Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençler, Partililer Tanışalım ! (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=23)
-   -   AK Partili Değilim, LDP liyim. Forumda yazmama izin verirmisiniz? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=28371)

ENGİNEER 05-12-2008 02:15

AK Partili Değilim, LDP liyim. Forumda yazmama izin verirmisiniz?

Bu iş derin devletin işine benziyor abi...Yusuf abinin dediklerinden sonra şüphelendim...Ergenekon felanda olabilir bu..Ben kaçıyorum konudan (:

Demokrat 05-12-2008 02:16

Alıntı:

Demokrat_ Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Bana da öyle geliyor ki, bir Ak Parti'li Ldp liyim diyerek ilgi çekmeye çalışıyor ... Bana öyle geliyor yani, öyle olduğundan değil ;)

VesseLam

Vallaha AK Partili değilim. AK Partiyi en çok eleştiren biriyim. Ayrıca ilgi çekmek gibi bir amacım da yok. Zaten zamanla yaptığım yorumlardan AK Partili olmadığımı ve LDP li olduğumu anlarsın. Saygılar.

Kardes yemin etmene gerek yok..bizim bu konuda deneyimlerimiz cok oldugu icin, yogurdu üfleyerek yiyoruz..ak partili olmak zorunda degilsin ;)

Demokrat_ 05-12-2008 02:17

Alıntı:

ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Bu iş derin devletin işine benziyor abi...Yusuf abinin dediklerinden sonra şüphelendim...Ergenekon felanda olabilir bu..Ben kaçıyorum konudan (:

Ergenekoncuları bu işe karıştırmasak iyi olur. Zaten ülke darbelerden, çetelerden çok çekti.

akgenclik56 05-12-2008 02:17

Alıntı:

:D

Necip Fazil 05-12-2008 02:18

Neyse Haluk Bey, ne görüşte olduğunuz beni çokta enterese etmiyor aslına bakarsanız, o nedenle mevzuyu ben açtım ama, uzatmıyorum.

Hayırlı forumlar dilerim.

VesseLam

Demokrat 05-12-2008 02:19

Alıntı:

Demokrat_ Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Ergenekoncuları bu işe karıştırmasak iyi olur. Zaten ülke darbelerden, çetelerden çok çekti.

onlarin karismadigi is mi var kardes, peki sormak istiyorum ldp nin ak partiden farki nedir?

Demokrat 05-12-2008 02:19

Alıntı:

Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Neyse Haluk Bey, ne görüşte olduğunuz beni çokta enterese etmiyor aslına bakarsanız, o nedenle mevzuyu ben açtım ama, uzatmıyorum.

Hayırlı forumlar dilerim.

VesseLam

isminin Haluk oldugunu nereden biliyorsun kardes?

ENGİNEER 05-12-2008 02:19

Veli Küçük olmasın bu?

Berika 05-12-2008 02:20

Haluk :-\

Demokrat_ 05-12-2008 02:20

Alıntı:

Veli Küçük olmasın bu?

Yok daha neler ;D

All times are GMT +3. The time now is 14:06.