Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Fenerbahçe (FB) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=161)
-   -   ** "EMRE:Ben zaten FENERLİ'YDİM" ** (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=38412)

parabol 08-01-2008 17:27

** "EMRE:Ben zaten FENERLİ'YDİM" **

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Su noktada murata katiliyorum arkadaslar etik olarak emreye o sözlerin söylenmesi bize yakismaz evet bizler emrenin avukatlari degiliz ama bir insana "dönek" demek cok agir bir söz evet herkesin fikrini beyan etme hakki vardir ama hakaret etme hakki yoktur..
ama kimsenin artniyetli olmadigini düsünüyorum ;)

Abi kusurabakma ama seninle bile o kadar tartışmalara girdik hiç böyle bir uslup görmedim kendime..Sen eğer bu ardaşın bana rezil demesini destekliyorsan yok kimseye sözüm..SELAMETLE....

Demokrat 08-01-2008 17:28

Alıntı:

YavuzSultanSelim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Su noktada murata katiliyorum arkadaslar etik olarak emreye o sözlerin söylenmesi bize yakismaz evet bizler emrenin avukatlari degiliz ama bir insana "dönek" demek cok agir bir söz evet herkesin fikrini beyan etme hakki vardir ama hakaret etme hakki yoktur..

Valla bizim orlarda Tuttuğu takımı değiştirene dikkat edin gittiği takımı değil tuttuğu takımı değiştirene dönek denir :D

bu cok normal gibi gelebilir ama bu söz bir hakarettir arkadaslar, o zaman partimize, yönetecilereimize "dönek" diyen sp lilere niye kiziyoruz!

politikaci 08-01-2008 17:28

Alıntı:

murat kurt Nickli Üyeden Alıntı
Emre hayali bir şey mi,ona edilen sözler beni incitiyor.

Tayyip Erdoğana yapılan haksızlıklara kızıyorsam adı Emre olana yapılana da kızarım ve aynen iade ederim!

ama burda olay çok farklı değilmi..emre galatasaray taraftarının gönlüne taht kurmuş birisiydi ve her gün haddini aşmaya başladı..Neyse ben birşey demiyim tartışmada arada kaynamıyım.ama sizin ikinizin iyiliği için abi tat bozmaya gerek yok

özgürtutsak 08-01-2008 17:28

konu farklı yerlere kayıyor.tartışmaya gerenk yok.burda kimse kimsenin avukatı değil.

YavuzSultanSelim 08-01-2008 17:28

Vay be forum ne hallere geldi tartışcak konu kalmadı artık Emreyi tartışıyoruz :D

murat kurt 08-01-2008 17:29

Alıntı:

parabol Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

REZİİİİL...İnsan utanır be dönek derler adama...

senin yaptığın daha rezil kusura bakma

Terbiyeni takın benimle bu şekilde konuşamazsın

Asıl sen terbiyeli ol.

Ben senin lafının yarısını sana söyledim.

Buna alındın da ne diye Emreye Rezill!! ve dönek diyorsun!

Saçmalama.

Kendinle çelişiyorsun!

Ben dönek demedim dönek derler adama dedim..Ve yaptıüğı benim gözümde rezilik yani yok ötesi...

Ama sen Emre değilsin değil mi sen karşındaki şahısa hakaret ediyorsun..Herkes yorum yapıyor benim yorumuda bu seni ilgilendirmez ama tekrarlıyorum sen bana hakaret ediyorsun ve bu beni fazlasıyla ilgilendirir...

Benimle düzgün konuş yok konuşmayacaksanda hiç muhattap olma!!! Ben bir seneyi aştım bu forumda muhaliflerden bile böyle bir uslup görmedim..AYIP!!

O zaman bu forumda hiçbir tüzel kişiliği,başbakanı veya kendi siyasi liderini savunma çünkü o sen değilsin!

Bunu anlayamıyorsan ben seninle anlayana kadar muhatap olurum.

Demokrat 08-01-2008 17:29

Alıntı:

Alıntı:

Abi kusurabakma ama seninle bile o kadar tartışmalara girdik hiç böyle bir uslup görmedim kendime..Sen eğer bu ardaşın bana rezil demesini destekliyorsan yok kimseye sözüm..SELAMETLE....

Kardes ne o arkadasin dedigini ne senin dedigini tasvip ediyorum ikisininde neresinden tutarsak elimize kalir.. kimsenin, kimseye hakaret etme hakki yoktur..
Murat kurt arkadasimiz saygili biridir, o sözünden dolayi özür diler o konuda bir süphem yok, arkadasimiz senin tepkine biraz alinmis seninde bunu anlaman gerekir kardes ;)

YavuzSultanSelim 08-01-2008 17:30

Kapatın konuyu yaa... Tartıştığınız şeye bak.

politikaci 08-01-2008 17:31

Oğuz kitle oğuz kitle

Demokrat 08-01-2008 17:31

baskalari tartissa umursamam ama iki akli basinda bir insanin hic yoktan tartismasi gercekten yadirganacak bir durum...

All times are GMT +3. The time now is 16:53.