![]() |
islam bu foruma fitne atmaktan ne zaman vaz gececeksin...allah islah etsin...
|
Alıntı:
Attıgın mesajların %90 bana ama seniden imzamla anlıyorum ;) |
davostaki tavrından memnun kaldım başbakanın ama tek başına boş. icraatle desteklenmedikçe şovdan ileri gitmez.
Saadet Partisinin, Numan Kurtulmuşun etkili siyaseti, milletin çağlayanda, ankarada, diyarbakırda, batmanda ve Türkiyenin her köşesinde göstermiş olduğu tepkinin gereğiydi davosatki. bir adım ileri attılar sonra 2 adım geri. şovla halkın gözü boyandı. tüm millet laf değil eylem bekliyor. ama malesef eylemlerimiz hala israili destekler nitelikte. uyanın artık Müslümanlar |
Alıntı:
|
Alıntı:
Siz ne kadar Amerikan karsıtı iseniz, siz n kadar İsrail karşıtı iseniz bizde o kadar karşıyız .. Mide bulandırmayın bu konuda .. |
Alıntı:
bencede zihniyet sorunu |
Bu gömlek çıktı tılsım bozulduda ne oluyor :D ulan ne gömlekmiş bee alın gömlekte sizin olsun atlette :D hazmedemiyorsunuz davosu... erbakanın hapis cezasını kim kaldırdı lan ? kim onayladı lan onu? adamı hasta etmeyin efendi olun büyüğe saygımız var ama siz bizleri siyonistlikle bizansın torunları diye anıyorsunuz yazıklar olsun...
|
Alıntı:
|
Davos çıkarmasını belli ki sindiremeyenler var tabi ki haklılar o saatte Başbakanımızı öyle bir halk kitlesi karşıladı ki kolay hazmedemezler .
Geri adım attı diyenlere şöyle bir sözüm var davosta yaptığı çıkış dünyanın gözleri önündeydi ülkeler arası anlaşmalar tabi ki devam eder.israilin uyguladığı savaş politikasını sert bir şekilde eleştirdi Başbakanımız ve 'sizler öldürmeyi iyi bilirsiniz' dedi ve resti çekti. |
All times are GMT +3. The time now is 09:30. |