Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Galatasaray (GS) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=160)
-   -   Cimbomlu Çıldırdı .... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=28078)

politikaci 05-09-2008 15:19

Cimbomlu Çıldırdı ....

Ayrıca stadımızla dalga geçenler yeni stadın yapıldığını bilmiyorlar herhalde. ben bilgilendiriyim o halde. Yeni stadımız Avrupanın en İyi 4 stadının arasına giricek şimdiki ali samiyenden katkat kapasiteli. üstü açılıp kapanan bir stad soruyorum size Hangi Türk takımı üstü kapalı stad görmüş?

Beritan 05-09-2008 15:30

Cimbomlu Çıldırdı ....

Alıntı:

Nikimi_Kaybettim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

hayır ben yendiği için demiyorum tabikide.....dediğim şey tamam iyi takım tamam zengin takım neden başarılı olamıyo?...neden şampiyonluğunu bu hafta açıklıyamadı?....neden galatasarayın maçının sonunu beklemek zorunda?...ben sana neden dahada sayabilirim ama neyse ;)

Sanırım fener hem avrupa hemde Türkiye'de oynayabilecek kadar iyi değil. Avrupada erken elenseydi farklı şekilde şampiyon olurdu.

bak buda güzel cevap değil...iyi ozaman sadece avrupaya odaklansalardı belki bişeyler başarırlardı...
:Dhadi avrupayı bıraksınlar diyicem yine şampiyon olmamazla bunada bir kılıf bulurlardı ;D
biz avrupa devlerinni yandiğimizdede türkiyede şampiyon oluyoduk...ama bu bize has bişey herkes yapamaz
8)

Sanırım bu tartışmamızın cevabı bir sonraki dönem avrupada belli olacak. Kim erken veda ederse o kötü diycem ama o zamanda kesin bize zor takım düştü size kolay takım düştü dersiniz.

kardeşim sen herde muhalefetsin...yani ne diyim sana.. :)

politikaci 05-09-2008 15:33

Cimbomlu Çıldırdı ....

evet bizi hangi takımlar bekliyor ... ballıbahçe yi hangi takımlar bekliyormuş .. sonra yine çeyrek finale çıkıcaklar yazık delicesine sevincekler sonra ülkede yine şampiyon olamayıp TÜRK TAKIMI OLMADIKLARINI BREZİLYA PAF TAKIMI olduklarını kanıtlıcaklar ..

Nikimi_Kaybettim 05-09-2008 18:38

Cimbomlu Çıldırdı ....

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

hayır ben yendiği için demiyorum tabikide.....dediğim şey tamam iyi takım tamam zengin takım neden başarılı olamıyo?...neden şampiyonluğunu bu hafta açıklıyamadı?....neden galatasarayın maçının sonunu beklemek zorunda?...ben sana neden dahada sayabilirim ama neyse ;)

Sanırım fener hem avrupa hemde Türkiye'de oynayabilecek kadar iyi değil. Avrupada erken elenseydi farklı şekilde şampiyon olurdu.

bak buda güzel cevap değil...iyi ozaman sadece avrupaya odaklansalardı belki bişeyler başarırlardı...
:Dhadi avrupayı bıraksınlar diyicem yine şampiyon olmamazla bunada bir kılıf bulurlardı ;D
biz avrupa devlerinni yandiğimizdede türkiyede şampiyon oluyoduk...ama bu bize has bişey herkes yapamaz
8)

Sanırım bu tartışmamızın cevabı bir sonraki dönem avrupada belli olacak. Kim erken veda ederse o kötü diycem ama o zamanda kesin bize zor takım düştü size kolay takım düştü dersiniz.

kardeşim sen herde muhalefetsin...yani ne diyim sana.. :)

Hemfikir olduğum bir konuya niye mesaj yazayım ki? :o

politikaci 05-09-2008 18:40

Cimbomlu Çıldırdı ....

UZUN LAFIN KISASI: YİNE LİDER YİNE EN ÜST GALATASARAY...

By_ÇAKIR 05-09-2008 20:08

Cimbomlu Çıldırdı ....

:):) Normaldir yani

Hüdaverdi 05-10-2008 04:03

Cimbomlu Çıldırdı ....

Alıntı:

Herkes Fenerbahçenin bu senenin en iyi takımı olduğunu biliyor. Ama ligde şampiyon gs oluyorsa verilen kupalar çokda gerçekçi değil demektir.

Hee fener bu senenin en iyi takımı,bu yüzden taraftarınız fener otobüsüne saldıırp hem futbolculara,hem klüp yöneticilerine,hatta ve hatta Rab'bimize küfür ettiler 'fener' sayesinde değil mi ? (Gs maçı sonrası)

Siizn taraftar hep apıyor bunu,sürekli saldırıyorlar takımına :-*

Bükemediğin bileği öpüp başına koymayı öğretmediler sanırım sana :-*

murat kurt 05-10-2008 04:06

Cimbomlu Çıldırdı ....

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Herkes Fenerbahçenin bu senenin en iyi takımı olduğunu biliyor. Ama ligde şampiyon gs oluyorsa verilen kupalar çokda gerçekçi değil demektir.

Hee fener bu senenin en iyi takımı,bu yüzden taraftarınız fener otobüsüne saldıırp hem futbolculara,hem klüp yöneticilerine,hatta ve hatta Rab'bimize küfür ettiler 'fener' sayesinde değil mi ? (Gs maçı sonrası)

Siizn taraftar hep apıyor bunu,sürekli saldırıyorlar takımına :-*

Bükemediğin bileği öpüp başına koymayı öğretmediler sanırım sana :-*

Bu ne demek arkadaşım?Bizi ne duruma düşürdüğüne dikkat eder misin?Bu bir oyun.İmani bir meselede bizi bazılarının kafirlikleriyle neden eşleştiriyorsun?

Hüdaverdi 05-10-2008 05:22

Cimbomlu Çıldırdı ....

Oyun,oyun olduğunu fark edemeyen bir çok kişi var,ibretlik olsun diye yazmakta sakınca yoktur :-*

Sukut-u Hayal 05-10-2008 05:24

Cimbomlu Çıldırdı ....

bi kac saat sonra sampiyonuz ;D 8)

All times are GMT +3. The time now is 11:34.