Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=260)
-   -   Erbakan'ın kızından Erdoğan'a veryansın! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=58546)

milletinadami 03-07-2009 16:23

islam bu foruma fitne atmaktan ne zaman vaz gececeksin...allah islah etsin...

islam 03-07-2009 19:08

Alıntı:

milletinadami Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 525528)
islam bu foruma fitne atmaktan ne zaman vaz gececeksin...allah islah etsin...

seni laflarda değil beyin fırtınalarında görmek isterim ellerin adamı...
Attıgın mesajların %90 bana ama seniden imzamla anlıyorum ;)

kardeşiniz 03-08-2009 19:35

davostaki tavrından memnun kaldım başbakanın ama tek başına boş. icraatle desteklenmedikçe şovdan ileri gitmez.

Saadet Partisinin, Numan Kurtulmuşun etkili siyaseti, milletin çağlayanda, ankarada, diyarbakırda, batmanda ve Türkiyenin her köşesinde göstermiş olduğu tepkinin gereğiydi davosatki.
bir adım ileri attılar sonra 2 adım geri. şovla halkın gözü boyandı.
tüm millet laf değil eylem bekliyor.
ama malesef eylemlerimiz hala israili destekler nitelikte.
uyanın artık Müslümanlar

Ertuğrul ÖZGÜL 03-08-2009 19:41

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 522527)
Ahmet HAKAN acaba erbakan ın bu kızı ile mi evlenmek istiyordu... ;) ;;) Hani hafiften Ahmet HAKAN zihniyeti var bu kadında... ;) ;;) Ondan dolayı beğenip istemiş olabilir... ;) ;;)

Allah razı olsun

AYT@C 03-08-2009 19:42

Alıntı:

ama malesef eylemlerimiz hala israili destekler nitelikte.
Kardeş kardeşe iftira atmaz ....

Siz ne kadar Amerikan karsıtı iseniz, siz n kadar İsrail karşıtı iseniz bizde o kadar karşıyız ..
Mide bulandırmayın bu konuda ..

*ADEM* 03-08-2009 19:43

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 526563)
Allah razı olsun

bencede zihniyet sorunu

üsküdar34 03-08-2009 20:12

Bu gömlek çıktı tılsım bozulduda ne oluyor :D ulan ne gömlekmiş bee alın gömlekte sizin olsun atlette :D hazmedemiyorsunuz davosu... erbakanın hapis cezasını kim kaldırdı lan ? kim onayladı lan onu? adamı hasta etmeyin efendi olun büyüğe saygımız var ama siz bizleri siyonistlikle bizansın torunları diye anıyorsunuz yazıklar olsun...

Ertuğrul ÖZGÜL 03-08-2009 20:16

Alıntı:

üsküdar34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 526601)
Bu gömlek çıktı tılsım bozulduda ne oluyor :D ulan ne gömlekmiş bee alın gömlekte sizin olsun atlette :D hazmedemiyorsunuz davosu... erbakanın hapis cezasını kim kaldırdı lan ? kim onayladı lan onu? adamı hasta etmeyin efendi olun büyüğe saygımız var ama siz bizleri siyonistlikle bizansın torunları diye anıyorsunuz yazıklar olsun...

OOOOOOO HOŞ GELDİN DEYİM YENİSİN HERHAL ama mükemmel Allah razı olsun ama anlamazlar

nost@lji 03-11-2009 04:47

Davos çıkarmasını belli ki sindiremeyenler var tabi ki haklılar o saatte Başbakanımızı öyle bir halk kitlesi karşıladı ki kolay hazmedemezler .
Geri adım attı diyenlere şöyle bir sözüm var davosta yaptığı çıkış dünyanın gözleri önündeydi ülkeler arası anlaşmalar tabi ki devam eder.israilin uyguladığı savaş politikasını sert bir şekilde eleştirdi Başbakanımız ve 'sizler öldürmeyi iyi bilirsiniz' dedi ve resti çekti.

All times are GMT +3. The time now is 09:30.