![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
1-)Bende size konuyu siz açtığınızı söylemedim zaten 2-)Bende biliyorum alıntı olduğunu ancak başlık konu açan kardeşin yorumu ben buna kızıyorum. Benim kimseyi destek veriyorsunuz diye eleştirdiğim hiç kimse yoktur forumda.Ancak konuu açan arkadaşa attığı başlıkla destek verdiğinin bir delilidir. 3-)Allah'tan korkuyorum şükür.Sözümünde arkasındayım... Allah nazardan saklasın;) Ne zaman iftira atmışızda kanıtlamamışız. Benim şaşırdığım husus şu nasıl oluyorda bir insanın tuttuğu partiden haberi olmuyor. |
Alıntı:
Mesele eleştiriye tahmmül edilmemektedir |
Konu amacının dışına çıkıyor.
Amacının dışına çıktığından cevap vermek istemiyorum. Ancak istediğiniz birşey varsa cevaplamaya hazırız |
Alıntı:
Bre cahiller..Barış sağlamak için el sıkışmak,imza atıp,destek olmak ne zamandan beri adamı dinden çıakrtıyor..?Ne zamandan beri hainlik oluyor.. Ak Parti hükümeti ilk önce yapılması gereken en güzel şeyi yapıp anlaşma sağlama yoluna gitti.. Ve bakın bu vahşet sonrasında TBMM'de alınan kararlar fesh edildi..Geri adım atılıp tepkiler ortaya konuldu...El insaf.. Ve hiçbir kaydadeğer kaynağı olmayan sözde kanıtınız..!! Delili olmayan ihtimale bizim kitabımızda İTİBAR EDİLMEZ.. Benim güzel hükümetimi karalamak maksadından olan binlerce gafil bu ve benzeri iftira haberleri düzenleyip yine sözde basın özgürlüğü adı altında insanlara sunuyor.. Bizim alnımız ak..Bu gibi bütün adice iftiralar hükümetimiz tarafından tekzip kararlarıyla açığa çıkmıştır.. Türkiye'deki tek takvalı,dört dörtlük müslümanlar milligörüşçüler değildir..Bizde müslümanız ve bizimde zorda olan kardeşlerimiz için canımız yanıyor.. Sanki umursamıyormuşuz gibi yüklenmeniz ve karalamanız sadece kininiz ve öfkenizdendir..Müslümanda kin olmaz..Öfke olmaz.. Ama her ne hikmetse sizde bu meziyetleirn bir çoğu var..(istisna kardeşlerimizi tenzih ederim) Ak parti hükümeti'nin attığı her imzanın ve sözün arkasındayız(ım).. Vicdanımız rahat,alnımız AK..!! |
Alıntı:
Konu siz yorum yapmadan önce çok güzel devam ediyordu sayın ŞEYH ŞAMİL.. Her zaman olduğu gibi kin ve öfkenizle,konu ve yorumlarımızı farklı yönlere çekip yine hükümete yöneldiniz..Oysa konu hükümet değil Erbakan hocaydı..Ve içimizden kimse Erbakan Hoca için ters bir kelam etmemişti..Ama ne hikmetse siz bunu idrak edemediniz..!! Ayrıca istediğimiz şeyleride kanıtlayamıyorusunuz..Gerçeklik payı olmayan,kaynaksız haberler koyuyorsunuz..Hani nerede hükümetimizin ATTIĞI İMZALAR.. Az evvel imzalardan bahsediyorduk ya..Nede güzel çevirdiniz lafı..Hayranım yani bu özelliğinize(!) Oyunculuk yeteneği harika.. :merhaba: |
Forumun seviyesi çok muhteşem gördüğüm kadarıyla...
Benim yorumlarım nasıl olurda davama bağlanıyor... Benim yaptığım yorumlar sadece bana aittir. Biz Milli Görüşcüler gördüğüm kadarıyla Akpyi savunanların zaaflarından partiyi eleştirmiyor ve onların sözde davamız dediği davasına bağlamıyoruz. Ama ne yazık ki (bizim adımıza çok sevindirici) davamızda bulunmayan zaaflar milli görüşcülerin kişisel hataları ile örtülmeye çalışılıyor. Forumda bazı gerçekler konuşulduğu zaman başlanıyor hakaretlere.. Şunuda belirmek isterim ki Biz hakik imilli görüşcülerin hiçbiri akplilere kin ve nefret duymaz.Akpli olan kişiler bizim kardeşlerimizdir onlara en ufak bir zarara uğramasını istemeyiz.Ama bu forumdaki akp kardeşlerimizin çoğu (sadece bu konu için değil) bizim bir avuç olduğumuzu iddia etmekle ancak bize ve hocamıza karşı bir kinlik var,nefretlik var. Herkes istediği konuyu istediği gibi açıklasın neden başlanıyor hakarete neden başlanıyor konuştuklarınıı basifize etmeye... Ben iddialarımın arkasındayım, ne söylediysem arkasındayım,ispat etmeye de hazırım... İspat edillmesi için gerekli bazı hususlar vardır Başta fikir özgürlüğü tanınmalıdır. Bu sağlandığı durumda her türlü konuda konuşmaya hazırım. Son olarak söylediklerimi tekrar etmek istiyorum. Konuştuklarım bana aittir.Konuştuklarımdan yola çıkarak Milli görüşcüler şöyle böyle asabi..vs gibi laflar edilmemesi gerekir. Açtığım kouların ve söylediğm her sözün arkasındayım yeterki fikir özgürlüğü olsun. KEŞKE ŞEYH ŞAMİL OLABİLSEM |
Konuya ben yorum yapmadan güzel gidiyor olabilir.
Ben yorum yaptığımda sizin için güzel gitmemesinin sebebebi şu olarbilir mi? Kimse etliye sütlüye karışmıyordu ama ne zaman haklıya hakkını veren çıktı sizin açınızdan güzel gitmedi. |
Nuh Gönültaş size cevap yollamadı mı daha..
|
Alıntı:
Şunu belirmek isterim ki Nuh gönültaş cevap yazmaz çünkü yüzlerce yada binlerce mail atıldı hangisine cevap verecek. Bence konu açıklık getirmek istiyorsa gazetedeki köşe yazısından verecektir. |
| All times are GMT +3. The time now is 17:45. |