Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   ORUÇ TUTMAYAN BİRİSİNİ GÖRSENİZ... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=8354)

CAGLAR 09-17-2007 21:39

ORUÇ TUTMAYAN BİRİSİNİ GÖRSENİZ...

sımdı deyerlı kardesım ıslam dını ozgurdur turkıyede alevı hrıstıan var onun ıcın herkez ozgurdur

tutu 09-17-2007 21:48

karışamam ya keyfine baksın sonuçta özgürüz

Neşe 09-18-2007 00:05

hiç karısmam
her koyun kendi bacagından asılır

umutyolcusu 09-18-2007 01:31

Öncelikle bence bizler Türk toplumu olarak geleneklerimize Dinimiz den daha fazla önem vermekteyiz...Daha Haram ve Helalin ne olduğunu bilmeyen ve dikkat göstermeyen insanlar sokakta oruç tutmayan birini görünce tebki gösterebiliyor,oysaki kendisine namaz kılıyormusun diye sorulsa cevabı hayır olacaktır...malesef ki insanlarımızın tebki göstermelerinin sebebi dinimizde emir edilen bir ibadeti yerine getirilmediği için değil,sokakta alelen yemek yemenin saygısızlık olduğunu düşünmelerinden dolayıdır....oysa ki dinimiz de farz kılınmış ve en önemli ibadet olan namaz ı ihya etmeyen birine neden namaz kılmıyorsun diye bir tebki gösterilmez...yani elbetteki oruç tutmayan biri nede saygı duymak lazım,ama görevlerimiz den kaçamayız insanlara namazın ve orucun önemini anlatmamız lazım...

ismet 09-18-2007 19:08

banane öle yapan çok onlara sözümüz yok hem bir hastalığı bir rahatsızlığı olabilir o yüzden ona karşı sert bir dil kullanmam ne yaparsa yapsın herkes özgürdür ama insanlar biraz da düşünceli olmalı herkes ramazan olduğunu biliyor sokakta herkesin gözü önünde su içmektense kimsenin olmadığı ya da az olduğu bir yerde içmek daha doğru olur. oruç tutmayanlara karşı kötü bir tutum tutmam onlarla tartışmam sert dille konuşmam ama bunu herkesin karşısında yaparsa sinirlenirim tabi oruç tutmamak suç değiş oruç tutunlara yapılan saygısızlık suç

akp4ever 09-18-2007 19:26

bişey demem zaten sonuçta özgürlük var.kalkıp ta ona karışacak deilim..

trabzonlu_maniax 09-18-2007 21:37

doğrarım ;D

tutmuyosa tutmasın herkesin keyfi onun inancı kendisine tutmayanda her gün görüyorum zaten

Meftun 09-18-2007 23:13

karışmam keyfine baksın

ama onun için dua ederim Allah hidayet versin diye...üzülürüm...

aşk-ı ilahi 09-19-2007 01:08

aslında bizim sultançifliğinde çok fazla açıktan yiyen yok...dün mecidiye köydeydim..sanki herkes oruçsuz....birden burda müslüman yokmu diye bağırmak istedim......ama yapmadım kibarımdırda..

SAHILL35 10-13-2007 08:41

Hiç karışmam..Keyfine baksın

All times are GMT +3. The time now is 11:18.