![]() |
Alıntı:
Bu kadar da ideolojik olunmaz yahu :hihi2: |
ummu seleme..sen napacan Avrupayi..otur oturdugun yerde :-)
aslan Panzerlerim..Ezdi gecti :-))) |
65 dakka oyunda kaldi 3 5 defa topla bulustu nerden baksan 2 dakka topla bulustu 60 dakkayi nasil gecirdi ? kaptan bulente intikmini alarak sen beni yedek brakirsin ben boyle cezalandiririm diyerek! bu takimda forma giyen boyle amatorce duygularin pesinden nasil kosar bu takimin bi hedefi vardi uefa yi kazanmak bunu nasil gormezden gelir hocaya kirgin olabilirsin ama en azindan o formanin hakkini vermen gerekitdi seni seven taraftar icin oynamaliydin ama sne ne yaptin lincoln sadece hocadan intikami alamdin bizlerinde hayallerini yikrin... sen ayni lincoln gecen sene 5 macta adam gibi oynadin lincoln gibi oynadin bu takim sensiz sampiyon oldu soyunma odasinda soz vermistin bu takima gelecek yil farkli lincoln goruceksiniz sahada hani o sozunu unuttunmu yoksa gitmekmi istiyorsun ARDADAN utan ayaginda 5 cm delik acilmis aciyla oynadi cunku onda yurek var galatasarayli ruh var sende o yok hicbir zamanda olmadi taraftar seni kazanmaya calisti senin hic oynamamana rahm,en trubunlerde binler lincoln lincoln diye bagirdi.. bumuydu kariligi ? yazik!
burası GALATASARAY! avrupa takımıyız biz her önüne gelen oynayamaz bu takımda oynamak için ruh gerekir GALATASARAYlılık ruhu! Metin OKTAY aşkı... Hakan ŞÜKÜR sevdası... Hagi yüreği... gerekir bu takımda oynamak için! Arda TURAN lar gerekir bu takıma! ama sen... sen lincoln! bunların 10da 1ini taşımıyorsun! senin bu takımda yerin yok! lütfen bizi sevdamızla yalnız bırak! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yenilmesi hiç önemli değil :) bugün gs formamla gezdim utanmamda :)
yenildi diye takımımı bırakacak kadar dengesiz değilim :) |
Alıntı:
kupayı aldığımızda gurur duyduysak yenilincede arkasındada dururuz çok şükür |
:) :) :) evet haklısın
|
Alıntı:
|
GS YENİLDİ fbliler güldü fb yenildi gsler güldü 2 takım hali duman gs bir adım önce fbnın bu gercek arkadaşlar
|
All times are GMT +3. The time now is 18:08. |