![]() |
Alıntı:
mesela cok absürd kacabilir ama ben gülen hocaefendiyede, islamoglu hocayada, mahmud efendi hazretlerinede, cübbeliyede hatta eski harun yahya da saygi duyuyor ve onlardan alabildigince almaya calisiyorum ama sonu "ci, cu" ile biten ekler bana göre degil, yarin isime gelmedigi zaman ceketimi alir, cikar giderim.. o söyledigim sözünde arkasindayim o bahsettigimiz cemaat artik ekonomik alanda önü alinamaz bir hizda büyümüsdür ve buda ister istemez bazi insanlarin degisimine neden olmusdur ;) |
Anladım bayram abi bende zaten yanlış anlaşılmaların önüne geçmek için belirttim :)
|
Alıntı:
"kaldiki polis konusuyla alakasi nedir onuda bilmiyorum ama" maksat muhalefer olsun torba dolsun. :) bide hakketen süpersin bir sssattıur okumadığın konu halıda yorum yazıp duruyorsun bide vakıfmış muamelesi yaparak. ama AK PARTİNİN HAS SEMPATİZANSIN kahraman polisi yere göğe sığdırmazken zülüm yapıp keyfi davran polisler haksızdır hele ki izin alınmışsa bu zorbalıktır demek çok mu kanınıza dokunuyor ?? |
Alıntı:
bu lafları beni tanımadığına bağlıyorum.... lakin anlatmak istediğim değişik şeylerde söyle... helal olsun hiç bir zaman eğilmiyorsun, ama hatanıda kabul et.... değişik bir konuda illa kendini öne sürme... kim mazlum kim kral çok iyi idrak edebiliyoruz.... lakin her seferinde aynı şeyi yapıyorsun araya hop bir link at bak bizede bunu yapıyorlar demen insanları bıktırıyor.... madem çok iyisin, haklıların yanında yer alıyorsun, hükümetin yaptığı iyi şeyleri görmezden gelip her seferinde bir kulp takma peşindesin... geçen seferde söylemiştim, hükümeti ve başbaknı seviyorum laf söyletmem diye... hala sözümün arkasındayım... bu kadar baskın yiyoruz, kardeşlerimiz içeri alınıyor filan diyorsun ya; bence birazda sorunu kendinizde arayın... niye diğer cemaatler değilde siz? memlekette nur ve hizbullaçılar haricinde dolu cemaat var.... bunları güzelce bir düşün.. ama inanıyorum ki bu laflarıma bir kulp takıp direk savunmaya geçiceksin.... |
Alıntı:
ben bir keyifyeti bir zorbalığı dile getirdim. cemaat deyip duruyorsun. bide saygını görsek fena mı olacak cemaatlere saygılı olduğunu duyduk. |
demek laik anlayisim varmis benim :).. haci sana bagnaz dedim ya onun yanina bizahmet yobazda ekle..
cünkü sen fikir tartismasi yapabilecek seviyede degilsin burasi forum herkes fikrini belirtir ama bir insanin yazdiklari üzerinden onu bir kaliba oturtmaya calismak senin gibi niyet okuyucularinin isidir.. senin gibi düsünmeyeni yada senin o kutsadigin cemaate mensub olmayanlari kafana göre bir kaliba sokman, ve her konuda ayni kaliptan cikmis, cemaatini ajite eden ve konulari provoke eden mesajlarini hangi minvalde degerlendirecegiz.. ah be vangocum sunu anlamiyorsun sen hizmet ettigini saniyorsun ama senin gibiler inandigi davaya zarar veriyor tamam davanin reklamini yap, davani savun, acilarini dile getir ama bunu iyi ayarlaman lazim böyle bagnazlik seviyesinde yaparsan kimse senin ne söyledigine bakmaz hatta dogru söylediklerini bile dikakte almaz hani su yalanci coban misali :).. erdogani savunmak yada savunmamak hangi acidan baktigina göre degisir onu savunmak gibi bir derdim yok ben dogru bildigimi söyleme gibi bir derdim var ama bu dogru bildiklerim, erdogani savunmakla birlesiyorsa oda benim sorunum olmasa gerek.. benim öyle kutsalim yokdur ama taassub konularim vardir mesela trabzonspor konusunda taassub icindeyim yani yensede, yenilsede ts liyim ama erdogan, cemaat, sahis, kurum filan güne göre degisebilir.. ama sende o yok varsa, yoksa cemaatin cünkü sen o cemaati kutsamissin ve o cemaat disindaki ümmet senin icin cok sey ifade etmiyor ama tabi ya arada diger ümmetin haberlerinide paylasiyorsun :) Velhasil kelam vangocum sen kendini yorma ben anladim seni anladim :) |
Alıntı:
verdigin linkdeki haber senin cemaatinle alakalimi, degil mi?.. bu arada benim bu konusa senin cemaatine nasil bir saygisizligimi gördün veya hangi kem sözüm olduda ben kacirdim :) vangocum farkindamisin kendi, kendini tezkip ediyorsun ama sorun degil ben anladim seni anladim :) |
Alıntı:
ak partinin yaptığı güzellikler takdir etmediğim ve etmediğimiz konusunda yanlışsın doğru değilsin düzeltmeni istiyorum. ben sizin gibi yapmıyorum yanlışına yanlış diyorum hiç kimseye söz söyletmem demiyorum. Allah çok şükür düşmanımızda olsa hakka hak deriz. ak partininde hakkına hak deriz diğerlerinde de... partizanlık kısadır haberiniz olsun. henrde DP nerde ANAP nerde DSP yarın birileri yazacak NERDE AK PARTİ hakka laf söyletmeyin kurum kişilere değil. |
Alıntı:
kem kümünün demdin mi erdoğan bunu dediyse dolduracaktır. bil bildiği vardı. sanki mırsın başbbakanı. laiklik gelince düzeltecek.. ayrıca ikide birde tekrarlıyorsun sizden başka mazlum yok mu o zaman filistinlikler kendi sorunalrını bıraksın bizidmen bahdetsin sürekli bizde sürekli ıaraklılardan ıraklılarda somlililerden onlarda tümenistanda öyle özerimizdekş zülmü kaldırmış oluruz. |
ahh be mollacım...
biraz siyaseti öğrenin hele... devire ayak uydurun, sonra nelerin değişeceğini göreceksin... farkındaysan ne polise haklı diyorum ne size... lakin bir düşün diyorum.... lakin lafımı yine cımbızlayacaksın.... |
All times are GMT +3. The time now is 14:59. |