Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Sosyal Yardımlar (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=55000)

ALPEREN4425 02-14-2009 00:24

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 511255)
KaraEşref..
Bana da bi kaçacak delik gösterir misin?..
Kıvıracak bi yol da göster..

Bi de iş..

Ben şu iş kurma kredisini alayım sana da iş veririm Faruk.Benim sadakaya ihtiyacım yok. Devletin sırtına yük olmayı istemem. Sende kredi al benim gibi iş kur , beceremiyorsan tükana gel sana iş veririm. Asalak gibi devletin sırtından geçinmektense kredi al, iş kur, geri öde . Devletin beyaz eşyasına muhtaç olma. İyi fikir dimi.

genç_TÜRK 02-14-2009 01:41

helal olsun alperencim...:))

ALPEREN4425 02-14-2009 02:08

Alıntı:

genç_TÜRK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 511404)
helal olsun alperencim...:))

Sağol gözüm. Allah izin verirse gerçekten bi işyeri açmayı planlıyorum. Fakat nakit sıkıntım var. Bu sorunuda Allah zeval vermesin devlet çözer diye ümit ediyorum. Millete bedavadan beyaz eşya ,kömür dağıtıyorlar. Benden geri ödemeli krediyi mi esirgeyecekler. Di mi kardeş .:)

tek_hece 02-17-2009 00:08

kardeşim neden dagıtılıyor diyorsun... kömür yardımını da sanki sadece secim zamanı yapılan bir yardımmış gibi lanse ediyor bazı malum medya.. neden akparti iktirada geldinignden beri yapılan yardımları dile getirmiyorsunuz da valilik tarafından yapılan bir yardımı gündeme getiriyorsunuz? mesele ilkogretimdeki kitapları neden gundeme getirmiyorsunuz.. yoksul ogrencilerin ailelerine yapılan aylık yardımları neden gundeme getirmiyorsunuz ??
işinize mi gelmiyor??

Üç mevsim 02-17-2009 01:34

Alıntı:

Hayati Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 513591)
kardesim kömürden söz eden oldumu ?

Söz konusu Beyaz esya dagitimini Secim döneminde olmasi

Çok heyecanlanmışa benziyorsun, adresini ver sana da yollayalım birşeyler :D

kasım 02-17-2009 02:19

oy için

Üç mevsim 02-17-2009 02:21

Alıntı:

Hayati Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 513594)
Ne Heyecanlamasi verebildiginiz cevap bukadarmi

ancaik Secim Döneminde Milletin dedigi gibi Bunlar sadece Secimlerde geliyor dedigi gibi

Beyaz esya Dagitmak pek etik olmasa gerek

siz etik olanını yaparsınız :güzel:

tayyiperdogan57 02-17-2009 02:40

bence bu yardimlar sosyal devletin geregi ve bu yardimlar mutemadiyen yapiliyor fakat medya ak partiyi nasil kotuleriz diye bunu seçim vakti haber yapiyor.
artik bu yardimlar oylari etkiler mi bilmem onu seçmen karar vercek biz hamdolsun iktidarin yapmasi gereken seyi yaptik ve yapacaz
rahatsiz olanlar olcak muhakak ama biz aldirmayacagiz durmak yok yola devam
ve malum medyayi boykota cagiriyrum evinize sokmayin almayin,

Üç mevsim 02-17-2009 03:24

Bu konunun izahatı yapıldı biraz incelerseniz, sorularınızın cevabını görebilir ve ne kadar önyargılı baktığınızı ayrıca nasıl dolduruşa geldiğinizi anlayabilirsiniz. Her seferinde sizin sorularınıza cevap yetiştirmek durumunda değiliz... Forumu inceleyin cevaplarınızı kendiniz bulun.

mazaka 02-17-2009 03:30

yanılmıyorsam tuncelideki yardım tutarı 4.8 milyon TL idi. bu rakamla bi kaç kişiyi çalıştırabilecek bir yatırım gerçekleştirilebilir.bu ülkede en iyi yardım işsizliğe azaltabilecek yatırımlardır.bu kadar abartmamak gerekiyor bu yardımları bazıları çanak antene kadar gelebiliyor yardım konusunda

All times are GMT +3. The time now is 18:24.