Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Doğan Medya'sının yalan haberlerini protesto ediyoruz...! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=23420)

Tutku ÇAKIR 03-27-2008 19:05

Kanal D Haberi Ve MEHMET ALİ BİRAND'I Protesto Ediyorum!!!!!!!!!!!!

MAB ermeni diyorlar... Türkiye'yi ayağa kaldırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Çok gericiler. Ortamın huzuru kaçsın diye her türlü pislik yapıyorlar..

YavuzSultanSelim 03-27-2008 19:06

Alıntı:

Tutku ÇAKIR Nickli Üyeden Alıntı
MAB ermeni diyorlar... Türkiye'yi ayağa kaldırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Çok gericiler. Ortamın huzuru kaçsın diye her türlü pislik yapıyorlar..

kimsenin ermeni olmasını protesto edemeyiz. Ermeni dostum olsun böyle Türk olmaz olsun.

Parantez 03-27-2008 19:06

bende protesto ediyorum

oguzdesouza 03-27-2008 19:10

ne zaman sokağın nabzını tuttuk diye bir haber çıksa nedense hep chpli seçmenlerin nabzını tutuyorlar.Bir de objektif habercilikten bahsediyorlar.

YavuzSultanSelim 03-27-2008 19:10

Alıntı:

oguzdesouza Nickli Üyeden Alıntı
ne zaman sokağın nabzını tuttuk diye bir haber çıksa nedense hep chpli seçmenlerin nabzını tutuyorlar.Bir de objektif habercilikten bahsediyorlar.

:D :D nabız aletleri bozuk bunların

tayyipleyiz 03-27-2008 19:16

Türkiye yi kaos batağına sürüklemeye çalışnalrın başında medya gelmiyor mu? Hani herkesin evine giren, saatlerce başından ayrılamadığımız görsel yayın...
Başbakanımız da vurgu yaptı, ülkeyi daha fazla kötüleştirmeyin dedi... Ama bu medya tabi bazı sağduyulu güzide kanallarımız hariç, itici güç, bir kinetik ortaya koyma adına var güçleri ile çalışıyorlar....
Ne adına peki bu... Kimseyi zan altında bırakmayalım ama ülke menfaatine değil... Biz kendi içimizdeki düşmanları saptayıp, oana göre davranabilsek belki bu kadar da darbe yemeyeceğiz dış güçlerden...

Tutku ÇAKIR 03-27-2008 19:22

Alıntı:

YavuzSultanSelim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Tutku ÇAKIR Nickli Üyeden Alıntı

kimsenin ermeni olmasını protesto edemeyiz. Ermeni dostum olsun böyle Türk olmaz olsun.

mesajını çok sevdim!

baran-ı_vuslat 03-27-2008 19:25

ben bütün kanal d olaylarını protesto ediyorum.ne zaman o kanalı izlesem hep bi şey bana ters.

POLAT 03-27-2008 19:28

bende protesto ediyorum hemde doğan grubunu

habib 03-27-2008 19:44

Ben de protestonuza destek veriyorum.

All times are GMT +3. The time now is 14:27.