Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Erbakan'a acı sürpriz (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=16680)

sensizgülüm 12-26-2007 01:15

Erbakan'a acı sürpriz

Alıntı:

loneliness Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

sensizgülüm Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

yavuz_niksar Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar konuyu iyiden iyiye haberin içeriğinden çıkarıyoruz. Erbakan hoca ve Milli Görüş üzerinde yeterince tartıştık. Lütfen yorumlarımızı haber üzerinde yoğunlaştıralım..

tartışma falan yok.
tartışma var diyip demogojicileri salma başımıza şimdi.
güzel güzel dertleşiyoruz.

Kardeş seninde sağ solun belli olmuyor ne biçim bir yorum bu şimdi :) :)

Niye yahu ters bişey mi söyledim ?
Adam gibi laf söyleyene adam gibi cevap veriyoruz.
Yoksa nereden tartışırım ,kimi nasıl küçük düşürrüm ,kime nası laf koyarım diye uğraşan şahıslara elbet seviyeli olacağız değilmi ?
Neyse niye şaşırdın hala anlamadım ben :)

Beritan 12-26-2007 01:19

Erbakan'a acı sürpriz

milli görüş tartışması bu forumdan eksilmiyo ;)

Onlybullet34 12-26-2007 02:06

Erbakan'a acı sürpriz

Alıntı:

ammar Nickli Üyeden Alıntı

Neden acaba ? Bizmi çok hevesliyiz yoksa Milli Görüşlü bazı arkadaşların provokatif yazılarımı.

sensizgülüm 12-26-2007 02:11

Erbakan'a acı sürpriz

Alıntı:

Onlybullet34 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Neden acaba ? Bizmi çok hevesliyiz yoksa Milli Görüşlü bazı arkadaşların provokatif yazılarımı.

Çok doğal bir olay.
Çünkü ADALET VE KALKINMA PARTILI lerin büyük bir kısmı Milli Görüşten yetişme.
Eğer yetişmediysen ona birşey diyemem.
Milli Görüşü yaşamamış yetişmemiş şahıslar pek o duyguları o tatlı tartışmaları bilemezler ;)

CeVHeR 12-26-2007 02:16

Erbakan'a acı sürpriz

Bırakın bu AK Parti , Milli Görüş kavgalarını. Hiç kimsenin AK Partili diye Hoca' yı sevmek zorunda olmadığı gibi, hiç kimsede Hoca' yı seviyor diye AK Partiden dışlanamaz. Herkes birbirinin görüşüne saygılı olsun. Herkes birbirine çamur atma yarışına girmiş...

CeVHeR 12-26-2007 02:18

Erbakan'a acı sürpriz

Alıntı:

Alıntı:

Onlybullet34 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Çok doğal bir olay.
Çünkü Akplilerin büyük bir kısmı Milli Görüşten yetişme.
Eğer yetişmediysen ona birşey diyemem.
Milli Görüşü yaşamamış yetişmemiş şahıslar pek o duyguları o tatlı tartışmaları bilemezler ;)

Yahu arkadaş sende AK Partidenim diyosun ama çok büyük bir hata yapıyosun. AKP değil, AK Parti veya Adalet ve Kalkınma Partisi...

sensizgülüm 12-26-2007 02:25

Erbakan'a acı sürpriz

hata değil ebnde böyle kalmış
akp diyorum demeyede devam edicem
söylenmesi pek önemli değil benim için
bendeki anlamı önemli...

selahattin_ay 12-26-2007 02:27

Erbakan'a acı sürpriz

Alıntı:

bendeki anlamı önemli...

SENI BILMIYORUM AMA BENIM ICIN ONEMLI GUZEL KARDESIM
ARKADASLAR LUTFEN SAHIS ILE ILGILI, KARSILIKLI YORUMLAR YAPMAYALIM
HABERE ILISKIN ONEMLI ACIKLAMALARINIZI BEKLIYORUZ
kARSILIKLI SATASMA ORTAMI OLUSMASI DEGIL AMACIMIZ

sensizgülüm 12-26-2007 02:51

Erbakan'a acı sürpriz

Alıntı:

selahattin_ay Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

bendeki anlamı önemli...

SENI BILMIYORUM AMA BENIM ICIN ONEMLI GUZEL KARDESIM
ARKADASLAR LUTFEN SAHIS ILE ILGILI, KARSILIKLI YORUMLAR YAPMAYALIM
HABERE ILISKIN ONEMLI ACIKLAMALARINIZI BEKLIYORUZ
kARSILIKLI SATASMA ORTAMI OLUSMASI DEGIL AMACIMIZ

ama benim için önemli değil.
Benim yazım,klavye başında ben varım,benim beynim,benim fikrim,içimden geldiği gibi yazıyorum.
Sizin için önemliyse siz AK Parti veya Adalet ve Kalkınma Partisi yazabilirsiniz.
Size engel olmuyorum
Hayırlı geceler Efendim

mavera 12-26-2007 12:59

Erbakan'a acı sürpriz

gereksiz bir tartisma olmus arkadaslar..olay nedense ak parti ve ak partide erbakanin rolüne dönmüs..
söyle bir acilim yapayim hic bir zaman milli görüscü olmadim, olmamda,o anlayistaki partileri asla benimsemedim, onaylamadim, forumda erbakanin söylemlerini en fazla elestiren birisi benim ama bu konuda erbakanin kasti olarak parayi zimmetine gecirecegine inanmiyorum..
zamanin refah partisi yöneticilerin ihmali vardir, sayin erbakan da o partinin baskani oldugu icin ister istemez sorumlu tutulmaktadir..
ama bazi arkadaslar israrla ak partinin basarisini, milli görüse yönlendirmeye calisiyorlar..arkadaslar ak partinin, milli görüsle uzaktan yakindan bir alakasi yoktur sonucta yollarimiz ayrilmistir milli görüsün partisi bellidir, sayin erbakan ve diger parti yöneticilerinin bize secim öncesi söyledigi agir ithamlar bellidir, onun icin artik bu konuyu zorlamanin anlami yoktur..
ak partide her kesimden insan vardir o yüzden ak partiyi bir kaliba sokmaya calismayalim lütfen..basbakanimiz biz o gömlegi cikarttik diyor, milli görüsle uzaktan yakindan alakamiz yok diyor ama bazi arkadaslar israrla basarimizi milli görüse mal etmeye calisiyor!..
son günlerde forumda bir milli görüs rüzgaridir almis basini gidiyor..bundan fazlasiyla rahatsizlik duyuyorum rahatsizlik duydugum milli görüscü arkadaslar yada onlarin partimizde bulunmasi degil, secim yenilgisini hazmedemeyen saadetli arkadaslarin dolayli ve direkt olarak ak partinin basarisindan nemalanmaya calismalari..
acik ve net konusuyorum ak partide milli görüsden gelme arkadaslar vardir, bunlarin varligi bizleri cok mutlu eder ama ak parti belli basina milli görüscü bir parti degildir, öyle olsaydi ben dahil bir cok kisi herhalde ak partide olmazdi..
ben siyasi olarak o hareketi saygi sinirlari icerisinde elestirir, yanlislarini söylerim ama bu gibi 28 subat ürünü konulara duygusal yaklasilmamali...ben erbakan hoca nin siyasetini hic bir zaman tasvip etmedim ama onun bu konuda en az haksiz kisi olduguna inaniyorum cünkü erbakan hocanin bu paraya ihtiyaci yoktur tabiki ortada bir ihmal vardir artik konunun orasi yarginin bilecegi birseydir..

All times are GMT +3. The time now is 17:59.