![]() |
Alıntı:
Ama tabi en yüksek oy o seçeneğe verilmişse, bunu da konuşmak, iyi okumak lazım... Sebebi belli ki siteye yapılan bilinçli "istila". Ama istila iyidir, istila eden istifa da eder elbet sonunda... |
Alıntı:
|
Güzel bir laf sokma denemesi ama kabul etmelisin ki çok acemice. Ermenistan'dan değil her yerden takip ediyor o birileri konuları...Kah New York'tan, kah Amerika'dan, kah Hakkari'den...Asıl birileri gibi ve bir zamanlardaki gibi Çankaya'daki 126 ekran plazmasından takip etmiyor ya...
Sana gelince; canın sağolsun.Yüzde 10'dan daha az alır diyorsan vardır bir bildiğin; ama biz de bilelim senin bu bildiğini ki "Ermeni ya da CHPli" kalmayalım olaylara... |
Mu-Allim güzel bir anket açmışsınız tebrikler. Sonuçları görünce ister istemez gülüyor insan, daha sonra da %10'dan az diyen bu arkadaşların çıkıp gerekçelerini açıklamalarını bekliyor.. Bazı muhaliflerle, içimizdeki bazı muhaliflerin inadına yaptığı bir hareket olduğunu tahmin ediyorum.
AK Parti'nin oy oranının yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen (bugün için) % 40'ın, daha iyimser bir tahminle %45'in üzerinde olacağını düşünüyorum. Eğer %30 lara düşülürse öncelikle son dönemde başlatılan "milletin gözünden düşürme" kampanyasının başarılı olduğu daha sonra da yerel seçimin genel seçim kadar önemli görülmediği sonucuna ulaşabilirim.. |
Alıntı:
Yerel seçimlerin de en az genel seçimler kadar önemli olduğu şüphesiz; ancak yerel seçimlerde insanlar - genellikle - partiye değil kişiye oy verdikleri için Ak Parti'nin gösterdiği bir aday eğer yeterli görülmüyorsa bir Ak Parti'li çok rahatça yeterli gördüğü başka bir partiden gösterilen adaya oy verebiliyor. Ben seçmeni olduğum bölgede Ak Parti'nin adayının işe yaramazın teki olmasından dolayı ona kıyasla çok daha başarılı olacağına inandığım MHP adayına vermiştim oyumu. |
Alıntı:
eger gercekleri Basbakanimiz veya Cumhurbaskanimiz göremiyorsa fazla gezdiklerinden olabilir, eger Türkiyede esnafin durumunu kavrayamiyorsaniz demekki Türkiyeden degil ermenistan dan geliyor olamazmisiniz???. Ankete bakinca gülüyorum demis kardesimiz,eger Dikkat ettiyseniz 8 kisi 10 az alir demis 8 kisi de yüzde 50 den fazla almis demis digerleride dagilmis bu ankette Akp forumda ilginc degilmi demekki akp üyelerin hepsi inanmiyor :neki: |
Evet, anket konuşulabilir ve evet, herkesin kapasitesine göre değişir acemilik anlayışı ve benim kapasiteme göre senin söylediğin her şey çok acemice...
Madem bu kadar iddialısın; var mısın benimle bir iddiaya girmeye? Ak Parti %30'dan bir puan daha düşük alsın, ne istiyorsan yapmaya hazırım...Bırak %10'u... |
Alıntı:
Saadetle kal gözüm:shades: |
Hiçbir zaman "Saadet"le kalmadım; o yüzden kalamam. "Saadet" doluyum ama çok şükür.
Sokaktaki esnaftan dem vuran sensin; yüzden onun altında almaz demedim de diyen sensin. Diyorsun ki "esnafın halini bilseniz yüzde on alır diyenlerin gerekçesini anlarsınız." Bunu söylemek yetiyor benim sana "hadi ordan!" demem için... Hani şu hep saadetle kalan şahs-ı muhteremin lafı "hadi ordan!" GÖZÜM! ;) |
2009'da 'Diyarbakır' Dahil Olmak Üzere İllerin Yaklaşık %90'ını AKP Alacak..Demedi Demeyin
|
All times are GMT +3. The time now is 12:21. |