Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=260)
-   -   Unakıtan tarzı işgal açıklaması (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=17933)

AKBAHAR 01-10-2008 18:37

Unakıtan tarzı işgal açıklaması

Alıntı:

alikece Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

AKBAHAR Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

alikece Nickli Üyeden Alıntı
ABD'ye ve Avrupa'ya kafa tutmuş, devletin yönetiminde bulunan kaç siyasetçi hatırlıyorsunuz???

Bu kafa Tutma Amerika nin Pustuyla görüsene kadar Görüsme bittikten sonra yapilan Iltifatlari yag yakmalari da gördük elini öpmedigi kalmisti sadce ;D

Bush, Erdoğan’a “Sen ne harika bir adamsın” dedi. (You are a great man) Kasım 2004
---------------------------------------------
Bush'tan Erdoğan'a:

- Hey! İşte burada.
- Nasılsın? .
- İyi gözüküyorsun.

Erdoğan:

Kendisi de gayet dinç gözüküyor.
Bush, Erdoğan'a sergilediği samimi tavrı heyetin diğer üyelerinden de esirgemedi.
Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Ergin Saygun da Bush tarafından sıcak karşılandı.
Bush Org. Saygun'un elini sıkmak yerine omuzuna vurdu ve konuştu:

Bush:

- Harika bir ordunuz var.
AKP'nin Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Egemen Bağış, Bush'un en çok ilgi gösterdiği heyet üyesiydi. Bush, Bağış'ı omuzundan sarsarak kucakladı ve iki eski okul arkadaşının karşılaşmasını hatırlatan görüntülen sergiledi.

Erdoğan'dan Bush'a 'Siz Teksaslısınız ben de Kasımpaşalıyım'
MYK toplantısında, Bush'la yaptığı görüşmeyi anlatan Erdoğan, Bush ile görüşmeye başlar başlamaz, Başkan Bush'a "Siz Teksaslısınız ben de Kasımpaşalıyım" dediğini aktardı.

MYK üyelerinin, "Kasımpaşa'nın neresi olduğunu Başkan Bush anladı mı" sorusuna "Anlamış oldu" yanıtını vermesi gülüşmelere neden oldu.

Bir haber daha vardı hatırlayan bulsun Başbakanımız için son zamanların en iyi(zeki) siyasetçisi mi ne demişti.
Kim kimin önünde eğiliyor iyi bakın.

simdi anlasildi bizim gürleyen basbakanimizi nasil kandirdigi helal olsun adama ;D

mavera 01-10-2008 18:37

Alıntı:

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

demogoji yapma istersen yoksa gercekleri milli gazetemi yazar..olmayan maden uyduran, secim öncesi birinciyiz diyen,binleri milyonlar gösteren!...
her göz görmek istedigini görür sende o gazetelerde görmek istediklerini görürsün ak partinin filistin konusudnaki cabalarini görmek istememeni gayet normal anliyorum azgin azinligin azgin temsilcisi!

haklisin sözümü geri aliyorum sizin okudugunuz gazetelerinde filistinde olup bitenleri gündeme almadiklarinna gör savas ,kan akitma durdurulmustur baris rüzgarlari esiyor filistinde kardeslerimiz ölmedigine göre uzatta elinizi öpeyim, artik milli gazete bu haberleri nereden cikariyorsa amerika nuin oyunu da olabilir bu? ;)

bak yine demogoji yapiyorsun kardes ;) baskanimizin ve hükümetimizin ortadogu daki kani durdurmak icin gösterdigi cabayi görmezden geliyorsun ama sende haklisin sen sadece milli gazete okudugun icin hayata o kücük pencereden bakiyorsun..
sizlere göre bir siz islam alemini ve türkiye yi düsünüyorsunuz..ayinesi istir kisinin lafina bakilmaz o yüzden kendini cok yorma kardes senin gibileri biz burada güzelce agirlayip, geldikleri yere yolladik senin sonunda kacinilmaz cünkü ak partide acik aramak icin düsmanim dediklerine bile yanasiyosunuz biraz daha zorla bakalim tuncay özkan ne demis bu konu hakkinda!
[/quote]kardes ben her gazeteyi okuyorum amma bakiyorum ki milli gazete haric hic bir gazeteni gündeminde filistin de olup biteneler gösterilmiyor demekki,türkiyedeki memur,basörtülüleri yürüyüslerini gündemine almiyor belki bunlarda amerikanin oyunu olabilir akepe yi engellemek icin filistindekiakan kanlarda amerika nin kurgusu olabilir degilmi yok sa sizin okudugunuz gazeteler sooktan gündemlerine alirdi degilmi ???
[/quote]
Allahtan milli gazeteyi senin gibi sayisi binlerle ifade edilen bir kitle okuyorda halk böyle sacmaliklarla ugrasmiyor..
görmek istemediginiz icin ne yazsak bos..bize herhalde filistindeki, iraktaki zulüm gayibten malum olmuyor milli gazetede okumuyoruz nasil oluyorda haberimiz oluyor?
kardes siz ne kadar yorulursaniz yorulun her gecen gün eriyor, kücülüyor ve bir avuc insana hitap ediyorsunuz cünkü samimi degilsiniz ;)

aksavaşçı 01-10-2008 18:37

işte açık sözlü buna denir

Duygu'Seli~ 01-10-2008 18:40

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

demogoji yapma istersen yoksa gercekleri milli gazetemi yazar..olmayan maden uyduran, secim öncesi birinciyiz diyen,binleri milyonlar gösteren!...
her göz görmek istedigini görür sende o gazetelerde görmek istediklerini görürsün ak partinin filistin konusudnaki cabalarini görmek istememeni gayet normal anliyorum azgin azinligin azgin temsilcisi!

haklisin sözümü geri aliyorum sizin okudugunuz gazetelerinde filistinde olup bitenleri gündeme almadiklarinna gör savas ,kan akitma durdurulmustur baris rüzgarlari esiyor filistinde kardeslerimiz ölmedigine göre uzatta elinizi öpeyim, artik milli gazete bu haberleri nereden cikariyorsa amerika nuin oyunu da olabilir bu? ;)

bak yine demogoji yapiyorsun kardes ;) baskanimizin ve hükümetimizin ortadogu daki kani durdurmak icin gösterdigi cabayi görmezden geliyorsun ama sende haklisin sen sadece milli gazete okudugun icin hayata o kücük pencereden bakiyorsun..
sizlere göre bir siz islam alemini ve türkiye yi düsünüyorsunuz..ayinesi istir kisinin lafina bakilmaz o yüzden kendini cok yorma kardes senin gibileri biz burada güzelce agirlayip, geldikleri yere yolladik senin sonunda kacinilmaz cünkü ak partide acik aramak icin düsmanim dediklerine bile yanasiyosunuz biraz daha zorla bakalim tuncay özkan ne demis bu konu hakkinda!
[/quote]kardes ben her gazeteyi okuyorum amma bakiyorum ki milli gazete haric hic bir gazeteni gündeminde filistin de olup biteneler gösterilmiyor demekki,türkiyedeki memur,basörtülüleri yürüyüslerini gündemine almiyor belki bunlarda amerikanin oyunu olabilir akepe yi engellemek icin filistindekiakan kanlarda amerika nin kurgusu olabilir degilmi yok sa sizin okudugunuz gazeteler sooktan gündemlerine alirdi degilmi ???
[/quote]

Sizin anti hükümetçi medya tabi göstermez işine gelmeyenleri bacım..filistin için yapılanları,onların sorunlarını ben bi çok gazetede gördüm.. dilersende ıspatlarım.. başörtüsü eylemlerine gelince.. bak bakalım gerçekten durmuş mu o eylemler >:(

Kocaeli İnanç Özgürlüğü Platformu
Her Cumartesi 12.30
Sabri Yalım Parkı
İzmit

Sakarya Başörtüsü Platformu
Her Cumartesi 12.30
Bulvar AKM önü
Adapazarı

Ankara İnanç Özgürlüğü Platformu
Her Cumartesi 12.00
Abdi İpekçi Parkı
Ankara

Başörtüsüne Özgürlük İzmir Platformu
Her ay, ilk Cumartesi, 10.30
Eski Sümerbank Önü
İzmir-Konak

Van Başörtüsüne Özgürlük Platformu
Her Cumartesi 12.00
Sanat Sokağı
Van

Akyazı Başörtüsüne Özgürlük Platformu
Her Cumartesi 12.00
Eski Belediye Parkı
Akyazı/Sakarya

Bu eylemler her zamn devam ediyor ve edecekte..siz körseniz eğer biz ne yapalım..?? >:(

AKBAHAR 01-10-2008 18:41

Alıntı:

aksavaşçı Nickli Üyeden Alıntı

banami dedin ;)

AKBAHAR 01-10-2008 18:43

Alıntı:

Ya saol kardeste bir de Erbakan Hoca nin resmini koyaydin ;)

mavera 01-10-2008 18:43

Erbakan hoca günah diye resim cektirmemis o yüzden bulamadim be kardes 8)..sana zahmet sen eklesene ;)

mavera 01-10-2008 18:46

Alıntı:

Alıntı:

aksavaşçı Nickli Üyeden Alıntı

banami dedin ;)

yok unakitana dedi hemen üstüne alinma :D :D :D

AKBAHAR 01-10-2008 18:46

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

kardes ben her gazeteyi okuyorum amma bakiyorum ki milli gazete haric hic bir gazeteni gündeminde filistin de olup biteneler gösterilmiyor demekki,türkiyedeki memur,basörtülüleri yürüyüslerini gündemine almiyor belki bunlarda amerikanin oyunu olabilir akepe yi engellemek icin filistindekiakan kanlarda amerika nin kurgusu olabilir degilmi yok sa sizin okudugunuz gazeteler sooktan gündemlerine alirdi degilmi ???
[/quote]

Sizin anti hükümetçi medya tabi göstermez işine gelmeyenleri bacım..filistin için yapılanları,onların sorunlarını ben bi çok gazetede gördüm.. dilersende ıspatlarım.. başörtüsü eylemlerine gelince.. bak bakalım gerçekten durmuş mu o eylemler >:(

Kocaeli İnanç Özgürlüğü Platformu
Her Cumartesi 12.30
Sabri Yalım Parkı
İzmit

Sakarya Başörtüsü Platformu
Her Cumartesi 12.30
Bulvar AKM önü
Adapazarı

Ankara İnanç Özgürlüğü Platformu
Her Cumartesi 12.00
Abdi İpekçi Parkı
Ankara

Başörtüsüne Özgürlük İzmir Platformu
Her ay, ilk Cumartesi, 10.30
Eski Sümerbank Önü
İzmir-Konak

Van Başörtüsüne Özgürlük Platformu
Her Cumartesi 12.00
Sanat Sokağı
Van

Akyazı Başörtüsüne Özgürlük Platformu
Her Cumartesi 12.00
Eski Belediye Parkı
Akyazı/Sakarya

Bu eylemler her zamn devam ediyor ve edecekte..siz körseniz eğer biz ne yapalım..?? >:(
[/quote]hangi gazete bacim eklentinde göremiyorum yoksa kör müyüm

Duygu'Seli~ 01-10-2008 19:00

hahaha hiç güleceğim yoktu.. ;D ;D Vakit okuyormusun bacım sen..?? Yada zaman..Yada mazlumderden özgürderden falan haberin var mı..?Hiç sanmıyorumda ben yine açıklayım belki beyin hücrelerinden bir tanesi algılar.. ;) bu eylemler mazlumder özgürder tarafından açıklanıyor..Her hafta 15 ayrı ilde düzenleniyor..Vakit gazetesi okuyorsan haftasonları genç kızlarımızın özgürlükleri için yaptığı yürüyüşlerden muhakkak bahsediliyor..Yani sizin o çok bilmiş,pireyi deve yapan,içi yalan ve dolan dolu,gerçek hakiki haber yerine magazin zımbırtısı dolu gazetelerinizde yok..!! istersen etrafına bakma artık..Gözlerini iyice aç ve gör gerçekleri.. Okeyto.?? ;)

All times are GMT +3. The time now is 20:53.