Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Önder Aytaç küstahlığa devam ediyor!!! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=164951)

Terennüm 10-05-2012 18:32

küfür etmek hiç kimseye yakışmayan bir durum.Her küfreden görevinden alınsaydı orduda kimse kalmazdı.Adi Başbakan parolasına olur veren komutan terfi etmişti hatırlatırım..

Necip Fazıl 10-05-2012 18:34

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1022280)
küfür etmek hiç kimseye yakışmayan bir durum.Her küfreden görevinden alınsaydı orduda kimse kalmazdı.Adi Başbakan parolasına olur veren komutan terfi etmişti hatırlatırım..

Orada bir yanlış yapılmıştı diye aynı yanlışa düşmenin anlamı yok sonuçta sıradan birine değil başbakana küfür ediliyor...

Sizin mantığınızla gidildiğinde başbakana küfür serbest olsun o zaman madem ki cezasız kalacak...

Terennüm 10-05-2012 18:36

cezası işinden etmek değil verirsiniz mahkemeye cezasını mahkeme versin..İşine son vermekte nedir?insanların ekmeğiyle oynamak ne zamndan beri ceza vermektir...

Necip Fazıl 10-05-2012 18:43

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1022282)
cezası işinden etmek değil verirsiniz mahkemeye cezasını mahkeme versin..İşine son vermekte nedir?insanların ekmeğiyle oynamak ne zamndan beri ceza vermektir...

Ne olacaktı başbakanın karşısına geçip tek ayak üstünde mi bekleyecekti...

Ne demek ekmeğiyle oynamak ya sen başbakana söveceksin eee işinden olunca da ekmeğiyle oynamak olacak...

Geçiniz efendim bunları...

Terennüm 10-05-2012 19:06

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1022283)
Ne olacaktı başbakanın karşısına geçip tek ayak üstünde mi bekleyecekti...

Ne demek ekmeğiyle oynamak ya sen başbakana söveceksin eee işinden olunca da ekmeğiyle oynamak olacak...

Geçiniz efendim bunları...

Akpartide en çok korktuğum ve hızla partilileri saran virüs.Kraldan çok kralcı olmak..

Necip Fazıl 10-05-2012 19:09

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1022291)
Akpartide en çok korktuğum ve hızla partilileri saran virüs.Kraldan çok kralcı olmak..

Siz bildiğinizi okumaya devam edin...

Bu ülkede atatürkü sevmiyorum diyenler hapis yatarken başbakana sövenlerin işinden olması bana çok gelmiyor vesselam...

Terennüm 10-05-2012 19:16

Atatürke hakaret edenlerin aldığı cezadan ne farkı var bu durumun?

Necip Fazıl 10-05-2012 19:18

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1022297)
Atatürke hakaret edenlerin aldığı cezadan ne farkı var bu durumun?

Sevmiyorum demek hakaret etmek mi oluyor ???

Terennüm 10-05-2012 19:22

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1022299)
Sevmiyorum demek hakaret etmek mi oluyor ???

Herkes sevmek zorunda değil tabi.Ama sevmediğinden dolayı ceza alınması ne kadar garipse ustaamk yazdığı için işiine son verilmeside bir o kadar garip...

Necip Fazıl 10-05-2012 19:26

Alıntı:

Terennüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1022301)
Herkes sevmek zorunda değil tabi.Ama sevmediğinden dolayı ceza alınması ne kadar garipse ustaamk yazdığı için işiine son verilmeside bir o kadar garip...

Garip mi... Atatürkü sevmiyorum diyeni hapse atmak adiliktir şerefsizliktir hatta daha fazlasıdır burada konuşamıyorum açık açık anlayın işte...

Başbakana da çaktırmadan küfretmeye çalışmak (Size göre yok böyle bişey ben yaptığına inanıyorum ve bu kimseyi bağlamaz) aynı adiliktir aynı şerefsizliktir...

All times are GMT +3. The time now is 09:59.