Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Numan Kurtulmuş AK Parti'yi bitirdi! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=56269)

ATmaCA53 02-15-2009 22:54

Alıntı:

muhammed.ikb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 512824)
bu sözleri kabul ediyorum..çünkü melih gökçeğin hırsızlığını bildiğim için Ak partililiğim de onaylanmış oluyor böylece...unutma kardeş ak parti içindeki yanlışları sorgulamaktan kaçtıkça partinin akıbeti anap gibi olacak..refah gibi olacak..refah içinde de bazı hırsızlar türemişti...valla sen bilirrsin...böyle gerçekklerden kaçarak nereye kadar gideceksin merak ediyorum doğrusu..

ozaman sen chpli hırsızlara oyunu vereceksin. :D değilmi.

hizbi 02-15-2009 22:55

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 512819)
Ne güzel avutuyorsunuz kendinizi.. Yok Baykal %26'dan 47'lere taşıdı yok o o manşeti attı..
Sen kartelle kol kola mısın el ele misin. Evet.
E ne karıştırıyorsun gayrısını. Biz zaten YANLIŞ olduğumuz için sen 'muhalefet' değil misin?.. E bendeki yanlış al bak sende de var deyip bu mantıkla (mantıkta avunma mantığı) nereye varacaksınız ki?..

Şinanay da şinanay..

kardeşim kartel bizim oyumuzu arttırmak istese 100 bin insanın toplandığı kongremizi gösterirler çağlayan mitinglerini gösterirler terbiyeli Şinanay da şinanay nedemek bu ha çocukmuyum ben terbiyesiz

muhammed.ikb 02-15-2009 22:56

Alıntı:

ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 512820)
ankarayı chp alsın diyorsun, gökçek hırsızmı diyorsun yoksa benmi yanlış anlıyorum, ozaman karayalçın çok efendi biri hırsız değil, hadep ile işbirliği yapmasınıda olumlu görürsün artık.

işte bu mantık çok yanlış...daha evvel de dedim...müslüman mı hırsızlık yapsa iyi hırsız gavur mu...ikisi de dedğil..ama herkes kendisine yakışanı yapar..her şey bu kadar basit...

hizbi 02-15-2009 22:57

Alıntı:

ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 512820)
ankarayı chp alsın diyorsun, gökçek hırsızmı diyorsun yoksa benmi yanlış anlıyorum, ozaman karayalçın çok efendi biri hırsız değil, hadep ile işbirliği yapmasınıda olumlu görürsün artık.

eeeeeee kardeşim 2 side hırsızmış tartışmaya bak ya benim hırsızım seninkinden iyidir tartışması bırakın allah aşkına faso fiso bunlar oyunuzu atın sp kurtulun yükten

muhammed.ikb 02-15-2009 22:58

Alıntı:

ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 512827)
ozaman sen chpli hırsızlara oyunu vereceksin. :D değilmi.

bakarsın veririm ikisi de aynı değil mi???ikisi de çalıyor...yok yok vermem benim hırsızlara oyum yok...

hizbi 02-15-2009 23:01

Alıntı:

muhammed.ikb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 512832)
bakarsın veririm ikisi de aynı değil mi???ikisi de çalıyor...yok yok vermem benim hırsızlara oyum yok...

hırsıza oyun yoksa tek seçenk kalıyor geriye sp

ATmaCA53 02-15-2009 23:01

Alıntı:

hizbi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 512830)
eeeeeee kardeşim 2 side hırsızmış tartışmaya bak ya benim hırsızım seninkinden iyidir tartışması bırakın allah aşkına faso fiso bunlar oyunuzu atın sp kurtulun yükten

yok oyumu chp ye vereceğim diyor ya orda takıldım, kaldım...

saadet partiside hıhızzzz :D:D kardeşşş uyuma

ATmaCA53 02-15-2009 23:03

Alıntı:

muhammed.ikb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 512832)

sana kapı yolu göstereyim git oyunu mansura ver diyeceğim ama oda hıhızlık yapıyor :D devletin paralarını cebine atıyor.

muhammed.ikb 02-15-2009 23:09

Alıntı:

hizbi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 512834)
hırsıza oyun yoksa tek seçenk kalıyor geriye sp

sp ye de vermem şu an..yakarım...ki benim oyum istanbulda orda kadir abiye verecem inşallah...gerçi orda da şaibe var ya..Allah partimin sonunu hayr etsin..

muhammed.ikb 02-15-2009 23:11

Alıntı:

ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 512836)
sana kapı yolu göstereyim git oyunu mansura ver diyeceğim ama oda hıhızlık yapıyor :D devletin paralarını cebine atıyor.

sabahtan ağlanacak halimize gülüyorsun..acayip...ankarada değil oyum..istanbulda kadirr abiye verecem şu an niyetim öyle...

All times are GMT +3. The time now is 01:17.