Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Ay'ın Enleri ve Ak Üyeleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=222)
-   -   MART AYI İÇİN AY' IN ÜYELERİ ANKETİ SONUCLANMISTIR (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=21806)

hipermuhafazakar 03-20-2008 19:04

MART AYI İÇİN AY' IN ÜYELERİ ANKETİ AÇILMIŞTIR.

valla keşke hepisine oy verebilsek :)

Abrek 03-21-2008 00:46

HAYIRLI OLSUN ARKADAŞLARMIZA OYUM KULLANDIM BENDE

Üç mevsim 03-25-2008 17:04

Valla kimse darılmasın ama ben; laf olsun torba dolsun diye konuşanlara, sırf görünmek için çalakalem yazanlara ve insan hakları konusunda duyarsız olanlara değil kendimce kayda değer bulduğum güzide arkadaşlara veriyorum oylarımı.

Hüdaverdi 03-25-2008 17:12

3 oyumdan 2'sini silip 1'ini başkasına verdim diğeri aynen duruyor.
2 tane kullandım.

angelep 03-25-2008 17:20

Alıntı:

ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı
Valla kimse darılmasın ama ben; laf olsun torba dolsun diye konuşanlara, sırf görünmek için çalakalem yazanlara ve insan hakları konusunda duyarsız olanlara değil kendimce kayda değer bulduğum güzide arkadaşlara veriyorum oylarımı.

tamam işte ver bana oyunu "özgün genç" ne uzatıyorsun beaa ;D :P

Üç mevsim 03-25-2008 17:33

Alıntı:

angelep Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

tamam işte ver bana oyunu "özgün genç" ne uzatıyorsun beaa ;D :P

Emine iyi birisin gerçekten iyi birisin ama kıstaslarıma göre iyi olmak yetmiyor be :( Oooy ne güldüm ya :D İpucu vermiyorum kendini yeyip dur, :P meraklan biraz ;) ya da merak etme Nisan'da da sen aynısını yaparsın ödeşiriz :D

angelep 03-25-2008 17:39

demek kıstaslarınıza göre iyi olmak yetmiyor ... >:( aman bende öylesine söylemiştim oy ver diye ::) vermezsen verme 8) dönüşü olur bilesinnn ;)

Ruh-i zar 03-25-2008 17:40

valla ben verdim ama kimlere verdiğimi tahmin etmek zor değil ;D

Üç mevsim 03-25-2008 17:48

Alıntı:

demek kıstaslarınıza göre iyi olmak yetmiyor ... >:( aman bende öylesine söylemiştim oy ver diye ::) vermezsen verme 8) dönüşü olur bilesinnn ;)

Hani siyasetçiler bişey söyler de sonra, yanlış anlaşıldım derler ya (aslında bu gereksiz konuşmaktan olur).. Angelep yerli yerinde konuşan saygın, iyi ve değerli biri diye düzeltiyorum.

angelep 03-25-2008 17:52

Alıntı:

Alıntı:

Hani siyasetçiler bişey söyler de sonra, yanlış anlaşıldım derler ya (aslında bu gereksiz konuşmaktan olur).. Angelep yerli yerinde konuşan saygın, iyi ve değerli biri diye düzeltiyorum.

Teşekkür ederim de açıklama yapmak için zorunlu hissetme kendini. ;) kazana düştün bir kere kaynamaya başladın çoktannn >:(

All times are GMT +3. The time now is 02:09.