![]() |
İstanbul Mitingi
üsküdar meydanı dolup taşmıstı efettt...ama artık üsküdar meydanı die bişey kalmadı ;D
|
İstanbul Mitingi
BİZDE ORDAYIZ 250 KİŞİLİK GRUPLA GELİYORUZ ;D OTUBÜS KALDIRCAZ GELMEK İSTEYEN VARSA BİZLE BAŞ VURSUN BANA
|
İstanbul Mitingi
Biraz önce Ak parti sarıyer teşkilatını aradım...Hisarüstünde olcağım için üniv.den 8-10 arkadaşla gelceğiz...dedi hisarüstünden 2 otobüs kaldırcaklarını söylediler...Buna benzer teşkilatlardan hemen hemen her yerden otobüs kaldırılcak galiba...Kendinize uyan mekandan mitinge katılabilirsiniz...
Bilginize... |
İstanbul Mitingi
arkadaslar Zeytinburnunda oturuyorum miting alanı Kazlıçeşmeye yaklasık 10 dakikalık 2 kmlik yürüme yolum var şimdi saat 00.10 ve hazırlık yapılıyor playback olarak Tayyibimin sesi calınıyor kolonlardan cokda net ses geliyor yürü be Tayyibim kim tutar seni
|
İstanbul Mitingi
biz miting alanına doğru yola çıkıyoruz arkadaşlar birazdan......Rabbim bizleri utandırmaz inşş.......hadi bismillahhhhh.....
|
İstanbul Mitingi
istanbul mitinginden haberleri bekliyoruz
beni duyan yok mu? yoksa çok bağırmaktan halsiz mi? düştünüz izlenimlerinizi bekliyorum |
İstanbul Mitingi
arkadaslar miting süperdi o kalbalığı görmeliydiniz miting alanına ulasmadan yollarda tüm teşkilatların miting aracları karsılastı ve süper bi konvoy oldu.sivil araclar korna çalarak destek verdiler yoldaki insanlarda el sallayarak.o insan selini görmeliydiniz.marmara denizindeki o vapurlar bile akp bayraklarıyla süslenmişti ve süper bi görüntü vardır.gercekten anlatılmaz yasanırr
|
İstanbul Mitingi
Alıntı:
|
İstanbul Mitingi
Şimdiye kadar herhalde meydanın naısl olduğunu çoğu kişi görmüştür. Başbakan süperdi ve coşkuyu yükseltti. Katılım çok yüksekti ve tamamen doldurdu alanı. Pankartlar başroldeydi.. DAha detaylı yazıyı dinlendikten sonra yazarım artık..
|
İstanbul Mitingi
arkadasım meydan süperdi denizdeki o vapurlar akp bayraklaryla süslüydü...meydan zaten bayraklardan görünmüo...
|
All times are GMT +3. The time now is 20:04. |