![]() |
Unakıtan tarzı işgal açıklaması
Alıntı:
|
Alıntı:
sizlere göre bir siz islam alemini ve türkiye yi düsünüyorsunuz..ayinesi istir kisinin lafina bakilmaz o yüzden kendini cok yorma kardes senin gibileri biz burada güzelce agirlayip, geldikleri yere yolladik senin sonunda kacinilmaz cünkü ak partide acik aramak icin düsmanim dediklerine bile yanasiyosunuz biraz daha zorla bakalim tuncay özkan ne demis bu konu hakkinda! [/quote]kardes ben her gazeteyi okuyorum amma bakiyorum ki milli gazete haric hic bir gazeteni gündeminde filistin de olup biteneler gösterilmiyor demekki,türkiyedeki memur,basörtülüleri yürüyüslerini gündemine almiyor belki bunlarda amerikanin oyunu olabilir akepe yi engellemek icin filistindekiakan kanlarda amerika nin kurgusu olabilir degilmi yok sa sizin okudugunuz gazeteler sooktan gündemlerine alirdi degilmi ??? [/quote] Allahtan milli gazeteyi senin gibi sayisi binlerle ifade edilen bir kitle okuyorda halk böyle sacmaliklarla ugrasmiyor.. görmek istemediginiz icin ne yazsak bos..bize herhalde filistindeki, iraktaki zulüm gayibten malum olmuyor milli gazetede okumuyoruz nasil oluyorda haberimiz oluyor? kardes siz ne kadar yorulursaniz yorulun her gecen gün eriyor, kücülüyor ve bir avuc insana hitap ediyorsunuz cünkü samimi degilsiniz ;) |
işte açık sözlü buna denir
|
Alıntı:
sizlere göre bir siz islam alemini ve türkiye yi düsünüyorsunuz..ayinesi istir kisinin lafina bakilmaz o yüzden kendini cok yorma kardes senin gibileri biz burada güzelce agirlayip, geldikleri yere yolladik senin sonunda kacinilmaz cünkü ak partide acik aramak icin düsmanim dediklerine bile yanasiyosunuz biraz daha zorla bakalim tuncay özkan ne demis bu konu hakkinda! [/quote]kardes ben her gazeteyi okuyorum amma bakiyorum ki milli gazete haric hic bir gazeteni gündeminde filistin de olup biteneler gösterilmiyor demekki,türkiyedeki memur,basörtülüleri yürüyüslerini gündemine almiyor belki bunlarda amerikanin oyunu olabilir akepe yi engellemek icin filistindekiakan kanlarda amerika nin kurgusu olabilir degilmi yok sa sizin okudugunuz gazeteler sooktan gündemlerine alirdi degilmi ??? [/quote] Sizin anti hükümetçi medya tabi göstermez işine gelmeyenleri bacım..filistin için yapılanları,onların sorunlarını ben bi çok gazetede gördüm.. dilersende ıspatlarım.. başörtüsü eylemlerine gelince.. bak bakalım gerçekten durmuş mu o eylemler >:( Kocaeli İnanç Özgürlüğü Platformu Her Cumartesi 12.30 Sabri Yalım Parkı İzmit Sakarya Başörtüsü Platformu Her Cumartesi 12.30 Bulvar AKM önü Adapazarı Ankara İnanç Özgürlüğü Platformu Her Cumartesi 12.00 Abdi İpekçi Parkı Ankara Başörtüsüne Özgürlük İzmir Platformu Her ay, ilk Cumartesi, 10.30 Eski Sümerbank Önü İzmir-Konak Van Başörtüsüne Özgürlük Platformu Her Cumartesi 12.00 Sanat Sokağı Van Akyazı Başörtüsüne Özgürlük Platformu Her Cumartesi 12.00 Eski Belediye Parkı Akyazı/Sakarya Bu eylemler her zamn devam ediyor ve edecekte..siz körseniz eğer biz ne yapalım..?? >:( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Erbakan hoca günah diye resim cektirmemis o yüzden bulamadim be kardes 8)..sana zahmet sen eklesene ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
[/quote] Sizin anti hükümetçi medya tabi göstermez işine gelmeyenleri bacım..filistin için yapılanları,onların sorunlarını ben bi çok gazetede gördüm.. dilersende ıspatlarım.. başörtüsü eylemlerine gelince.. bak bakalım gerçekten durmuş mu o eylemler >:( Kocaeli İnanç Özgürlüğü Platformu Her Cumartesi 12.30 Sabri Yalım Parkı İzmit Sakarya Başörtüsü Platformu Her Cumartesi 12.30 Bulvar AKM önü Adapazarı Ankara İnanç Özgürlüğü Platformu Her Cumartesi 12.00 Abdi İpekçi Parkı Ankara Başörtüsüne Özgürlük İzmir Platformu Her ay, ilk Cumartesi, 10.30 Eski Sümerbank Önü İzmir-Konak Van Başörtüsüne Özgürlük Platformu Her Cumartesi 12.00 Sanat Sokağı Van Akyazı Başörtüsüne Özgürlük Platformu Her Cumartesi 12.00 Eski Belediye Parkı Akyazı/Sakarya Bu eylemler her zamn devam ediyor ve edecekte..siz körseniz eğer biz ne yapalım..?? >:( [/quote]hangi gazete bacim eklentinde göremiyorum yoksa kör müyüm |
hahaha hiç güleceğim yoktu.. ;D ;D Vakit okuyormusun bacım sen..?? Yada zaman..Yada mazlumderden özgürderden falan haberin var mı..?Hiç sanmıyorumda ben yine açıklayım belki beyin hücrelerinden bir tanesi algılar.. ;) bu eylemler mazlumder özgürder tarafından açıklanıyor..Her hafta 15 ayrı ilde düzenleniyor..Vakit gazetesi okuyorsan haftasonları genç kızlarımızın özgürlükleri için yaptığı yürüyüşlerden muhakkak bahsediliyor..Yani sizin o çok bilmiş,pireyi deve yapan,içi yalan ve dolan dolu,gerçek hakiki haber yerine magazin zımbırtısı dolu gazetelerinizde yok..!! istersen etrafına bakma artık..Gözlerini iyice aç ve gör gerçekleri.. Okeyto.?? ;)
|
All times are GMT +3. The time now is 20:53. |