Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=127)
-   -   (Sp coştu) 'HER EVE BİR İNEK' VAADİ (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=59699)

üsküdar34 03-11-2009 22:02

işte sp uçmuş diyorumda buyrun örneği :D ineği veriyorsun yemeğinide ver bari :D sonra onun bakımınıda üstlen bişiyi tam yapın :D
sizi gidi sadetliler :D

kardeşiniz 03-11-2009 22:53

eee cevabıma yorumunuz bunlar mı?

ya utanmadan bide hala saçmalamaya devam ediyorsunuz. cık cık yazık.

yazdıklarıma yönelik cevap vermenizi beklerdim ama tabi kabullenmek zor geliyor yazdığımız gerçekleri. her ne kadar kabullenemeyip kaçsanızda bu icraatlerinizden, akp budur.
kabul edin bunu. gerçekler acıdır sevgili akpliler.

kardeşlerim sizleri sevdiğim için bir kez daha uyarıyorum. dikkat edin zalimlerle dost ve müttefik olmayın. gerçekleri görün ve tepkinizi ortaya koyun.
davosta ki şov gözlerinizi boyayıp bu gerçekleri görmenize engel olmasın.

selametle. saadete ermeniz dileğiyle

tek_hece 03-12-2009 00:29

Bu vaadleri görünce aklıma nedense haydar baş geliyor....

son durak 03-12-2009 00:34

iş aş haydar baş.......

dilemma 03-12-2009 00:36

Alıntı:

kardeşiniz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 529436)
bölge halkına yararlı olacak bir projeyle dalga geçip işi sulandırmaktan başka bir iş yapmıyorsunuz. yazık

bende size yakışan bir kaç bir proje önereyim;

*ırak sınırına yakın bir yere havaalanı yapınki dostunuz ve müttefiğiniz amerikelılar müslüman kardeşlerimizi daha rahat ve çabuk vursunlar

*diyanet işleri başkanlığı aracılığıyla camilere genelge yayınlayın cesur ve kahraman amerikan askerlerine 5 vakit namazdan sonra topluca dua edilsin, barış için canını feda eden kahraman abd askerlerine de ayda bir hatim gönderilsin.

* okullara gönderilecek yeni bir genelge ile okullarda israil malları kullanımı teşvik edilmesini sağlayın. ee vergi veriyorlar ülkemize, gelir sağlıyorlar. zaten kriz teğet geçmesine rağmen ülke ekonomisini mahvetti birde kriz bize de vursaydı ne olurdu dimi? bu genelge ekonomimiz için çok faydalı olur.

*ayda bir israil cumhurbaşkanı peresi meclise çağırıp konuşma yaptıralım ve konuşma sonrasında ayakta alkışlayalım, sayın Abdullah Gül israil devletinin terör mağduru bir ülke olduğunu dile getirsin, Filistinli mücahid direnişçilere terörist diyelim ki israil memnun olsun, dostluğumuz baki kalsın. hee bide arada bir peresi ülkeye davet edelim miting düzenleyelim peresi konuşturalım, bu daha etkili olr kanımca.

*sayın akp bakanları abdnin yüzbinlerce masum müslüman kerdeşimizin şehit olduğu afganistan ve ırak işgallerini savunmaya ve desteklemeye devam etsinler. hatta ülke içinde bu işgalleri eleştiren müslümanlarıı engellesinler.

bu konu uzar gider. ben size yardımcı omak istedim sadece. ama ne gerek vardı ki . zaten siz buluyorsunuz ve yapıyorsunuz. biz istesekte aklımıza gelmez böyle projeler. size kendi projelerinizde başarılar dilemek isterdim ama elhamdülillah Müslümanım ve vicdanım izin vermiyor.

Kaynak?

FarukARSLAN. 03-12-2009 00:54

Alıntı:

kardeşiniz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 529537)
eee cevabıma yorumunuz bunlar mı?

ya utanmadan bide hala saçmalamaya devam ediyorsunuz. cık cık yazık.

yazdıklarıma yönelik cevap vermenizi beklerdim ama tabi kabullenmek zor geliyor yazdığımız gerçekleri. her ne kadar kabullenemeyip kaçsanızda bu icraatlerinizden, akp budur.
kabul edin bunu. gerçekler acıdır sevgili akpliler.

kardeşlerim sizleri sevdiğim için bir kez daha uyarıyorum. dikkat edin zalimlerle dost ve müttefik olmayın. gerçekleri görün ve tepkinizi ortaya koyun.
davosta ki şov gözlerinizi boyayıp bu gerçekleri görmenize engel olmasın.

selametle. saadete ermeniz dileğiyle

Yahu konu da inek diyor sen nelerden bahsediyorsun.. Amacın bulandırmak m.. Ne çabalıyorsun?..

Gülmezseniz gülmeyin yahu bizim gülmemize ne engel oluyorsunuz...

İnek dağıtacaklarmış muhteremler..
Nası, besili olacaklar mı bunlar.. Yoksa buzağı felan mı

Allah'ım sana geliyorum :D

FarukARSLAN. 03-12-2009 00:56

Alıntı:

tek_hece Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 529592)
Bu vaadleri görünce aklıma nedense haydar baş geliyor....

Evet evet.. 22 Temmuz seçimlerinde kartel şişirdi şişirdi şişirdiii..
AK Parti'ye rakip olur oyları böler diye..
Tek başına iktidar çıkmaz hiç değilse koalisyon olur diye..

Ama...
Sonuç...

%1 idi .

Komik yahu çok komik...

Beyazgülüm 03-12-2009 00:57

inek dağıtma vaadini ak parti yapsaydı acaba bakış açınız aynısı olurmuydu ?? çok merak ediyorum..

FarukARSLAN. 03-12-2009 01:00

Alıntı:

dilemma Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 529597)
Kaynak?

Kaynağı sormaya gerek yok ki.. 6.5 yıldır bir dümene tutunmuş gidiyorlar.. Sorsan çıkar çıkar en fazla 'akpgercegi' adlı şu meşhur site çıkar..
Oradan pinekleyip cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde de çok 'alıntı'lılaşıyorlardı..

Yine aynılar yine aynılar...

Söz meclisten dışarı ama..
Yada yok değiştirip vereyim; ata altın semer vursan yine attır.. (:

kardeşiniz 03-12-2009 01:10

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 529610)
Kaynağı sormaya gerek yok ki.. 6.5 yıldır bir dümene tutunmuş gidiyorlar.. Sorsan çıkar çıkar en fazla 'akpgercegi' adlı şu meşhur site çıkar..
Oradan pinekleyip cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde de çok 'alıntı'lılaşıyorlardı..

Yine aynılar yine aynılar...

Söz meclisten dışarı ama..
Yada yok değiştirip vereyim; ata altın semer vursan yine attır.. (:

alıntıyı nereden yaptığımız mı önemli yoksa alıntının gerçek olup olmadığı mı?

laf kalabalığı yapmayın. önemli olan gerçek olması istediğim yerden alıntı yaparız. bu sizi hiç ilgilendirmez. o kardeş adam gibi kaynak istedi bizde elimizden geldiğince kardeşimize kaynak göstereceğiz inşallah. sizde dilemma kardeşten bir şeyler öğrenin.

son cğmlenizdeki hakaretide iade ediyorum. birde bölüm sorumlusu olacaksınız. saygısızlık yaparak ortalığı bulandırmanın alemi yok.

All times are GMT +3. The time now is 13:31.