Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=260)
-   -   Baykal yeniden başkan (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=26789)

CeVHeR 04-27-2008 02:47

Baykal yeniden başkan

Alıntı:

Kemalist59 Nickli Üyeden Alıntı
Şimdi adaylara bakalım Baykal kurt bir siyasetçi partiyi iktidara taşıyamaz ama seçimde kaybetmez.
Haluk Koç bunca yıl BaYKAL'la iyiyken ne değişti?
Umut Oran zaten Amerikan bağlantılarıyla çok tehlikeli bir isim.

Seçim kaybetti....
Hatta kaybettikten sonra bir dahaki seçime kadar piyasada görünmedi...
DSP-MHP-ANAP hükümeti zamanında CHP mecliste değildi...

Kemalist59 04-27-2008 02:51

Baykal yeniden başkan

Alıntı:

KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

CHP sizce hangi sebeplerden diğer isimlerin adaylığını istemez.

Ben bu sual hakkında bir yorum yapamam. CHP'nin iç yapısı hakkında sahip olduğum bilgiler yeterli değil. Ama varsa sizin bildiğiniz, paylaşmanıza da isterim. ;)

Benim düşüncem Süheyl Batum muhteşem bir insan.Tuncay Özkan Baykal'a rakip olabiLİRKısa bir sürede partinin küskünlerini alıp güçlü bir parti kurabilir.Bunu engellemek istemiş olabilir.Oysa Chp iktidar isterse Cevizoğlu-Özkan-Batum'u yanına almalı.He ben yine bu partiye oy vermem o ayrı mesele

CeVHeR 04-27-2008 02:52

Baykal yeniden başkan

Alıntı:

Alıntı:

KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

CHP sizce hangi sebeplerden diğer isimlerin adaylığını istemez.

Ben bu sual hakkında bir yorum yapamam. CHP'nin iç yapısı hakkında sahip olduğum bilgiler yeterli değil. Ama varsa sizin bildiğiniz, paylaşmanıza da isterim. ;)

Benim düşüncem Süheyl Batum muhteşem bir insan.Tuncay Özkan Baykal'a rakip olabiLİRKısa bir sürede partinin küskünlerini alıp güçlü bir parti kurabilir.Bunu engellemek istemiş olabilir.Oysa Chp iktidar isterse Cevizoğlu-Özkan-Batum'u yanına almalı.He ben yine bu partiye oy vermem o ayrı mesele

CHP' nin başına Recep Tayyip Erdoğan geçse, yine iktidar olamaz... :-X

Hüdaverdi 04-27-2008 09:49

Baykal yeniden başkan

Konuşmasını dinledim.

Vallahi ağzım açık haldı,herifte öyle bir çene var ki Allah akıl vermemiş ne varsa çeneye vermiş böyle çene olmaz ki çok şaşırdım.

Yine laiklik vurgusu yaptı.Yine İslam'ı diline doladı,yine abuk subuk sapıkça fikirlerini öne sürdü,bir yandan güldüm bir yandan üzüldüm böyle birisini hala nasıl destekliyorlar diye.Şaşıracak durum.
Ve yine kavga :D

Herifin diktatör gibi,'partiyi karıştırcanıza gidin iktidar partisiyle mücadele edin' diyor,yani 'gidin ne yaparsanız yapın ama koltuğuma dokanmayın,dokunmak isteyeni yakarım aday olmaması için her şey yaparım' demek istiyor :D

Ce Ha Pes'lilerde şaşırmış,''başbakan baykal'' diye bağırıyorlardı :D
baykalda biraz susup dinliyordu onları,düşündüm bir ara 'acaba aklından neler geçiyor' diye :D
Yazık.

Ak parti forum olarak bir tane başbakan koltuğuna benzer koltuk alıp verelim yoksa gözleri açık gidecek :D
Kabul eden ? :-X

BaDe_EsNa 04-27-2008 14:37

Baykal yeniden başkan

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Ak parti forum olarak bir tane başbakan koltuğuna benzer koltuk alıp verelim yoksa gözleri açık gidecek :D

:D :D iyi fikir :-* yakında zaten küçük emrah gibi ''benim hiç koltugum olmadı abi biliyomusuuunnn'' feryatlarına başlıcak :D yazık sevindirmek lazım garibanı ;) sevaptır forum olarak alıverelim bi koltukk :D

Nagihan 04-28-2008 00:09

Baykal yeniden başkan

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Ce Ha Pes'lilerde şaşırmış,''başbakan baykal'' diye bağırıyorlardı :D
baykalda biraz susup dinliyordu onları,düşündüm bir ara 'acaba aklından neler geçiyor' diye :D
Yazık.

:D :D

All times are GMT +3. The time now is 05:00.