Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Eğlenceler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Forum Kahramanlari Hikayesi Hakkindaki Yorum ve elestiriler (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=8001)

Kafes 09-23-2007 23:28

Forum Kahramanlari Hikayesi Hakkindaki Yorum ve elestiriler

cok tesekkur ederim AkMetalci. fikrin gercekten hos, zaten bende o tarz bir sey yapmayi umuyordum.

yalniz arkadaslar senin dedigin gibi yardimci olursa daha gercekci ve herkesin istegini karsilayabilecek bir calisma olur.

Onlybullet34 09-24-2007 12:46

Cemati Bey yine her zamanki gibi erkenden kalkıp bakkalı açtı. Mahallenin en uğrak yeri olan bu bakkala yıllarının emeğini vermişti. Eşini uzun süre önce kaybetmiş, iki kızı da bir kaç sene önce evlenmişti. Şimdi küçük bir apartıman dairesinde tek başına geçinip gidiyordu. Mahalleli onunla sohbet etmeyi çok severdi. Özellikle Muzaffer Bey onu dert ortağı seçmişti. Muzaffer Bey’in dünyadaki cennetiydi bu bakkal. Daha doğrusu bakkalın arka odasındaki çay ocağı. Emekli öğretmen olan Muzaffer Bey, zamanının çoğunu Cemati Bey’le o çay ocağında çay içip sohbet ederek geçirirdi. Bu iki yalnız adam birbirlerine maziden bahseder, gazetedeki haberleri birlikte tartışırlar ve ara sıra da satranç oynarlardı. Son zamanlarda vaktini daha da iyi kullanmak isteyen Muzaffer Bey, mahalledeki camii de Kur’an-ı Kerim dersleri almaya başlamıştı. Cemati Bey de ondan özenerek vakti oldukça ders almaya çalışıyordu. Ateşböceği Hanım kocası Muzaffer Bey’ in Cemati Bey’le vakit geçirmesinden gayet memnundu. Zaten onun tüm isteği buydu. Onu bu mahalleye hapsedip, ellerin gözünden uzakta tutuyordu. Herkesi ve herşeyi hakimiyeti altına almanın hazzını yaşayan Ateşböceği Hanım bu sabahta her sabahki gibi çok mutlu uyanmıştı.

----------------------------------------

Çok hoş olmuş teşekkürler +1

Hanım ölmüş duygulandım biraz orada ;D

toprak44 09-24-2007 19:16

Alıntı:

Bir Baska Nickli Üyeden Alıntı
toprak44 ve TURK EVLADI hikayeye gosterdiginiz ilgiden dolayi tesekkur ederim. Fakat basvurular uzun sure once kapandi. Yine de ben sizi en kisa zamanda uygun bir sekilde hikayede ortaya cikartmaya calisacagim.

bir başka benide ortalarda biryerde gizemli bir şekilde çıkarablirsin nasıl olduğu sana kalmış.. hikayende çok başarılı tebrik ediyorumm

ahmike 09-24-2007 19:17

güzel oluyor

dildade 09-30-2007 20:55

hikayenin devamını okudum iyi gidiyorsun ;)

ahmike 09-30-2007 21:01

bende bulunmak isterim ahmike ahmed bir derviş olarak

Meftun 09-30-2007 23:27

çok ilginç bir çalışma olmuş....bu karakterleri nasıl bir araya getireceksin peki çok merak ettim....

parabol 10-05-2007 13:31

hadı ama devamı ne zaman gelcek merak edıyorum... ???

Kafes 10-16-2007 19:50

kusura bakmayin arkadaslar. cok yogunum, hikayeye bir sure devam edemeyecegim. zaten basta da bir seneye dagitacagimi soylemistim.

hepinize tesekkurler. merak etmeyin, hikaye devam edecek:)

sidre 10-16-2007 20:06

Alıntı:

Bir Baska Nickli Üyeden Alıntı
kusura bakmayin arkadaslar. cok yogunum, hikayeye bir sure devam edemeyecegim. zaten basta da bir seneye dagitacagimi soylemistim.

hepinize tesekkurler. merak etmeyin, hikaye devam edecek:)

nerdesın canım yaa cokk ozledımm :'(

All times are GMT +3. The time now is 22:47.