![]() |
Akpartinin Karnesi
şimdi cnm benim önce ben bişeler öğrenmek için değil öğretmek ve tartışmak gerekirse yanlışlarımı düzeltmek için geldim ki bunu sen sorgulayamazsın...
haaa bak gene siz-bizz ana ne kadar bölücülük meraklısısınız... bu ne yaa sizzzzzz-bizzzz bizz mükemmelizzz sizz bişe bilmezsinizzz komedi ya... |
Akpartinin Karnesi
aha bişe bilmeyipte sadece off ne pis koydu tarzında çıkışlar yapan küskün insanda geldi sen ayrılmadınmı yahu...
herneyse ben natoyada karşıyım yasinnn... adamların tek amacı var müslüman kanı akıtmak... k.afrikada kaç tane tecavüzden doğan nato çocuğu var sence? |
Akpartinin Karnesi
Ha bak eger ögrenmek yada ögretmek yada tartısmak için burdaysan bende sennle efendi efendi konusurum...
bana yeter ki sacma sapan ideoloji manyakları gibi konusma.. ben sana anlatıyorum,evet burda haklısın yada haksızsın demeye calıs o zaman daha rahat anlasırız.. |
Akpartinin Karnesi
zaten yıllarca aman ideolejiye girme aman siyaset yapma diye diye böyle olduk adam solculuğun s'sini bilmez che t-shirtü giyer fakirdir ezilir gider gene para babalarına oy verir...
ayrıca ben polemik yanlısı değilim ama sende en sonunda dayanamadın sürekli bi gergin ortam olmazki yahu eyvallah tartışalım ama hep kişisel olarak bi sataşma oluyor... |
Akpartinin Karnesi
maşallah hepsi pekiyi :D
|
Akpartinin Karnesi
Alıntı:
|
Akpartinin Karnesi
Devamı bir 5 (4) yıl daha sürecek inşâallah.
|
Akpartinin Karnesi
Alıntı:
laf değil,icraat yapıyoruz.durmak yok,yola devam |
Akpartinin Karnesi
hepsi pekiyi:D
|
Akpartinin Karnesi
Alıntı:
Bu toplam borçları buraya rakam olarak bir yazar mısınız? |
All times are GMT +3. The time now is 00:46. |