![]() |
*(EN SON HANGİ KİTABI OKUDUNUZ VE NE ANLADINIZ*)
Bu hafta Özhan Eren'in Sarıkamışa Giden YOL-Rehin Alınan İmparatorluk kitabını okudum.Abdülhamitten Envere Osmanlıda yönetimle uğraşan asker padişah hepsinin düşüncelerini öğrenip balkan harbi ve sarıkamışta yok olmaya giden imparatorluğun durumunu gördüm.
Bir de bu hafta kısa bir kitap olan Uğur Mumcu'nun 12 Eylül Adaleti isimli kitabını ikinci kez dün gece okudum... |
MEVDUDİ=KURAN'IN DÖRT TEMEL TERİMİ(İLAH,RAB,DİN,İBADET)ÇOK GÜZEL BİR KİTAP BENCE OLMASSA OLMAZLAR ARASINDA KURANI ANLAYABİLMEK İÇİN HERKESİN OKUMASI GEREKİR
|
oooooo koca forumda kimse kitap okumuyo galiba
mustafa islamoğlu adayış risalesi=imranın karısı hannenin meryemi Allah yolunda adamasını anlatıyo ve meryemi çiçek zekeriya aleyhisselamıda bahçivan olarak değerlendirio okunması gerek die düşünüorum özellikle anne ve babalara mesajlar var |
Ak Parti Siyaset akademisi, Yerel Yönetimler Ders notları Kitabını okuyorum, henüz bitmedi
|
lozan zafer mi hezimet mi? Kadir Mısıroğlu'nun kitabı.. evde 2.cildini buldum.. çok güzel bi kitaptı.. galiba basımı yasaklanmış.. 1. cildi hakkında bilgi verebilecek varsa pm atabilir mi? taktım da bu kitaba
|
Kitab-ı Aşk İskender Pala :)
|
Rabbani yol ve Sünnetullah=SAİD HAKİM
|
üstün dökmen küçük şeyler
|
aynadaki yalanı okuyorum bitirince inşallah anlatırım
|
Alıntı:
Kendi hayatını anlatmış Üstad. |
All times are GMT +3. The time now is 09:40. |