Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=127)
-   -   SP'ye Katılımlar Hızla Devam Ediyor Elhamdülillah (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=55293)

ebu ubeyde 02-11-2009 20:09

Alıntı:

bilgi müdavimi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509361)
AK PARTİ İSLAMCI BİR PARTİ DEĞİLDİR,İSLAMI SİYASETLE KİRLETMEYİN!!!!!!

SAİD NURSİ hz. dediği gibi dini siyasete değil siyaseti dine alet et

ebu ubeyde 02-11-2009 20:10

Alıntı:

emrecan_18 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509520)
Bu ülkede İnşallah AK parti katılımlar günden güne artıyor elhamdülillah.Dahada artmaya devam ediyor.Etrafımdaki Saadet partili mhp'li insanları AK huzura kavuşturduğumu bilirim.

bende akp lileri saadete kazandırdığımı bilrim

ebu ubeyde 02-11-2009 20:14

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509381)
Şişli ve Çankaya'daki Cihad erlerinizi gördük muhterem :D Cihad yolunda yolları açık olsun tabi evet...

Biz size bunun farkını anlatmaya çalışıyoruz sen de gerçekten Cihad yaptığınızı sandın.

Siyaset Meydanı ile Cihad Meydanını ayıramazsan böyle acı vakarlarla kendini hangi meydanda bulduğunu görürsün.

peygamberimizde bir siyesetçi idi ama cihad meydanlarından hiç ayrılmamıştır..... yani siyaset cihadın içindedir ve salih niyetle kalemini dahi cihat için kaldırsan allah bunu kabul eder ce siz derseniz ki dini siyasette yok sayalım o zaman allahın hükümlerinden uzaklaşırsınız ve allah bunun hesabını sorar aynı ABDESTİ NAMAZI OLMAYANA KIZ VERİLMEZ FETVASI GİBİ ALGILARSAK TEBRİKLER SİZ DEVLETİ DAHİ VERİYORSUUNUZ

ebu ubeyde 02-11-2009 20:17

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509390)
Bak hiç ilerleyemiyorsun. Hep aynı noktadasın. Biz Merkez Partisiyiz biz Siyaset yapıyoruz diyorum sana. Siyaset yapan partiden başı açık olan da olur, rakı içen de. Ama Cihad iddiasında olan bazı Saadetli saf kardeşlerimiz için söylüyorum böyle afallarsın işte.

bak abi önce bu kadın aday konusu benide rahatsız etti ama...bunun için söylenenlerden biriside burası islami yönetim değil kadın aday çıkarılırmı çıkarılmazmı o tartışılır ama aklıma hz. süleyman dönemindeki sebe meliki olan kadın geliyor yani...

emrecan_18 02-11-2009 20:24

ebu ubeyde kardeşim fikirlerine saygı duyuyorum.saadete geçenlerin yolu açık olsun.Biz Başbakanımızın davetine uyduk sen ne kadar kazandırmaya devam edersen et.Ak insanlık çoğalıyor hamdolsun.

ebu ubeyde 02-11-2009 20:51

Alıntı:

emrecan_18 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509538)
ebu ubeyde kardeşim fikirlerine saygı duyuyorum.saadete geçenlerin yolu açık olsun.Biz Başbakanımızın davetine uyduk sen ne kadar kazandırmaya devam edersen et.Ak insanlık çoğalıyor hamdolsun.

HAMT ETTİĞİN ŞEYLERE DİKAKAT ET KARDEŞİM

emrecan_18 02-11-2009 20:58

Dostum Allah'a çalışmalarımızın karşılığını verdiği için teşekkür ettim.Suç mu işledim.Ben senin fikirlerine saygı duydum sende benim görüşlerime saygı duymalısın.

ebu ubeyde 02-11-2009 21:05

Alıntı:

emrecan_18 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 509569)
Dostum Allah'a çalışmalarımızın karşılığını verdiği için teşekkür ettim.Suç mu işledim.Ben senin fikirlerine saygı duydum sende benim görüşlerime saygı duymalısın.

karde ondan demedim ne için çalıştığına dikkat et yarın sana ahirette sorarlar yoksa ben sadece tebliğ yaptım sen kırmak istemem allaha emanet ol

emrecan_18 02-11-2009 21:08

Ben yine teşekkür ederim.Hiçbirimiz kırılmayalım o yeter hepimiz tek çatı altında yaşıyoruz.

ebu ubeyde 02-11-2009 21:26

PEKİ SİZ BİLİRSİNİZ

All times are GMT +3. The time now is 16:34.