Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=260)
-   -   AK PARTİ, CHP'YE ÖYLE BİR FARK ATTI Kİ... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=58408)

tek YILDIZ.61 03-04-2009 03:08

30 martta her yer AKP nin

mücahit_2121 03-04-2009 03:25

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 522433)
Ya arkadaş çukurla neden çukur oluyorsunuz? Konunun dışına çıkmasanıza!

PROPAGANDA YAPTIRMAYIN ŞUNLARA YAHU! BIKTIM MESAJ SİLMEKTEN KİRLİLİK HARİCİ Bİ ŞEYLER YAPIN YETER!...

*KENDİLERİNİ AYDINLIKTA SANAN KİŞİLER ASLINDA KARANLIKTASINIZ
*ÇUKURA GİRMİŞ ÇUKURLAŞMIŞ SİYASETİNİZ
*ELBETTE BİZİMDE SÖZ SÖYLEYECEĞİMİZ GÜNLERDE YAKINDIR
*GÜN DOĞMUŞ GÜN BATMIŞ EBET BİZİMDİR

mücahit_2121 03-04-2009 03:27

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 522436)
Yaa konunun sp ile bir alakası olmadığı halde konuyu bu yöne çekip kavga çıkartmaya çalışan sp li arkadaşları kınıyorum... başka işiniz yokmu sizin gölge yapmaktan başka... ;)

DOĞRU KONUŞ KONUNUN DIŞINA ÇIKAN SİZLERSİNİZ TEK TEK GELİN BE
ASIL BEN SENİ KINIYORUM

mücahit_2121 03-04-2009 03:29

Alıntı:

kasım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 522438)
Sultanbeli bu sfer saadet diyecek.
Ankettede görülüyor %16 saadet
Herzaman anketler bizi düşük göstermiştir, akp yüksek göstermiştir.
Saadet akpnin oyları aynı doğru konuşmak gerekirse
kararsızlar belirleyeecek seçimi.
Bana öyle geliyorki saadet alacak inş.
Çünkü sultanbeyli Milli Görüş Belediyeciliğine hasret

ARKADAŞ BOŞVER SEN ANKETLERE İNANMA

tek_hece 03-04-2009 03:31

Bu konuya Sayın başbakanın zamanında tansu cillere vermiş oldugu bir cevabı eklemek isterim..

Zamanında tansu ciller şimdilerde baykalın bagırıp çagırdıgı gibi meydanlardan Sayın Recep Tayyip Erdogan'a "cık karşıma da seninle hesaplaşalım " diye meydan okuyordu.. O zaman Tayyip Erdoganın cevabı cok hoşuma gitmişti :

‘Televizyonda karşılaşmak için aynı ligde olmalıyız. Sen ikinci ligdesin. Ben süper ligde.’

tek_hece 03-04-2009 03:33

Alıntı:

mücahit_2121 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 522460)
*GÜN DOĞMUŞ GÜN BATMIŞ EBET BİZİMDİR

Ebet degil " Ebed" bizimdir dogrusu mücahit kardeşim..

kasım 03-04-2009 03:33

Alıntı:

mücahit_2121 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 522462)
ARKADAŞ BOŞVER SEN ANKETLERE İNANMA

Benim anketlere inandığım falan yok,Sultanbeylini çok iyi tanıyorum orada inş. saadet kazanacaktır.
Çünkü akp oyunları orada sökmüyor.
saadete atarsan chp gelir oyunu yok.
chp oyu ortada zaten.
Millet akp bıktı bu yönetimden de bıktı saadete atacak eski günlerinin gelmesi için...

kasım 03-04-2009 03:35

Alıntı:

tek_hece Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 522464)
Ebet degil " Ebed" bizimdir dogrusu mücahit kardeşim..

Lafı başka yere neden çekiyorsunuz.
Önemli olan doğru yazmak değil doğru anlaşılabilir olmaktır.

tek_hece 03-04-2009 03:35

Alıntı:

kasım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 522465)
Benim anketlere inandığım falan yok,Sultanbeylini çok iyi tanıyorum orada inş. saadet kazanacaktır.
Çünkü akp oyunları orada sökmüyor.
saadete atarsan chp gelir oyunu yok.
chp oyu ortada zaten.
Millet akp bıktı bu yönetimden de bıktı saadete atacak eski günlerinin gelmesi için...

gecem secimde noldu peki ==?? taş mı düştü sultanbeylide ikamet edenlerin kafasına ?

Üç mevsim 03-04-2009 03:36

Bakın arkadaşlar siz birşeyi hiç anlamak istemiyorsunuz.. Erbakan'ın güzel faaliyetlerinden bahsediyorsunuz. Biz bunlara birşey demiyoruz ki; o zaman zaten AK Parti'nin yarısı Refah Partiliydi. Bu da aşağı yukarı Refah Partisi'nin aldığı %21 oydur..

Mesele şu; altyapıyı kurmadan, medyada dengeyi sağlamadan, patronlar dünyasında dengeyi sağlamadan, TSK'da dengeyi sağlamadan bu kadar büyük adımlar atılmamalıydı.. ÇÜnkü temelin yok, daha temelini kurmamışsın..

Tamam çok güzel icraat yapıldı ama ne kadar 11 ay.. 11 ayın sonunda bu ülke müslümanlarının yaklaşık 50 senelik emekleri heba oldu arkadaşlar..

Siz bunu hiç düşün müyorsunuz. Allah yardım eder diyorsunuz, Allah neden yardım etmedi de yıkıldı Refah Partisi. Demeki Allah yardım eder deyip geçmekle olmuyor. Siyaset inceliktir..

Bu altyapı kolay oluşmaz arkadaşlar, biz bile az daha kapatılıyorduk. Bugün yazılı ve görsel basıda neredeyse dengeyi sağladık. Önce temel. Önce altyapı. Önce denge. Önce yere sağlam basmak, ondan sonra binayı örmeye başlarsın..

All times are GMT +3. The time now is 09:21.