![]() |
Forumdan nasıl haberdar oldunuz?
herkese merhaba bende akparti gençlik kollarına attığım bir mesajdan sonra ban karşı gelen sayın Hasan Sarı beyden davetle üye oldum.
Gerçeği görüyorum AK partiye veriyorum mantığındayım.. |
Hasan SARI adlı arkadaşımızın hesabıma göndermiş olduğum maille haberdar oldum
|
kuzenim sayesinde tuncel tşkler:)şimdi bende arkadaşlarımı dostlarımı haberdar ediyorum çalışmalara başladım bile!!!
|
ben de buradan bir diğer üye arkadaşım razo sayesinde haberdar oldum.
|
Hasan SARI abimizden mail aldım. Sayesinde ;)
|
ben de google dan buldum.koyu bir recep tayyip erdoğan hayranıyım.onun şiirlerini bilgisayarıma indirmek için google'dan aradım.sonra karşıma bi forum çıktı.şiirleri indirmek için foruma üye olmam gerekti,üye oldum.sonra orda ak partili birkaç arkadaş edindim.onların tavsiyesiyle bu forumdayım
aslında uzun zaman önce 'ak partinin bir forumu olsa da üye olsam' diye düşünüyordum.hatta google'dan 'ak parti gençlik forumu' diye aradım,bişey bulamadım iyi ki bu site kurulmuş.yakında gençlik kollarına da üye olabilirim |
Alıntı:
|
Allah razı olsun Hasan Sarı adlı kardeşimizin mail'i ile haberdar olduk..!
|
valla ben ak parti hayranıyım bi cimbom derim bi ak parti ak parti sitesinde dolaşırken onun müziğini dinlerken bu forum sitesini gördüm ve üye oldum
|
ben youtube'da ak parti'nin gençlik marşını dinledim.marşı indirmek için sordum ve bu siteden indirebilceğimi söylediler ve bende üye oldum.:)
|
All times are GMT +3. The time now is 02:22. |