![]() |
Eskiden görüşünüz ne idi?
Yaradı yaradı hatta ileriye gittiğim için uyarıyor hep :D
Bay yaradı sağolsun :) Namaz kılmam için az yalvarmamıştı,oruç tutmam için vs :) Sayesinde aşırı islamcı oldum desem yeridir :D İçkiyi bırakmamı sağladı daha ne olsun :) İletirim inşallah :) |
sen bunların hepsini yapıyomuydun :o....valla ben olsan senden uzak dururdrm adam etmek ne ::)...merak ettim kız arkadaşın kapalımıydı(özel değilse)
|
Yok yapmıyordum.
Şöyle,sadece kadir gecesi,bayram namazında vs. gidiyordum o kadar :) Evet kapalı... |
Alıntı:
|
İçmem mi :-\
Babam likörden emekli,likörde çalıştığı için evde içki kaynardı,küçükken tadardım az :) Sonralarda iyice alıştım,amcamla alem yapardık. Mesela amcamı 2 yıl önce Eskişehir'e götürdüm (annemin memleketi-köy) O ve ben sadece,yazın 1 ay kadar kaldık. Her gün içer,avrupa maçını izlerdik. Yıl başında vs. baya içerdik,arkadaşlar arasında adım içici olmuştu :) 4-5 saat içtiğimi bile hatırlarım (geçen sene) Neyseki töbeliyim :) Kokusunu duyunca kaçıyorum... |
artık o melek kızı tanımak istiyorum
|
Valla insan mı yoksa Allahi'ın bana yolladığı melek mi bilemiyorum :)
Şunu da ekleyim daha 19 yaşındayım :D Bunza zamanda baya günah ve değişim ilginç :) |
Alıntı:
|
Daha hayırlı oldu :) İçkisiz bir hayat güzel :D ah bide sigaradan caysam tam oalcak ya neyse :)
Amin |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 13:00. |