Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Kürdistan Diye biryer Yok Mudur ? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=159235)

CeVHeR 01-24-2012 01:06

Alıntı:

Beylerbeyi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982896)
beni hemen bölücü ilan ettin. neden? çünkü Kurdistan ifadesinden rahatsızlık duymuyorum. Ben bir edebiyatçıyım. dil bilimiyle de uğraşıyorum. Kurdistan ifadesinde bir problem yok ve Kurdistan demek Kürt ülkesi demek değil. kimileri bu sözcükten farklı anlamlar çıkarabilir bu onların sorunu, insanları kötü niyetli ilan etmeye hakkın yok!

hakkını helal etmiyormuş! asıl ben hakkımı helal etmiyorum. bizi neredeyse terörist ilan edeceksin. eğer Türkiyenin bölünmesini, türk toprakları üzerinde Kurdistanın kurulmasını istiyorsam ALLAH bana yarını göstermesin.

ben Kurdistan ifadesinde problem olmadığını söylüyorum sen kalkıp ajitasyon yaptığımızı söylüyorsun. ne alaka? faşizan söylemler bizi bir yere götürmez. ben her zaman birlik ve beraberlikten bahsederken sen ayrımcılık yaptığımızı söylüyorsun. ayrımcının, bölücünün alası sizsiniz, sizin ideolojinizdir!

Lafım sana değildi... Neden üzerine alındın anlamadım...
Kürdistan kelimesini kullananlar bu kelimeyi '' kürtlerin yaşadığı bölge '' anlamına gelen şekli ile kullanmıyor. Bu aşikar...
Ve bu kelime kullanışdığı sürece büyük bir çoğunlık karşı çıkacak...
Çünkü yine sürekli kürdistanı telafuz edenler bu insanların kafasına kürdistanın Türkiye topraklarınıda bir kısmını içerisine alan yeni bir devlet olarak kazıdılar... Ksürdistan kelimesini telafuz edenler hiçde iyi niyetle söylemiyorlar, bunu kendileride çok iyi biliyorlar...

Sen iyi niyetlisin rahatısz olmuyorsun. Ama bunu kullananlar iyi niyetli değil ve ben çok rahatsız oluyorum...

Ve dediğim gibi sarf ettiğim kelimelerin bir teki bile sana değildi...

Anlamadan bu kadar sert çıkış yapmamalısın ;)

Mavera 01-24-2012 01:06

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982902)
dayanamadım yine haksızlığa yav böyle oluyor işte sonuçta . Ama olsun karşı çıkmasam vicdan azabı çekerdim görevimi yerine getirdim mutluyum :saygılar:

yani sutladilar ;D;D

Ebuzer 01-24-2012 01:06

Alıntı:

NeVaRiYe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982903)
Sistemden faydalanıp sisteme karşı çıkmak ? Bunun adına ne denir biliyorsundur herhalde ?

Türkiye'den kastettiğim şey sistem veya devlet değildi..
Türkiye isminden rahatsız oluyorum..
Bir ırk ismini taşıdığı için..
Ulus-devletlere karşıyım..
Medine Arap Devleti vardı da bizim mi haberimiz yok..

Supraliminal 01-24-2012 01:08

Müslimistan olsun orta yolu bulalım mı diyorsunuz anlamadım ki !

Beylerbeyi 01-24-2012 01:09

sıkıldım bu tür konulardan, tartışmalardan. ben yatmaya gidiyorum. Allah hepinize rahatlık versin.

Özgür Çağrı 01-24-2012 01:09

Alıntı:

bur-AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982904)
Furkan ammar değişmeme konusunda ısrarcı oldu.İsteseydi bende değiştirirdim.Kaldı ki sende şikayet kutusunu görebiliyordun.Şikayeti yaptıktan sonra 10 dk bekledim belki düzeltir diye..konu kapatma saatiyle şikayet saati arasında 10dk var.
Olaya ben müdahale etmemek için yöneticilere mesaj attım ses çıkmayınca ben müdahale ettim.
Ammar'la takıştığımız zaman oldu ama lütfen böyle problemin var kin güdüyorsun vs. bunlar olmayan şeyler...

sabah sildiğin stk konusuda keyfi değildi öylemi yada geçen adamın paylaştığı köşe yazısına o köşe yazısında bulunan alakaya maydanoz paylaştığı yazıyla ilgisi olmayan kısmı eklemende keyfi değildi. İnsanların düşüncelerini bu tip yasakçı zorba uygulamalarla ipotek koyamazsınız sesini kısamazsınız. ammar bugün mağdur olmuştur ve ben ammarın yanındayım ve sizide uyarıyorum böyle yapmayın hiç bir şey kazanamazsınız sadece insanların günahına girersiniz.

Özgür Çağrı 01-24-2012 01:11

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982906)
yani sutladilar ;D;D

son tarafından 2. akşam operasyonuyla go out ;D
pişmanmıyım hayır yine olsa yine yaparım çünkü haklıyım :)

Mavera 01-24-2012 01:12

su konularin aldigi reytinge bayiliyorum :D

Mavera 01-24-2012 01:12

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982916)
son tarafından 2. akşam operasyonuyla go out ;D
pişmanmıyım hayır yine olsa yine yaparım çünkü haklıyım :)

sende ne yüzsüz adamsin la kapidan kovsalar, bacadan giriyorsun :D..

Özgür Çağrı 01-24-2012 01:14

Alıntı:

Mavera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 982919)
sende ne yüzsüz adamsin la kapidan kovsalar, bacadan giriyorsun :D..

onlar davet ediyor sonra tekere çomak sokuyor diye gönderiyorlar ben ne yapayım ;D

All times are GMT +3. The time now is 13:36.