Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   ABD'den Gülen'e:1 ay içinde ülkeyi terk et! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=33451)

Demokrat 06-26-2008 19:55

ABD'den Gülen'e:1 ay içinde ülkeyi terk et!

Sen olaya ne kadar vakifsin neden dönüp, dönmedigi hakkinda ne kadar bilgin var ?...konusmus olmak icin konussanlara sinir oluyorum 8)

tayyipleyiz 06-26-2008 19:55

Alıntı:

islam Nickli Üyeden Alıntı
niye İslam rahatsızmı eti ki.. neyi var.

:) Beni senin yaptıkların rahatsız ediyor. HafizanAllah çıkar bir "kendini bilmez" benim değerime söverse, buda senin forum ismine; benim kutsalıma olursa bunun altında kalırsın, hesabını veremezsin. Anlayacağın kişisel bir şey yok. Yine "hodgam" davranıyorum değil mİ? :) :)

tayyipleyiz 06-26-2008 19:56

Alıntı:

islam Nickli Üyeden Alıntı
ayrıca ben hoca ya ve ya cemaate bir şey demedim 2. mesajımda söyledğim gibi bana hoca hasata o yüzden gelmiyo demelerine kızdımam şimdi o kişiler gelecek diyo... hoş gelsin sefa gelsin oda allah için Hizmet eden biri...Ama benim sitemim yine söylüyorum bunları diyenlere...

Bak şimdi Hocaefendi STV de istersen bilgi sahibi olabilirsin. :)

Demokrat 06-26-2008 19:58

Levent abi bu arkadasin ki aynen "dinime küfreden Müslüman olsa!" lafini hatirlatiyor 8)

tayyipleyiz 06-26-2008 19:59

Hocaefendi diyor ki; "Bilmiyorlar bilseler böyle yapmazlar ve herkes herkesi olduğu gibi konumunda kabullenecek " diyor. Maşeri vicdan herşeye hükmediyor kardeşim. Hocam da buna şimdi tercüman oldu. :)

_Yeniden_ 06-26-2008 20:12

Diyelim ki bu haber doğru...

Eee hani hoca efendi Amerika yandaşıydı, hani Amerika kendisini besliyordu, Türkiye üzerindeki oyunları için hoca efendiyi kullanıyordu bizim kemalistlere göre ? Hani mandacıydı ?

Noldu peki şimdi? Hani bolluk içinde yüzüyordu, Amerikada yolsuzluk yapıyordu hani ?

Hepsinin asparagas olduğunu biz biliyordukta kendileri de bir kez daha şahit oldu kemalistlerimizin... ;)

ENGİNEER 06-26-2008 22:17

Bir ülke kabul etse diğer kovuyor..Ne adaletsiz dünya...

Neyse ki vatana dönüyor artık ABD'ye ihtiyacı yok...

NetinRuhu 06-26-2008 22:17

Umarım döner Hocaefendimiz

LoNeLiNeSS 06-27-2008 01:37

Akşam Hüseyin Gülerce yi dinledim böyle terket gibi bir karardan henüz haberdar olmadığını söyledi.. Yalan olabilir...

hipermuhafazakar 06-27-2008 16:35

Bizim malum medyayı bilmiyormusunuz !

Dinede, milletin en hayırlı önderlerinede HASIMDIR ONLAR ! UTANMALARIDA YOK. LANET OLASILARIN HER ATTIĞINI BURAYA TAŞIMAYINIZ YA

All times are GMT +3. The time now is 06:24.