Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   ‎19 Mayıs'ın Okullarda Kutlanıp, Stadyumlarda Kutlanılmamasını Protesto Ediyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=158836)

Ammar 01-19-2012 02:53

işin kötü tarafı ( sizin tarafınızdan ) enayi kalmamış ve artık yemiyorlar. :)

EZEL 01-19-2012 03:01

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 980887)
işin kötü tarafı ( sizin tarafınızdan ) enayi kalmamış ve artık yemiyorlar. :)

Meclistekileri BDP lileri ben mi seçtim ?

Ammar 01-19-2012 03:08

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 980036)
Eeee sen daha 19 Mayısın ne bayramı olduğunun farkında değilsin farkında olsan bu söylediğinin ne kadar komik olduğunun farkında olurdun ..

He he he gır gıra yatıp gerçekte böyle düşünmüyormuş gibi göster tabi bende yiyecek adamım ya :)

Aksine olacaktı o günkü şartlarda bunu saklayıp birilerini enayi yerine koyduk bir güzel kullandık .

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 980889)

işte bütün mesele bu artık enayı yok dedim ya :)

yukarıda alıntın mevcut artık kullanamıyorsun !

Özgür Çağrı 01-19-2012 03:20

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 980889)

tıpkı meclisteki mhplileri benim seçmediğim gibi ..

EZEL 01-19-2012 05:00

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 980895)
tıpkı meclisteki mhplileri benim seçmediğim gibi ..

Furkan onları seçenlerde enayi sen sanırım beni eş dost ayağına lafımı esirgeyenlerden sanıyorsun :karizmatik:

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 980892)
işte bütün mesele bu artık enayı yok dedim ya :)

yukarıda alıntın mevcut artık kullanamıyorsun !

Olurmu onlar sadece enayi değil üstüne birde kerizde adamların PKK yandaşı görmüyorlar PKK daki ermenileri görmüyorlar PKK nın kendilerini nasıl kandırdıklarınıda görmüyorlar hepsini geç Bu ülkede kürtçülüğü savunuyorlar PKK'nın katlettiği kürtleride görmüyorlar .. Allaha şükür aklı başında olan kardeşlerimizde var ..

Bu arada yukarıdaki mesajımı siliyorum onlar benim gerçek ve kalben aklımdan geçenler değil sadece size ayar oldum çok ağır ve kırıcı laflar ettim özür dilerim .
EDİT : Silinmiyormuş neyse Bu vesileyle o dönemde değineyim o dönemde verilen sözlerin tutulmamasına bahane yaratan malaseki o dönemde ki ayaklanmaları yapanlardıdiye düşünüyorum birde o dönemin şartlarını düşününce devleti kurtarmak adına herşey mubahtır bence .

Ammar 01-19-2012 05:05

Alıntı:

EZEL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 980912)
Furkan onları seçenlerde enayi sen sanırım beni eş dost ayağına lafımı esirgeyenlerden sanıyorsun :karizmatik:

Olurmu onlar sadece enayi değil üstüne birde kerizde adamların PKK yandaşı görmüyorlar PKK daki ermenileri görmüyorlar PKK nın kendilerini nasıl kandırdıklarınıda görmüyorlar hepsini geç Bu ülkede kürtçülüğü savunuyorlar PKK'nın katlettiği kürtleride görmüyorlar .. Allaha şükür aklı başında olan kardeşlerimizde var ..

Bu arada yukarıdaki mesajımı siliyorum onlar benim gerçek ve kalben aklımdan geçenler değil sadece size ayar oldum çok ağır ve kırıcı laflar ettim özür dilerim .

o saydıklarının hepsi TÜRKÇÜler içinde geçerli. tersten okursanız daha bi berbat görünüyor.

evet çok şükür azda olsa milliyetçi ırkçı olmayan türk kardeşlerimizde var. buna çok seviniyorum.

EZEL 01-19-2012 05:15

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 980913)
o saydıklarının hepsi TÜRKÇÜler içinde geçerli. tersten okursanız daha bi berbat görünüyor.

evet çok şükür azda olsa milliyetçi ırkçı olmayan türk kardeşlerimizde var. buna çok seviniyorum.

Valla Ammar ister tersten oku ister düzden benim PKK ve BDP yi destekleyenler için düşüncelerim bunlardır bu düşünceye sebep olmamın Türkçülükle alakası hiç yok ben o kadar zavalla masum insanları katleden PKK'nın peşinden bu insanların gitmesine üzülüyorum geçenlerde hep beraber izledik BDP lilerin basın toplantısını pis pis kırıtıyorlardır yapmacıklıktan ölüyorlar ve hala birileri bunların gerçek yüzünü görmüyorlar ..

Bu ülkede bir şeyleri düzeltmek anca PKK'nın vede BDP'nin yok edilmesiyle olabilir aklı başında olan herkes bunu görür .

Ammar 01-19-2012 14:09

benimde Türkçüler ve kürtçüler hakındaki görüşlerim bunlardır. aralarında hiç bir fark yoktur. biri örgüt kurarak yapıyorsa diğeri devlete sırtını dayayarak yapıyor. PKK kadar devlette öldürmüştür. insanın geçmişine bakası gelmiyor. biri devlet diye haklı çıkamaz. hatta devletin öldürmesi daha bi abes !

EZEL 01-20-2012 01:43

Alıntı:

Ammar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 980929)
benimde Türkçüler ve kürtçüler hakındaki görüşlerim bunlardır. aralarında hiç bir fark yoktur. biri örgüt kurarak yapıyorsa diğeri devlete sırtını dayayarak yapıyor. PKK kadar devlette öldürmüştür. insanın geçmişine bakası gelmiyor. biri devlet diye haklı çıkamaz. hatta devletin öldürmesi daha bi abes !

Kimsenin geçmişte Kürtlere yapılan zalimlikleri inkar ettiği yok ama yapmadıklarınıda devlete yükleyerek devlet düşmanlığı bölücülük yapanlarda art niyetlidir onların amacı ne kürtlerin haklarını savunma nede halklar arasında barış değildir . Özellikle kürt milliyetçileri geçmişte Kürt bölcülerin yaptıklarını görmezden gelip sadece devletin yaptıklarını ön plana çıkararak kürt halkının devlete düşman olmasını sağlamaktadır . İşte bu objektiften uzak hareketler Türk milletinin gözünden kaçmamakda vede haince bulunmaktadır . Kürtler hep sütten ak kaşık her şeyde devlet suçlu her şeyde devlet sebep gösterilerek bölgenin insanlarını devlet düşmanı yapılmakda sonrada onları kendi emelleri için kullanmaktadırlar PKK - Kürt Hizbullahı öyle ya devletini seven bir halkın ne PKK nede Hizbullahla işi olur .onlarda bunu bildikleri için halka devlet asker düşmanlığı aşılamaktadırlar yani bu bilinçli planlı bir harekettir.

All times are GMT +3. The time now is 11:15.