak...

3- adamların dövmesini yada öldürmesini katiyen savunmuyorum ancak bir insan bu duruma geliyorsa bunun sebebi nedir diye araştırılmalı değilmi ucuz kahramanlık yapmadan evvel ... yani bir adam neden müebbet hapse gitmek ister bu araştırılmalı değil mi ...?

ahaha ;D;D bence arkadaş haklı,şiddet görenin haklarının korundugu gibi şiddet uygulayanında haklarının korunması lazım ;D

parabol 08-15-2011 02:09

Kadının görevi ne? Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı. Peki bu kadına neden kızılıyor? Mağdur kadınlarla, tehlikeye düşen ailelerle ilgili yapmaya çalıştıklarından. Yani? E bu kadına kendi göreviyle ilgili çalışma yaptığından dolayı mı kızılıyor? Bunca hakaret ediliyor ayıptır biraz vicdan.

Peki bu konuyu çürütmek için neyle kıyaslanıyor? Teröre çare bulun bunla uğraşacağınıza. Her bakanlığın ayrı bir görevi ayrı bir bütcesi vardır. Bu kadın kendi bakanlığının bütcesiyle kendi işini yapıyor. Teröre çare bulamıyoruz diye diğer konulara da mı çare bulamayıp unutalım?

Ha şu denebilir. Sokakta polise taş atan çocuklar ve aileleriyle ilgili de bilinçlendirme kazanma çalışmaları yapılabilir. Ama bu bir ek başka bir çalışmadır. Yerine yapılacak bir iş değil. Çünkü şiddet gören kadınlarda ciddi bir gerçektir malesef.

Veya ille hesap sorulcaksa terörle ilgili en son kişi Fatma Şahin'dir. Diye düşünüyorum.

unnamed 08-15-2011 02:18

konuyu açan arkadaş saçmalamada son noktaya ulaşmış...
feministleri göreve davet ediyorum...

Mavera 08-15-2011 02:19

Alıntı:

unnamed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 934225)
konuyu açan arkadaş saçmalamada son noktaya ulaşmış...
feministleri göreve davet ediyorum...

ben zaten epivatesi bu konuda görevlendirdim :karizmatik:

havace 08-18-2011 06:45

Akpartideki mutaasıpların saadetlileri geçmek için bayağı gayret sarfettiklerini görüyorum...

o savunmaya çalıştığınız kadın 4000 tane sosyal güvenlik uzmanı işe almaya karar vermiş .... maaşlarımı ? benim vergilerimle ödenecek ... helal etmem hakkımı !!!

unnamed 08-18-2011 07:15

sahurda fazla agir yeme...
belli ki dokunuyor yediklerin...

Yıldırım 08-18-2011 08:21

Alıntı:

havace Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 936375)
Akpartideki mutaasıpların saadetlileri geçmek için bayağı gayret sarfettiklerini görüyorum...

o savunmaya çalıştığınız kadın 4000 tane sosyal güvenlik uzmanı işe almaya karar vermiş .... maaşlarımı ? benim vergilerimle ödenecek ... helal etmem hakkımı !!!

Ne güzel işte dört bin kişi istihdam ediliyor.
İşin birde bu tarafına bak.
Siz necisinizde bu dört bin kişinin istihtam edilmesine karşı çıkıyorsunuz aydınlatırsanız sevinirim.
Göremediğimiz şey nedir?

All times are GMT +3. The time now is 02:19.