![]() |
En'lerinde yer verdiğin için teşekkürler "aeo92" kardeşim.
|
En Aktif Üye: ....... FarukARSLAN, ak_kelebek, özgünirade, Feyza, Ay_ışığı :evet:
En Yardımsever Üye: ...... Ak_kelebek, duyguseli, FarukARSLAN, :) En Ciddi Üye: ....... Katil, Yalçın abi, adem etyemez :saygılar: En Çok Rastladığınız Üye: ....... [o]bjektif, Tarihsever, Ümmü_seleme, aeo92, ensartopcu :evet: En Fanatik Üye: ....... Ben, Sevdesu, Ak_kelebek, KaraEşref, ultrAstribun :saygılar: En Tatlı Başbelası üye: .......kubla, azra, çilik, Ak_kelebek :V En Geveze Üye: ....... Ben, sevdesu, kubla, ömerfaruk, ümmü_seleme :V En Karizmatik Üye: ....... Yalçın abi, FarukARSLAN, Morte, Gökmen, ATmaCA53 :karizmatik: En Kibar Üye: ....... cnn, Siyahgül, Gurbetçi_merve, Zeynep, Feride :) En Komik Üye: ....... Ben, Tarihsever, ümit-ak, k@rfez, Morte :w: En Daimi Üye: ....... Ak_kelebek, Yalçın abi, Duyguseli, Feyza, Ruh_i zar :saygılar: En Paylaşımcı Üye: ....... Ak_kelebek, Ben, FarukARSLAN, Ümit-AK :evet: En Sevimli Üye: ....... Sevdesu :çiçek: En Sinirli Üye: ....... Katil :V En Heyecanlı üye: ....... >>Reyyan<<, ensartopcu, aeo92 :şaşkın: En Sabırlı Üye: ....... Yalçın abi, KaraEşref, ahmetermiş :saygılar: En Sakin Üye: ....... Yalçın abi, cnn, CAN AK :saygılar: En iyi İmza: ....... Sevdesu :) En iyi Kullanıcı Adı: ....... Alem_i Ervah :saygılar: En Efendi Üye: ....... cnn, Feride, :) En Muhalefet üye: ....... Ümmü ve diğer Spl,ler... :V En Bilimsel üye: ....... ??? En Tekrarcı üye: ....... Azra, Kubla :V En Milliyetçi üye: ....... FarukARSLAN, ak-türk :saygılar: En Özgürlükçü üye: ....... ??? En Aykırı üye: ....... islam, kararlı :V En iyi Yorum yapan Üye: ....... Yalçın abi, KaraEşref, Özgünirade :saygılar: En Kendine güvenen Üye: ....... Ümmü_seleme, İshakYılmaz, Gölge :evet: En Anlaşılamaz üye: ....... ??? En Anlaşılır üye: ....... Feyza :saygılar: En Yeteneğini yansıtan üye: ....... Siyahgül, Duyguseli, FarukARSLAN, Ümit-AK :saygılar: Eğer unuttuklarım varsa affola kusuruma bakmasınlar :utangaç: ben balık hafızalımıymışım neymişim öle diyorlar bana demekki suç bende değilmiş... ;D :hihi2: İnşALLAH unuttuklarımı düzenleyip yerlerine yazacağım... :utangaç: |
aeo92 enlerinde yer vermişsin.. eksik olma..:)teşekkürler..:gül:
Meçhul sana da teşekkürler enlerinde yer verdiğin için..:çiçek: |
En Sevimli Üye: .......meçhul,körfez,ak-kelebek,obejektif(onur),gurbetcimerve,azra,beyazgü lüm
teşekkür ederimm sevde :ayutandım::gül: |
En Fanatik Üye: azra, mechul
En Sabırlı Üye: azra, katil teşekkürler aeo:utandım:;1 |
En Tatlı Başbelası üye: .......kubla, azra, çilik, Ak_kelebek :V
En Tekrarcı üye: ....... Azra, Kubla :V :V:V:utandım:;1teşekkürler meçhull |
enlerinde yer veren dostlara teşekkür ederim
şimdilik sadece nicklerini biliyorum inşallah yakın zamanda isimlerini öğreneceğim tekrar teşekkür ederim |
en lerinde yer veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim hepiniz çok değerlisiniz :)
|
Enlerine layık gören değerli arkadaşlara çok teşekkür ederim. ;1
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim enlerinde yer verdiğin için:evet: |
All times are GMT +3. The time now is 20:09. |