![]() |
İşte kapatılma talebi gerekçeleri
Şu gerekçelerin hepsini utanmadan çekinmeden Taksim'de tekrar yaparım...
|
yapılıp yapılamayacağı önemli değil , tabiiki yapılır ... Atatürk de zamanında işgal kuvvetlerine ve Osmanlı yönetimine karşı durmadımı ... ve sonundada başarmadımı , bizi aydınlık , bağımsız günlere getirmedimi ...
savcının buradaki tavrı zaten kanunen yapması gereken bir olaydır , savcının suçlanmaması gerektiğini belirtmek istemiştim. |
ya allah akhretsin cekemiyorlar bizi :D niye bukadar basarilyiiz biz ya neden trükiyeyi düzeltiyoruz :D arkdaslar abilerim ben innaiyorum kapatilmayacak hatta bu olayin olmasi iyi oldu oylar yükseldi, bunlar bizle ugrastikca bizim oylar dahada bi yükseliyor isimize geliyor hele su savcinin sifatina bi baktimda neyse tükürmeye deymez yeniyim biraz sert olmasin allahindan bulsun ama amacina ulasamayicak kimse heveslenmesin biz bu yolda yürüyoruz kimse önümüze engel olamaz 2 sinfi insanlarla cahil insanlarla muhattap olmayiz ;)
gerekce olarak laikligi kullaniyorlar ya yazikalr olsun bu gibi serefsizuler laikligide kullaniyor atüatürkcülügde kullaniyor yaw hamd olsun kelimesi bile var idaanamenin icinde :D |
Tabiiki herkezin gelişmeye hakkı var ve diğer yazdıklarınızda da muhakkak haklısınızdır. Gelişme denilince aklıma geldi , İslamiyet ile yönetilen ülkelerden kaç bilim adamı (bayan) çıkmış , bu ülkeler şu anda ne durumda , dışa bağımlılıkları , ekonomik bağımlılıkları ne durumda.
Zamanında Taliban Afganistan da yönetimdeyken Avrupa dan gelen dolarlar karşılığında afyon üretimini tarla sahiplerinin kolunu bacağını kırarak azalttı. Sonra Amerika Afganistan ı işgal ettiğinde afyon üretimi Afganistan ın tümüne yayıldı ve hit yaptı. Daha sonra yerel yönetimler bu gidişe dur demek için ellerinde uzun sopaları olan sivil timler kurdular , bu timler haşhaş afyon tarlalarına dalıp hasatı talan ediyorlardı. Sonra ne oldu biliyormusunuz Taliban tarla sahipleri ile anlaşıp eroin tarlalarında bu sopalı timlere karşı nöbet tuttu. Gelişme bumudur ? Sn Başbakanın söyledikleriyle icraatları birbirini tutmuyor. Bu millet ona inandığı için oy verdi , Laik ve Atatürkçüyüz dediler ama öyle olmadıkları ortada. Bunları demeyip çıksalardı ona birşey denmezdi. Doğuda elektrik bedava olacak diyor şimdi , zaten para alamıyordunki oradan. Elektrik üretimi için yapılan ne biliyormusunuz doğalgaz dönüştürücülerini %50 arttırmak , yani doğalgaza bağımlılığı arttırmak. Görüyoruz işte İran bir salvo yapıyor kesiyorum doğalgazı diye , haber gündemini oluşturuyor. Koskoca Türkiye İran'a mı kaldı yani , evet ne yazıkki öyle. |
Alıntı:
|
aman hiçbir şey yapamazlar.sadece akp nin düşen oylarını yükseltip yerlerine oturacaklar.gidişat bunu gösteriyor.daha önce olduğu gibi.yani AP KAPANMAYACAK........
dikkat ederseniz eskisi gibi değil durum.mesela refah fazilet veya diğer partiler kapatılınca ne avrupa birliği ne de stk lar ses ederlerdi aksine memnuniyetlerini dile getirirlerdi.ama bugün durum çok farklı .hiçbir şey yapamayacakları kesin eminim. ama biz hala demokrasinin temel taşlarından olan part kapatmalrına şahit oluyorsak bu büyük bir hüsrandır ülke adına.. forumda gezinirken gördüm:daha önce dtp nin kapatlmasını savunanlar şimdi demokrasiden bahsediyorlar.acaba onlar için adalet sadece akp için mi geçerlidir? |
Peki tüm bunlar doğru ise Sn Başbakan ın veya Sn Bülent Arınç gibi önde gelen isimlerin söylemleri neden bu yönde değilde daha ziyade gerginlik yaratıcı , Akp imajını Atatürk veya Laiklik karşıtıymış gibi gösterici. Hepimiz güçlü bir Türkiye istemiyormuyuz , amaçlarımız aynı değilmi ? O halde pkk lı itlerle uğraşırken , ekonominin durumu belirsizken , eğitim sağlık gibi temel sorunlarımız çözüme ulaşmamışken türbanı kaşımak nedendir ? temel sorunlar çözümlendikten sonra gündeme getirlimesi daha doğru olmazmıydı ? "Beyaz kefen" veya "savcıda ölüm gerçeğini görmeli" gibi söylemler tehlikeli değilmi ?
|
yani islamfobinin yayılmasına şu anda Akp sözcüleride yardım etmiş olmuyormu ?
|
http://www.haber58.com/makaleoku.asp?id=311
bir köşe yazarı-avukat, ak parti'nin kapatılması için yeterli olan suç dosyasını çıkarmış.. lütfen okuyun. |
ya anlamıyorum , bu rakamlar veya bilmemne parametrelerinin oluşması veya bazı değerlerin altında / üstünde olunması gayet normal çünkü bu değerler için baz alınan etkenler pinpon topu , boru kelepçesi gibi şeyler. Beyaz peyniri , domatesi , unu , ekmeği baz alırsan bu rakamlar seni çok farklı yerlere götürür. Yapmayın lütfen , bu kadarda körleme gitmeyin. Başarılı olunmuş olsa sokaktaki insan neden ağlıyor hala. Geçen gün savcı iddianamesinden dolayı dolar yükseldi , borsa düştü deniliyordu ama bugün dolarda düşüş borsada yükseliş var. Yani savcı yüzünden değildi o karmaşa , tüm dünya borsalarında FED in faiz düşürmesiydi o çalkalanma. Ama islami basın bunu çok enteresan yansıttı.
Zaman : Günlük zarar 20 milyar dolar Yeni Şafak : 18 milyar dolarlık adam Star : Bir günlük fatura 33 milyar dolar. Eeee aradaki farklar nedir , bu gübü hesaplar 1 - 2 günde jet hızıyla nasıl hesaplandı. Biraz gerçekçi olalım arkadaşlar ... Akp nin başarılarınıda objektif yorumlayabilirim ama karşılığında başarısızlıklarınında objektif yorumlanması gerekir. |
All times are GMT +3. The time now is 21:13. |