Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Hakkında - AK Parti Bilgileri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=132)
-   -   AKP hükümetleri Cumhuriyet döneminin borçlanma rekorunu kırdı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=18010)

atatürkçüyüm 03-31-2008 16:46

AKP hükümetleri Cumhuriyet döneminin borçlanma rekorunu kırdı

[quote=LüGaT ]
Alıntı:

atatürkçüyüm Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

birde orada her türlü zina içki ve her türlü pisliği yapmıyorlar mı? ıyyyyyyyyyy >:(

Bir de Ak parti "dinci" değil derler. Baksana "Atatürkçüyümmm" ü bile ne hale getirmişler. Başsavcı bunları da yaz !..

yok arkadaşım ben gerçeklerden bahsediyorum inanmazsan ilk otobüsle bodruma git bi bak yabancıların sayısına..valla ben kendi ülkemde kendimi yabancı hissettim..

Laik bir ülkede bir siyasi parti adına ahlaksızlıklardan rahatsız olmak hele müdahele etmek bir siyasi partinin görevi olamaz. İnanmazsan başsavcıya sor. Bizim beynimizi yıkayamazsın, Türkiye laiktir laik kalacak.

[/quote
sevgili arkadaşım dediğinden bir anlam çıkaramadım ..keşke açık konuşsan..

Düş Sokağı Sakini 03-31-2008 16:48

...

LüGaT 03-31-2008 17:04

Açık konuşsan anlam çıkaracak mısın emin değilim. İyisi mi boşver...

Düş Sokağı Sakini 03-31-2008 17:13

arkadaşlar şu alıntı işini düzgün yaparmısınız? yazılanlar karışıyor. sonra farklı farklı yorumlar çıkıyor ortaya, şahsen az önce ben yanlış anladım sildim yazdığımı..

MaU_95 03-31-2008 18:35

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

birde orada her türlü zina içki ve her türlü pisliği yapmıyorlar mı? ıyyyyyyyyyy >:(

Bir de Ak parti "dinci" değil derler. Baksana "Atatürkçüyümmm" ü bile ne hale getirmişler. Başsavcı bunları da yaz !..

yok arkadaşım ben gerçeklerden bahsediyorum inanmazsan ilk otobüsle bodruma git bi bak yabancıların sayısına..valla ben kendi ülkemde kendimi yabancı hissettim..

Bana bak yoksa sen KÖKTEN dinci misin? :D
Ben Didim de büyüdüm Bodrum'la karşı karşıya, kendimi bildim bileli yazları türist sayısı türk sayısını geçer. Her yıl böyleydi. Ama saolsun hükümetimiz döneminde yurt dışı tanıtımımız daha fazla yapıldı ve ülke ekonomik olarak daha rahat. Bu yüzden hem türk hem de yabanci sayısı katlandı :)

atatürkçüyüm 03-31-2008 22:33

Alıntı:

MaU_95 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

iyi sen rahatsız değilsen bir sorun yok..
Bana bak yoksa sen KÖKTEN dinci misin? :D
Ben Didim de büyüdüm Bodrum'la karşı karşıya, kendimi bildim bileli yazları türist sayısı türk sayısını geçer. Her yıl böyleydi. Ama saolsun hükümetimiz döneminde yurt dışı tanıtımımız daha fazla yapıldı ve ülke ekonomik olarak daha rahat. Bu yüzden hem türk hem de yabanci sayısı katlandı :)

bisar 04-07-2008 23:30

Her horoz kendi çöplüğünde ötmeli sözü bizim için geçerli olabilir.Bunu yapıyoruzda.Alelade kendi çöplüğümüzde ötüyoruz bir şekilde.Ama tavuklar gelip sanatımıza laf ederse ayıp etmiş olurlar.Unutulmasın ki; horoz yönetir,tavuk muhalefet eder.Pardon dırdır eder....

hipermuhafazakar 04-11-2008 11:25

AKP Hükümetleri (kaç tane hükümet varsa) Borçlanma Rekoru Kırmadı ! Onu başta Baykal ve Baykalgiller uydurdular. Dış borç yıllardır sabit bir şekilde 65 milyar dolar civarında. Özel sektörün borcu artıyorsa artıyor. Buda devleti bağlamaz. İMF'ye borç ise 22,5 milyar dolardan 7 milyar dolara indi. Merkez Bankasının döviz rezervleride bilmem kaç kat arttı. :-*

Lütfen kamuoyunu zehirmeleyi bıraksın bazıları

oturanboğa 04-11-2008 15:45

başlığa çok güldüm...bu gerçek mi yaa...milletin borçlarını kapatan,,hortumlanan bankalarda mağdur olan vatandaşın parasını kuruşu kuruşuna ödeyen,,ilk defa dış borçlarda faizleri ödeyip de ana borcu ödemeye başlayabilen hükümet mi en çok borçlanmayı gerçekleştirmiş....çok güldüm

MaU_95 04-11-2008 15:51

Kendimizi kınıyoruz. Ak Parti dönemimde borçlanma rekoru kırdık.
Bu ekonomik refah döneminde evlendik, taşınmaz, taşır bişiler aldık, baya borç yaptık.
Ne içn aldık? Hem kendi rahatımız için hem de ilerde Allah nasip ederse çocuklarımızın geleceği için....
Biz toplumun en küçük kurumuyuz, borçlanma rekoru kırdık.....

Kendimizi kınıyorum!!!

Hükümeti de kınıyorum, bu kadar borç yapıp, bu kadar ülkeme hizmet edip, bu kadar çocuklarımız için Türkiye'yi daha yaşanır bir ülke haline getirdikleri için.
Çok ayıp ama çooooook.

All times are GMT +3. The time now is 15:51.