![]() |
Ahmetermiş,ayışığı,mehmetmert ve meçhul için kullandım oyumu,hayırlısı olsun...:gül:
|
Hayırlı uğurlu olsun, şimdiden hakeden kardeşlerimi tebrik ediyorum...:saygılar:
|
Gönülden başta olmak üzere bütün forum üyelererine çok teşekkür ederim.;1 Kazanamasakta ismimizin burda olması inanın çok güzel. Hakeden kazanır inşallah selametle kalın...:gül:
|
İlginizden dolayı hepinize teşekkür ederim arkadaşlar..
Ama gördüğüm kadarıyla listede olmaktan yakınan dostlar var ;1 Burda listeyi belirlerken aktif,katılımcı ve üslubuyla örnek olan arkadaşlarımızı seçmeye çalıştık... Yani açıkçası Müjdat hocam sizin burda olmanız gerektiğinize inandığım için burdasınız...ama illada çıkarılmak istiyorum derseniz size saygı duyarım... Sonuçta şahsınız karşısında bildiğimiz yanıldığımıza yetmez..siz daha iyi bilirsiniz...selametle |
ishak yılmaz foruma yeni gelmesine rağmen kırk yıllık üye gibi davrandığından farkında olmadan yaşadığı "uyum süreci" dikkat çekiyor
Hakımızda ki olumlu olumsuz eleştirilerilerin için tşkr ederim.Fakat önyargılı hareket ediyorsun hakımda bir nebze...Kendimde olmayan hiçbirşeyi,varmış gibi empoze ederek ikinci bir lisan kulanmam.Özelikle siz ak gönüldaşların fikir-ve düşünce açısından tanımaya zamana ihtiyacım yok,uyuma da.Çünkü aynı yollun yolcusuyuz.Burda ki zaman ve uyumu ben senin için,beni daha iyi tanıman için sana havale ediyorum. |
Ishak kardeşim güzel ve net bir cevap vermiştir ....
Aynı şekilde banada tuhaf biri demişsin yani sen burda kendini ön plana çıkarmak istemişin kusura bakma beni bir daha ön plana çıkmak için dikkat çekmek için kullanırsan ve bir daha tuhaf gibi kelimelr kullanırsan o zaman üslubum daha değişik olur .... |
İnanın ben bu kardeşime karşı bir art niyet beslemiyorum asla,hiçbir müslüman kardeşimin kalbini incitmek istemem,ama biraz teknikçi biraz da önyargılı hareket ediyor.Özelikle bu konu için değil daha önce bir konu da çok yanlış bir yorum yapmıştı.Yalçın hocam sende iyi ki varsın
|
Burda ayın enleri seçiyoruz arkadaşlar..Lütfen konuyu dağıtmayalım ;) saygılarımla..
|
oyumu kullandım.
|
ablam affet murat abiyede oy kullanıştım:D:ayutandım:
gerçi o hatayı sende yaptın :V:karizmatik: |
All times are GMT +3. The time now is 12:25. |