Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Adalet ve Kalkınma Partisi (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=126)
-   -   Ak Parti birgün yanlış bir iş yaparsa? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=8501)

Ak_aracak 12-31-2007 07:34

AK PARTİ BİR GÜN YANLIŞ BİR İŞ YAPSA?

Olabilir hata yapılabilir.önemli olan onu telafi etmektir.çmuhakkaki su ana kadar belli konuularda hata yapılmıs olabilir.hata zaten insanoglunun özünde yokmudur.onun için gayet doğaldır.

mülayim 01-14-2008 22:31

Alıntı:

office Nickli Üyeden Alıntı
osmanlı yıkıldı akpartide yıkılcak bu dünya sultan süleymana kalmadı akpartiyemi kalcak, yanlış yapar sa affedilir fakat hatalar devam edilirsen oyumda haram olur sevgimde

beğendim çok güzel ve yerinde bir tespit
valla hergün hata yapıyor artık alıştık ama ne yapsak boş uyarıları da dinlemiyor sayın başbakan anlamadım gitti

AkSa- 34 01-14-2008 23:08

Alıntı:

mülayim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

osmanlı yıkıldı akpartide yıkılcak bu dünya sultan süleymana kalmadı akpartiyemi kalcak, yanlış yapar sa affedilir fakat hatalar devam edilirsen oyumda haram olur sevgimde

valla hergün hata yapıyor artık alıştık ama ne yapsak boş uyarıları da dinlemiyor sayın başbakan anlamadım gitti

şuan sizde bir hata yaptıgınızın farkında oldugunu bilincindesiniz..akparti hataları telafi edebilme yeteneği var ya sizin!insanoğlu............. ;)

amasralii74.5 01-15-2008 00:17

Alıntı:

Alıntı:

MÜLAYİM dostum ne yanlışı yaptılar ve yapıyorlar bunu açıklar mısın?başbakanımızı sen mi uyarıyorsun?sana olmaz mı diyor?hayır mülayim ben yanlışta ısrar edicem mi diyor?
senin canını bişey sıkmış anlaşılan sen de burda sıkıntını gideriyorsun?
canın sağolsun kardeş.yolun açık olsun DURMAK YOK YOLA DEVAM

mülayim 01-15-2008 23:44

Alıntı:

AkSa- 34 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

şuan sizde bir hata yaptıgınızın farkında oldugunu bilincindesiniz..akparti hataları telafi edebilme yeteneği var ya sizin!insanoğlu............. ;)

öyle mi?umarım öyledir.
sayın vecdi gönülün ağzıyla konuşuyorum şu an ıraka tezkere verilmedi lakin 4900 sortiye izin verilerek ırakın bombalanması sağlandı demedi mi?nerde bu hatanın telafisi dostum.orada ölen, şehid olan onbinlerce-yüzbinlerce dindaşımızın hesabının bizden sorulamayacağını mı düşünüyorsunuz.bu sadece bir örnekti

Duygu'Seli~ 01-16-2008 00:24

Alıntı:

Alıntı:

AkSa- 34 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

öyle mi?umarım öyledir.
sayın vecdi gönülün ağzıyla konuşuyorum şu an ıraka tezkere verilmedi lakin 4900 sortiye izin verilerek ırakın bombalanması sağlandı demedi mi?nerde bu hatanın telafisi dostum.orada ölen, şehid olan onbinlerce-yüzbinlerce dindaşımızın hesabının bizden sorulamayacağını mı düşünüyorsunuz.bu sadece bir örnekti

Kanıtlaaa.. Hadi bir ıraklı sivil öldü de..kanıtla bunu..Vecdi Gönül'ün kimi yada kimleri kastettiğini bilmeden iftira ediyorsun.. >:( ADAMSAN eğer çık bir tane sivilin öldüğünü kanıtla..Kanıtlamazsan ADAM değilsin........

Yunus_Emre 01-16-2008 00:27

"Duyguseli" biraz daha sakin olursak daha iyi olur.Arkadasin amaci forum'u karistirmak,bizi birbirimize dusurmek,forum'un tansiyonunu artirmak.Sakin olalim.O arkadas saniyorum ki gerekn cevaplari aldi ;)

amasralii74.5 01-16-2008 14:03

mülayim kardeş kızma ama barzani de senin gibi konuşuyor
bak ben hiçbir müslümanın bir kılına bile zarar gelmesini istemem.eminim ki bunu bizim akkadrolar da hiç istemiyorlar.ama sen biz ırak ı vurduk, müslümanları katlettik dersen barzaniden farkın kalmaz .

TÜRK EVLADI 01-16-2008 14:08

[i][b]Partimiz insanlardan yani bizden oluşuyor ve HATASIZ KUL olmadığına göre yanlışı mutlaka olacak!

Fakat önemli olan Niyeti doğru olanın ve niyetini doğru stratejilerle kabul ettirenin tarafında olmaktır bana göre...

AKMURAT 01-16-2008 15:22

Asla goz yummazdim.Yanlisini dile getirirdim!!!

All times are GMT +3. The time now is 08:31.