![]() |
Demek varmış, Şafak, Zaman gibi gazeteleri okuyan böyle 3 milimlik kap misali particiler..
Anti ak particiler, Zaman'ın, Yeni Şafakın üslubuna diyorum ki ''Zaman fetoşun MİLİTANI'' diyorlar Yeni Şafak'a da ''Hükümet şakşakçısı'' Bi Zaman okurunun bi Yeni Şafak okurunun hoşuna gidiyormuş demek ki bunlar.. İyi iyi Vakit'in değerini daha iyi anlamamıza vesile bunlar. Demiyor boş yere Karakaa üstad "okumak için size Vakit yeter" diye. Yetiyor Allah'a şükür. Ama diğerlerine de SAYGIyı işaret eder bize Vakit. Bakın üslubsuz diyenelrin üslubuna da herkes karşı çıkıyor burada. Bi EKSİ bir oluşuma EKSİ verirse ben eksiyle eksinin çarpımında ARTIyı bulurum. Ki, öyledir. Alıntı:
Bilip bilmeden konuşanlara bir şey daha söyleyeyim; bu laf Vakit'e ait değil bir 'okur yorumu'dur. Vakit'te öyle bir gazetedir ki, okur yorumu bile medya da büyükçe yer kaplıyor. Vakit'i öyle her çapsız anlayamaz. Alıntı:
Yani doğruyu savunan kim olursa olsun KAFASIZ biri yapar o yorumu. Kafasız olanlar da velinimetimiz ama. Bak içimize kadar işlemişler. Hamdolsun. |
Faruk abi ordan burdan cümleyi çekiyorsun
__________________________________________________ işte bunlar böyleler. İnsana acıma duyguları yok işte ne oldu vakit doğruyu savunacağım derken rezil etti batırdı her şeyi __________________________________________________ _______________ bu anti ak partililer insanları ak partili olan tarafsız olan ak partiye sempati duyan insanları kandırmaya çalışıyor bak bak hükümet gazetesi değilmi zaten falan böyle diyerek Çok duyuyorum ben bunları Vakit bize zarar veriyor kendini düzeltmesi lazım. Evet bu tartışmadada görüyoruzki vakite sahip çıkan okuyucularda bir o kadar sert |
Sert olur tabi, adabını bilmeden saldırana karşı öyle cevap vereceğiz tabi.
Ordan burdan cümle mümle çektiğim yok. Bi cümle kuruyorsun yanlış ve mesnetsiz. Diğer cümlelerin de onun üzerine inşa ediliyor. Temeli sakat atınca bize de binayı yıkmak kalıyor. Çok duyuyorsun o lafları Vakit hakkında, tabi duyarsın hep hazımsızların arasında durarsan duyarsın. Ya duymak ne demektir? Bin defa mı diyeceğim, en normal takılan Zaman'a bile şakşakçı demiyorlar mı... YeniŞafak'a demiyorlar mı.. Zaman'a militan diyorlar diyorum.. Bunları duydum bende.. Ama savundum. Laf atılırsa hepsini savunuruz biz. SAVUNMASINI BİLEN bi gazetemiz var çünkü. |
Evet zamanı yeni şafağı sonuna kadar savunurum .ama vakiti savunamam çünkü vakitin uslubu bozuk . Savunmak gelmiyor içimden
Hele hele böyle etnik milliyetçi faşist içerikli haberlerini görünce Allahım niye bunlar böyle yapıyor. Bunlar bizi medyada temsilmi ediyorlar diyorum Allah vakit gazetesinin bu haberlerini yazan insanlara doğru düzgün yazabilmeyi doğruyu doğruca savunabilmeyi nasip etsin Yetkili Notu: AK Partililer olarak özellikle de AK Parti Forum ekibi olarak değerlere ve özellikle de kendi değerlerimize daha saygılı olmalıyız. Kullandığınız kelimelere dikkat edin. Eleştiri sınırlarını zorlamayın! |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Bu uyarılar ve 'üslub rahatsızlıkları' bana hitaben değil size hitaben. Uyarıdan anlamayanın mesajı silinir. |
Körfez Vakit'te bulunduğunu söylediğin üslup hatasına şimdi sen düşüyorsun hem de fazlasıyla. O söz senin için de geçerli; eleştirideki şiddet gayedeki hikmeti azaltır. Bunu bilerek yorum yapmalıyız. Öyle ikide bir faşist deyip durma hiç hoş değil.
Bu sözü şimdi kendine çevirme zamanı: Doğruyu bilmek her zaman yeterli değildir . Önemli olan doğruyu doğru şekilde anlatabilmektir.. Ayrıca şunu da iyi tahlil edelim. Vakit'in AK Parti'yi destekleme zorunluluğu veya durumu yoktur, çünkü Vakit Türkiye'de bir ekoldür. En büyük hata, Vakit'i, AK Parti'nin temsilcisi görmek ve göstermek olur. Böyle birşey yok. Vakit bugünün gazetesi değil. Her dönem inandığı yolda, cesurca mücadele vermiştir. Doğruyu yaptığına inandıktan sonra hakkında ne düşündülüğü umrunda değildir. Bugün de millet memleket için AK Parti'yi destekliyor, kesinlikle AK Parti'yi temsil etmiyor. Yeri gelir sert biçimde eleştirir, yeri gelir desteğini keser, memleket için faydalı görmez iktidardan uzaklaşmasını bile isteyebilir. Vakit, Türkiye'de siyasal islam mücadelesinin bir metodur. Böyle bir yöntem belirlemişlerdir, saygı duyarız. Vatan gibi bir gazete varsa Vakit gibi bir gazete de olmalıdır. Vakit'e saldırıldığında her zaman bu saldırının karşısında oluruz. Vakit bizimdir bizdendir. |
All times are GMT +3. The time now is 21:49. |