Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Milli İrade Platformu (97 STK'dan hükümete tam destek bildirisi) (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=170699)

Ertuğrul ÖZGÜL 12-07-2013 00:35

Arkadaşlar denge çizgisini aşmadan yorum yazalım...

Ekinoks 12-07-2013 00:36

Farkettinizmi bilmem benim yayımladığım videoda ses ve görüntü senkronu uyuyordu ve konuştuğu kelimeler tamamen gerçekti. Sizin verdiğiniz linkteki videoda sohbet başka video başkaydı. İftiralar.org denen siteyi kaynak olarak kabul etmiyorum bana inandırıcı kaynak gösteriniz. Ayrıca hakaret edecekseniz ve videoların düzmece olduğunu söylüyorsanız videoları hazırlayanlara çatınız. Gözümle gördüğümemi inanayım yoksa orada yazan bir kaç sayfa yazıyamı?

Siz şuna cevap verin; Avukatta ayarlayacaksın hakimde ayarlayacaksın. 1 milyon vereceksin 10 milyarlık tazminat davası açacaksın. Bu ne demektir? İslam dininde rüşvetin yeri ne olaki?

Cevap vermenizi istediklerim bunlar. % 01 haklı olduklarınızı seçmeniz sizi zor duruma sokar.

Ekinoks 12-07-2013 00:38

Alıntı:

Akbursa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1041966)
...

Mesaj editleyen ERtuğrul Hocam nerdesin? Senle aynı fikirde diye bu küfürbaza göz mü yumuyorsun?

http://www.youtube.com/watch?v=j47yOJbhWsY

Bu küfrü duyduğum yer burası. :)

Ertuğrul ÖZGÜL 12-07-2013 00:38

Alıntı:

Akbursa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1041966)
...

Mesaj editleyen ERtuğrul Hocam nerdesin? Senle aynı fikirde diye bu küfürbaza göz mü yumuyorsun?

Sen tanımadığın insanların günahına girmeye devam et... bu forumun kurallları yöneticilerden normal üyelere geçerlidir... hakaret ettiği için görevden alınan kişiler var ve sen bunu bilmeden bol keseden atıyor ve kul hakkına giriyorsun...

Ekinoks 12-07-2013 00:40

Alıntı:

Ekinoks Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1041972)
http://www.youtube.com/watch?v=j47yOJbhWsY

Bu küfrü duyduğum yer burası. :)

Bu videoyu diyorum ne diyorsunuz, Küfürbaz kelimesini gülenede yakıştırıyormusunuz?

Akbursa 12-07-2013 00:41

Alıntı:

Ekinoks Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1041971)
Farkettinizmi bilmem benim yayımladığım videoda ses ve görüntü senkronu uyuyordu ve konuştuğu kelimeler tamamen gerçekti. Sizin verdiğiniz linkteki videoda sohbet başka video başkaydı. İftiralar.org denen siteyi kaynak olarak kabul etmiyorum bana inandırıcı kaynak gösteriniz. Ayrıca hakaret edecekseniz ve videoların düzmece olduğunu söylüyorsanız videoları hazırlayanlara çatınız. Gözümle gördüğümemi inanayım yoksa orada yazan bir kaç sayfa yazıyamı?

Siz şuna cevap verin; Avukatta ayarlayacaksın hakimde ayarlayacaksın. 1 milyon vereceksin 10 milyarlık tazminat davası açacaksın. Bu ne demektir? İslam dininde rüşvetin yeri ne olaki?

Cevap vermenizi istediklerim bunlar. % 01 haklı olduklarınızı seçmeniz sizi zor duruma sokar.

O sitedeki videolar orjinaldir.

Sizin o video sanki çok mu anlaşılır. Videodaki kim o bile belli değil.

Hadi doğru olduğunu varsayalım ki nolacak.

Şu avukat hakim mevzusuna gelince. Sizin bu anlamı çıkarmanız için kendinizi zorlamanız gerekir.

Burda anlatılmak istenen haksızlığa uğradığınız da hukuksal yollara başvurmaktan çekinmeyindir. Hakim mevzuu avukattan sonra gelmekte.

Tamamen bir gaf tır. Nasıl Sayın başbakan bölücü başına "sayın" gibi bir ifade kullanarak gaf yaptıysa buda odur.

Aksi takdirde bunu delillendiren bir adli vaka, ceza, bir tespit, bir olay yoktur.

Ekinoks 12-07-2013 00:45

Alıntı:

Akbursa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1041975)
O sitedeki videolar orjinaldir.

Sizin o video sanki çok mu anlaşılır. Videodaki kim o bile belli değil.

Hadi doğru olduğunu varsayalım ki nolacak.

Şu avukat hakim mevzusuna gelince. Sizin bu anlamı çıkarmanız için kendinizi zorlamanız gerekir.

Burda anlatılmak istenen haksızlığa uğradığınız da hukuksal yollara başvurmaktan çekinmeyindir. Hakim mevzuu avukattan sonra gelmekte.

Tamamen bir gaf tır. Nasıl Sayın başbakan bölücü başına "sayın" gibi bir ifade kullanarak gaf yaptıysa buda odur.

Aksi takdirde bunu delillendiren bir adli vaka, ceza, bir tespit, bir olay yoktur.

Bu kaçıncı gaf? Küfür dediğiniz cümle Sayın gülene aittir bana değil. Ayrıca küfürbaz söyleminiz çok komik. Sayalım kim daha çok küfretmişse ettiği küfürleri şahsiyeti adına kabul etsin olurmu?

O videodaki ses sonradan montajlanmış, sohbet başka video başka. Sizin dediğiniz gibi orjinal değil hatanın sonradan düzeltildiği video

Ekinoks 12-07-2013 00:48

Alıntı:

Ekinoks Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1041974)

Bu videoyu diyorum ne diyorsunuz, Küfürbaz kelimesini gülenede yakıştırıyormusunuz?

Akbursa 12-07-2013 00:48

Alıntı:

Ekinoks Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1041974)
Ne diyeceksiniz bu konuda?

Orada bi küfür filan yok. Hoca Efendi bazen kıtmir vb ifadeler kullanır.

Yoksa bu sohbet içerisinde başkasını aşağılıyıcı ve hakaret edici bir ifade yoktur. Bu tamamen kızgınlıktan söylenen bir olay.

Kaldı ki Fethullah Gülen de bir insandır sohbetlerinde binde bir de olsa bazı hatalar yapmış olabilir. Bunu genellemek asıl büyük bir hatadır.

Ertuğrul ÖZGÜL 12-07-2013 00:52

Alıntı:

Akbursa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1041978)
Orada bi küfür filan yok. Hoca Efendi bazen kıtmir vb ifadeler kullanır.

Yoksa bu sohbet içerisinde başkasını aşağılıyıcı ve hakaret edici bir ifade yoktur. Bu tamamen kızgınlıktan söylenen bir olay.

Kaldı ki Fethullah Gülen de bir insandır sohbetlerinde binde bir de olsa bazı hatalar yapmış olabilir. Bunu genellemek asıl büyük bir hatadır.

hata yapabileceğini sizden duymak ilginç... demekki oda hata yapabiliyormuş...

All times are GMT +3. The time now is 00:03.