Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Mazlumder'den operasyonlara tepki | Operasyonlar Sindirme Amaçlıdır . (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=158781)

İntifada 01-15-2012 00:31

beyler doğrumu yanlışmı bilmiyorum ama leyla zananın kapısı kırılıp evine girildi deniliyor...
biz aynısı merve kavakçının evi cebirle basılınca nasıl isyan etmiştik...

Yıldırım 01-15-2012 00:34

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 979709)
beyler doğrumu yanlışmı bilmiyorum ama leyla zananın kapısı kırılıp evine girildi deniliyor...
biz aynısı merve kavakçının evi cebirle basılınca nasıl isyan etmiştik...

Yok abi olay öyle değil...
Resmi olarak ikamet ettiği yer değil ve kapı kırmada yok.
Çilingir vasıtası ile açılmış ve girilmiş.
Sanırım bazı evraklara birde Zana'ya ait olan 2 Pc'ye el konulmuş...

Yani Ev Zana'nın diye girilmiyor Cahit diye bir adamınmış onun ev diye giriliyor..

Ammar efendide Zana evdeyken gelselerdi diye kıvırıyor...

Ammar 01-15-2012 00:53

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 979706)
Amaç evdekini almak değilki sadece arama yapmak
Her evi aranan tutuklanacak diye bir kaide varda biz mi bilmiyoruz.

:):):)
Kıvırtan belli sen rahat oyna...herkes görüyor ben sadece sana alkış tutuyorum bakalım ne zaman belin yorulacak...

kıvırken su dökülmez dedik ayrı sen kıvırmanın ne olduğunu bile bilmedin dağ türkümüsün çöl türkümüsün nesin anlamadım. kıvırma nedir öğren de gel... pıftii

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 979713)
Yok abi olay öyle değil...
Resmi olarak ikamet ettiği yer değil ve kapı kırmada yok.
Çilingir vasıtası ile açılmış ve girilmiş.
Sanırım bazı evraklara birde Zana'ya ait olan 2 Pc'ye el konulmuş...

Yani Ev Zana'nın diye girilmiyor Cahit diye bir adamınmış onun ev diye giriliyor..

Ammar efendide Zana evdeyken gelselerdi diye kıvırıyor...

ben zülümler ve mağduriyetler yaşatılmasın ben zamandan bahsetmedim bile bu ilk yazdığımdır insanda biraz ar olur değil mi ? geçi kaşıkla kıvırtana bu abes gelmez ki ?

kıvırtsanda oynatsan da yine diyorum kardeşim madem takibe alıyorsun maden evini arayacaksın ne diye kapıyı kırıp giriyorsun ! evindeyken arayacaksın o kadar !!!! zoruna mı gitti gitsin bana ne :D

pifttiii :D

İntifada 01-15-2012 00:55

açım gençler...

Yıldırım 01-15-2012 00:58

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 979721)
kıvırken su dökülmez dedik ayrı sen kıvırmanın ne olduğunu bile bilmedin dağ türkümüsün çöl türkümüsün nesin anlamadım. kıvırma nedir öğren de gel... pıftii

ben zülümler ve mağduriyetler yaşatılmasın ben zamandan bahsetmedim bile bu ilk yazdığımdır insanda biraz ar olur değil mi ? geçi kaşıkla kıvırtana bu abes gelmez ki ?

kıvırtsanda oynatsan da yine diyorum kardeşim madem takibe alıyorsun maden evini arayacaksın ne diye kapıyı kırıp giriyorsun ! evindeyken arayacaksın o kadar !!!! zoruna mı gitti gitsin bana ne :D

pifttiii :D

Bizim oranın bir lafı var...

Tamam tamam pisiğin
(kedinin) kıçı üç ;ı:

Ammar 01-15-2012 00:58

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 979722)
açım gençler...

güneydoğuya bir tur at :)

pardon Kürdistan'a :)

Yıldırım 01-15-2012 00:59

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 979722)
açım gençler...

Şimdi resim gönderirdim ama aç adama gönderilecek resimler değil :)

Ammar 01-15-2012 00:59

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 979724)
Bizim oranın bir lafı var...

Tamam tamam pisiğin
(kedinin) kıçı üç ;ı:

bizimde oranın bir lafı var " lı ser quna xwe rune" :) ( kıçının üzerine otur )

Cihannur 01-15-2012 01:03

AK Parti, askerî vesayeti ve yargı vesayetini ayakları altına alarak Türkiye'de hukuku hâkim kılmıştır. Türkiye artık bir hukuk devletidir. KCK operasyonları siyasi değil hukuki operasyonlardır. Yargılamalar cumhuriyet savcılarının iddianameleri üzerine bağımsız mahkemelerce yürütülmektedir. İtiraz yolları açıktır. Yerel mahkemenin veya yerel mahkemelerin kararları sonrası dosyalar Yargıtay'a gidecektir. Yargıtay kararları sonrasında da Anayasa Mahkemesi'ne bireysel başvuru yolu açıktır. Anayasa Mahkemesi'nden de istediği sonucu alamadığına inanan sanıkların Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne gitme yoları açıktır. Bir şeyleri veya birilerini kapıp da kaçan yok!

EZEL 01-15-2012 10:58

Mazlum Der'de PKK yandaşıymış .

All times are GMT +3. The time now is 02:44.