![]() |
Erkekler mi, Bayanlar mı iyi araba kullanır
KESİNLİKLE BAYANLAR..
ÇÜNKÜ KAZA YAPMAKTAN KORKUYORLAR VE BU YÜZDEN DAHA DİKKATLİLER.. İLERDE ŞOFÖRÜM OLURSA KESİN BAYAN OLUR.. (tabii müstakbel eşim kıskanmaz ise) :) |
bence erkekler daha iyi kullanıyor araba kullanmama rağmen bunu kendime itiraf ediyorum:) bir bayan olarak bende kullanıyorum ama bazı konularda yavaşım :P
|
tabiki bayanlar
|
Erkekler tabikide :D bayanları görüyorum bir direksiyon tutuşu var sanki uçurumun kenarında aşağı düşecek öle delicesine tutuyor :D sonra koltuğa yaslanamıyor camdan kafası çıkacak gibi oluyor :D
|
ya şimdi şahsıma hakaret olcak bu ama ben rezalet kullanıyorum arabayı.. tanıdığım bayanların hepsi de erkeklerden daha berbat kullanıyo..
|
Tabiki bayanlar :)
anayola girmek isteyen bayan belediye otobüsünün arkasına girdi geçen :) gelişinden belliydi, otobüsün o kadar uzun olacağını düşünmeden yola girersen böyle olurr |
bayan kamyon şöförü gördüğüm zaman bayan derim o zaman :D
|
Alıntı:
bir rahat olun allah aşkınba ya rahat bırakın bizi trafikte yollarda ;) :D :D :D |
annem 15 yıllık şoför hala 3. vitese arabayı geçiremiyo.. sonra da babama çatıyo senin araban bozuk diye.. halbuki araba onun.. bi halbuki daha: halbuki arabayı ben kullanınca araba 3e de geçiyo 5e de geriye de.. ama annem geçiremiyo işte..
öyle yani.. :-X |
tabi ki erkekler bu da soru mu yani :D
bak nası ezik ezik kabul ediyorum ama :D |
All times are GMT +3. The time now is 07:16. |